8000 ytl param var hysong mu yoksa ikinci el sırad 600 mü
8000 ytl param var hysong mu yoksa ikinci el sırad 600 mü
valla bana kalırsa sırad,ama unutmaki srad almakla bitmez.nede olsa ikinci el ve başka masraflarda açacaktır.ama dersen yavaş yavaş toparlarım direk al sırad
vlad1462...Motosikleti: umarım birgün olur
soruya cevabı
Valla ben bile her iki motoruda çok yakından tanımadığım için cevap vermeyi düşünmüyorum maşallah sen uzman cevabı vermişsin...valla bana kalırsa sırad,ama unutmaki srad almakla bitmez.nede olsa ikinci el ve başka masraflarda açacaktır.ama dersen yavaş yavaş toparlarım direk al sırad
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
konuyu biraz daha aç istersen. daha önce böyle yüksek ccli motor kullandın mı. kullanmadın ise hysung daha iyi bir tercih olur. sıfır km daima iyidir. eski motorlar sorunsuz olmaz ve parçaları senin bütçeni zorlar. zaten artı paran olsa ikinci el düşünmezsin. sana tavsiyem hysung degil ama cbf 250 daha iyi bir secim olabilir
eyvallah kardeş sağol sırad 22000 de çok temiz sadece lastik istiyo
srad tabiiki.Suzukinin ölüsü bile yer hyosung u
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
sene 1998 96 model RR900 ile bodruma giderken 150 ile uçtum yaşım 36 11 yaşından beri 17 adet motor değiş tirdim ama kazadan sonra 6 yıldır uzağım
ben bilirim abiBBRR adlı üyeden alıntı
nede olsa mesaj sayım fazla.rütbem var sitede.
ayrıca motosikleti kısmınada enyakın zamanda şöyle pahalısından havalısından bi motor yazıyımda tecrübeli ve deneyimli biri olduğumu belli ediyim.bisiklet tecrübesiyle burada ahkam kesilmez dimi.oraya yazınca kazanılıyo tecrübe
walla benim 8000ytlm olsa koşa koşa honda ses 150 dylan alırım
Bu kadar motor deneyimin varsa Hyosung seni kesmez haberin olsun.canabien adlı üyeden alıntı
Bu arada suzuki sradlar çabuk motor yiyor bu yüzden fiyatları akranlarına göre göre daha ucuz diye duymuştum. Bir araştır istersen
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
daha önce suzuki kullanmadım hiç ama kullananların söylediklerini diyorum sana
suzukinin diger motosikletlere göre daha erken motoru biter. ilk sahipleri memnundur. fakat 2. elini alanlar. tamircilerle baya dost olurlar.işin en kötü tarafıda bu motorların en ufak parçası bile ithal oldugu için çok pahalı. bu tamir masraflarına vericen paranın üzerine birazdaha katarsan 0 racing alırsın zaten.
bence illede ben racig istiyorum ama 0 ları çok pahalı 2. el almak isyorsan hondanın veya yamahanın 2. ellerine bak. onların motorları daha dayanıklıdır. yanında bu işlerden iyi anlayan biri bul ve honda yamaha bak derim. zaten dikkat edersen suzukinin 97-98-99 srad modelleri honda ve yamahaya göre çok ucuz. bence bunun bir nedeni var...... benim kendi düşüncem : ener saglam motor istiyorsan hondadan şaşmaaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)