geyik 152 daha güzel
deer 152 iyi arkadaşlar ne derseniz deyin.... derbinin lastikleri olayı kapatıyor, güzel ama lastikler ufak maalesef, oturuş ta kanunide daha sportif, bence deneyin derim bir bayide
let it be
metehan ikisininde çok farkiı var özellikle dıs görunusu
abi bobcat de bu modele benzio. alıp ikiye bömüşler yarısından bobcat yarısından deer almışlar.
live to ride, ride to live
Derbi'yi gördüm bugün.Canlı görünce farkları daha iyi anlıyorsunuz,Kanuni de kalburüstü makine olmasına rağmen İspanyolun işçiliği çok farklı.Ayrıca 250 cc.
sen daha iyisini yapta ondan alalım metehan!!!! deer 150 daha güzel bence yapılan herşeye b*k atmaya ne meraklısınız anlamıyorum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
tabi ki derbi ama bence kanuni nin tipi daha iyi
hehehehehhehehe komiksiniz yaaa
hele 2019 arkadaşımız !!!
herşey zevk meselesidir görünüş tasarım bakımından
power yazısınıda bu yüzden söktüm motorda hiçbir yazı yok hatta kayışın koruma kapağında kanuni yazısınıda sökmeye kapamaya çalıştım !
performansa gelince 250 cc ile 150 cc yi karşılaştırmakta bence komik
acaba her iki motoruda eleştiren arkadaşlar kullanmışlar mı ?
Eger Deer almayı düşünen arkdaşlar varsa yardımcı olurum görüşebiliriz kullanırsınız bakarsınız (tabi ehliyeti olanlar )
Kanunide ayaklarımızı nereye koyuyoruz vitessiz değil mi bu motor
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
arkadaşlar kanuni demişken seyhan 150 kullanmımş olanınız ve ilgili görüşleri olanınız var mı ?
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
Herkes Sinifini Bilsin Derbi Gibi Bir Motor Runner Gibi Makinelerle Kiyaslanmali At Arabasiyla Değil Kanuni Motor Yapiyorum Die Geciniyor Bence
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar sonuçta üstünde kanuni yazıyor ama ikiside yerli malı değil başka ülkelerin çizimi birçok çin motoru başka bir motorun ya aynısı yaa taklidi ben bunu sahte cep telefonu kapaklarına benzetiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
abi nicke baksana ya...delerim geçerim diyo...korkamaykda napak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cin motorlar arasında kendini dizaynıyla cok ilgi cekici bir goruntusu var.. Bence cin in en görünüşlü motoru bence
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Tipleri güzel bence ikisininde esin kaynağı pek alaka bulamayacaksınız ama Gilera nexsus 500 dür bir scooter e agresif çizğileri nexus ta gördük ilk.
( Bence derbi nexus tan esinlenmiş hava girişi, boya sitili, hatta farlar bile yakın duruyor ( Çalma değil kesinlikle farklı tarza uygulamışlar ) Kanunide derbiden esinlenmiş olabilir ama kanunide bence çalıntı durmuyor derbiye göre biraz daha farklı bir amaç üretilmiş gibi duruyor.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)