ya arkadaslar 2 gundur bı takıntı basladı bende burdanda takıp ettıgım kadarıyla honda ama cok pahalı acaba degermı kendımı sıkmama asyanın t150 sıde fena durmuyo ama sorun cıkarıyomus keweeyde hosuma gıdıyo sızce hangısı bunlardan bı akıl verınn.
ya arkadaslar 2 gundur bı takıntı basladı bende burdanda takıp ettıgım kadarıyla honda ama cok pahalı acaba degermı kendımı sıkmama asyanın t150 sıde fena durmuyo ama sorun cıkarıyomus keweeyde hosuma gıdıyo sızce hangısı bunlardan bı akıl verınn.
hojam sana sadece sunu soyluyorum cin malindan uzak dur. o soyledigin modeller hakkinda bilgim fazla olmadigi icin sana yardim edemiyecegim.SAYGILAR
honda her yönden üstün zaten. markanın üstünlüğü yanında su soğutmalı ve en güçlüsü. yani bu karşılaştırma da kimse başkasını seçmez zaten.
honda pahalı tabi ama 150cc su soğutmalı ve 15,8 beygir. yani cbr125 den daha güçlü. nerdeyse diğerlerinden iki kat güçlü.
bence verebiliyorsan parasının hakkını verir.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hiç düşünmeden; Dylan!
kesınlıkle dylan..bı tanıdıgım aldı yenı cok memnun..zaten forumd dylan ın topıcı var orda gez bıraz anlarsın dylan alman gerektıgını
tabiki honda dylan sorduğun soru diil düşünmene hiç gerek yok. her yönden rakiplerineden iki gömlek daha üstün dylan
abicim asyaya sakkıın girme..aslında senin sorduğun soru değil
tabiki hondaa dostum..bence
kardeş
2000 +- ytl lik araçla 5000 ytl lik aracı kıyaslamak çok abes kaçmış
fiyatları birbirine yakın olan araçları kıyaslamak mecburiyetindesin aksi halde çok anlamsız bir durum ortaya çıkar.
şöyle söyleyim 5000 ytl varsa git honda dylan al pişman olmassın
ama 2000 ytl varsa git gözüne hoş gelen herhangi bir çin malı al o fiyat aralığında.(hepsi aynı kalite önemli olan servistir.)
çin malı her ne kadar sorun çıkartsada (aslında ufak tefek sorunlar) çokta zararın olmaz hondayı bir yere toslarsan as 150 t kadar para harcarsın.
arjadaslar cok sagolun benım gonlumde honda var tabıkı acemıyım dıye dusunmuyorum ıllakı bıyere gırerım ben 1700 ytl ye su acemılıgımı atmak ve sonra degıstırmek uzere bı mondıal aldım su eskı kasa gorunumlulerden ama ondan sonrakı hedef tabıkı honda herkeze cok tesekkurler
şaka yapıyosunburak2010 adlı üyeden alıntı
Bende cın malı scooter var 150 lık.Arada bır problem cıkarıyor ama servısı hepsını garantıde yapıyor.Honda tabııkı kı daha ıyıdır.En azından bır karızması olur.Paran yetıyorsa honda al
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
sadece bu smileyi koymak istedim ama 10 karakter dedi..
Dostum 5 milyar Hondaya vereceğine 6 milyara 2,el cok temiz az yol yapmış Maxi scooter ler var Mesele Piaggio Beverly veya X9..Bence iyi düşün ve incele 5 milyar ufak scootere vermek...bilmiyorum...
alakasız olacak belki ama ne git hondaya o kadara para ver nede git cin malı al! Git aslanlar gibi (bu sene yeni getirmeye baslamıslar,keske gecen sene de getirselerdi:( ) kymco movie 150 al! kalitesi hondadan assagıda kalmaz performans desen 150 lik cinleri benim 125lik kymco geciyo 150 liligi daha iyidir mutlak fiyat desen hondadan ucuz vs vs.... Bende gecen senin gibi dusunerek motor aradım (daha cinliler yeni geliyodu) fiyat_getiri orantısı en mantıklı olan bence
07 EEE 31
kesinlikle +1ezme adlı üyeden alıntı
125lik ile 150 cc arasında 150 YTL fiyat farkı war 2beygir daha fazla fiyatı 3300YTL civarında gayet oturaklı konforlu ve güçlü bi motordur ben ybr yi geçtiğini gördüm oldukça seri ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
bence kymco grand dink al kendımde kullanıyorum gayet memnunum ama kara senın onların ıcındende dylan tabıkıde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)