Dostum KYMCO nun yanında Asya veya Mondialin lafı olmaz....
Dostum KYMCO nun yanında Asya veya Mondialin lafı olmaz....
slm arkadaslar we kymco cular nasılsınız bakalım avni aldınmı motoru nasıl gıdıyor
biraz gec bi cvp oldu galiba ama bana kalırsa 6000ytl verip kymco alma bende de kymco (6000 km yi gecti ve bir kez bile yolda birakmadi, sorun cıkarmadı!) var cok memnunum her acıdan ama ben olsam 4800 civarı honda dylan alırdım! ama genede aldıysan hayırlı ugurlu olsun kesinlikle memnun kalırsın!
07 EEE 31
kafama taş geldi sanırım. ben ilk aşta x8 önermiştim. çünkü kullandığım bi motosikletti. mesaj sayısına gelince çoğu hoşgeldin tarzı mesajlarBBRR adlı üyeden alıntı
şu anki motorumuz mondialse öneri yapmayız olur biter.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
paran varsa ben bir zat kullanıcısı olarak grand dink derim ama o kadar yok diyosan zat tabiki:S
ya arkadasım ona buna bakma kullanandan iyi kımse bılemez al grand dın 2 arkadasım war bırı 3000 km biri 2000 km we ben az olsada 500 km daha hıc bı sorun cıkmadı 3 muzdede pisman olmassın al
seceneklerın arasında degıl ama yamaha xmax veya honda dylan ada bı bak bence..kymco super bu arada bayıde ıncelemıstım gercekten dıgerlerınden kalıtelıydı..
ArkadaŞlar Kiz ArkadaŞima Motoru GÖsterdİm GÜldÜ Bunu Mu Alacaksin Cocuk Motoru Dİye O Bİraz Daha BÜyÜk Bİr Motor İstİyormuŞ BÖyle BÜyÜklerden Hondanin Cbr Mİ Ne Öyle Bİ Motoru VarmiŞ Sİz Ne Dersİnİzzzz?
avni yeni başlıyosun cbr125 olur anca. cbr125 de kymconun yanında iyice oyuncak kalır. kız arkadaşın senin kaza yapmanı filan isterse git al cbr600 filan rahatlasınavniekici adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
kız arkadasından ayrıl bence senın ıcın saglıklı dusunemio kaza yapıp hastanede bas ucunda beklemeyı ıstıo we bu motora oyuncak demıs ya hayatı boyunca gordugu tek motor honda goldwing galiba
arkadaşlar haklısınız ama o böyle küçük tekerli motor istemiyormus sport tipli olacakmış sonucta ben onun için alıyorum onunbla gezecem yani cbr125 grand dink in yanında oyuncak gibi mi kalır bide benim için en ii tercih sizce hangisi? birde cbr125 falanda motoru büyük degil yani....
walla cbr 125 oyuncak gıbı sıska ınce bı motor motoru kucuk ne bılım oyuncaga benzıo kız arkadasının sozune gore cbr 600 alman lazım senın
arkadaşlar bide bu arada ben motor kullanmaya yeni başlamıyorum yanlışlık olmasın 14 yaşımdan 16 yaşıma kadar mz 250 lik kullandım köyde 16 yaşımdan beride honda cgl125 kullanıyorum bu motoru şimdi köye götürecez orda çiftçi binecek ben şimdi motor almayı düşünüyorum....
yani cbr125 beni tatmin eder mi beygiri 13.2 grand dinkten biraz fazla yani hemen hemen onu alt eder diye düşünüyorum ama artık siz deneyimli olark ne dersiniz.... yorumları bekliyorum...
arkadaşım, hyosung gt250 r ı incele istersen bir de..
fiyatı 8250 YTL
http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=10
bu da internet adresi.
yalnız tarlaya falan gelmez
bir de aynısının naked olanı var, ona da aynı adresten bakabilirsin.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
BBRR adlı üyeden alıntı
BBRR abımız dogru dıyor sen en ıyısı dene ve gor kararı kendın ver
Kawasaki z750s O Bir Aşk
ArkadaŞkar Cbr Sİ Olan Resİmlerİnİ Birakabİkİr Mİ Özellİkle GÖstergelerİnİn Oldugu Yer Ve Dİreksİyonun... Şİmdİden TŞk Ederİm.
hondanın kendı sıtesıınde wardır
abi bu cbr ne yaww hiç kalıbını motoru degilmiş ben vazgeçtim grand dink geliyor zatennnn +10000....... KYMCO
scoter piyasasının yüzde 65 ine sahip. ( dünyada bizim mondialler gibi sadece ucuz oldugu için satın alınan sadece türkiyede satılan uyduruk bir marka degil kymco.) kıyaslamak yersiz. eger bütçe problemin yo ise kymco da hoşuna gitti ise git ve al. yok benim bütçeme agır gelir dersen allah kolaylık versin. haftada bir gün tatilin olur motosikletinle gezmeyi düşünürsün. ama servise gidip ayak üstü motorunun tamir edilmesini beklemekten sıra bulabilirsen
oh bea millet doru yolu buluo en sonunda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)