Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

250'Lik Motor Alacağım Ancak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    01 Mayıs 2014
    Motosikleti
    YBR125/CBR125/DL650/Suzuki C800/GV250 Şimdi:DL650
    14500 TL YZF R25.


    Dağılabilirsiniz


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    ben bu sorulara uyuz oluyorum ne alayım ne istiyorsan onu alacaksın kardeşim bu tamamen zevk meselesi bak incele araştır git gör test edebiliyorsan test et sonra kendin karar ver allah allah bu güne kadar 3 motosiklet ve 5 otomobil aldım hepsini kendim karar verdim ne alayım demedim kimseye kafanda mutlaka bir marka model vardır. bu kadar boşlukta değilsindir. mesela yarışmı tarzın scootermı yoksa naket mi buna bi karar ver. akabinde ise seni neyin tatmin edeceğine karar ver. misal ben cbf 600 çok hoşuma gidiyordu ama taki üzerine oturana kadar oturma pozisyonu bana hiç rahat gelmedi. herkes bayılıyor. mt09 test ettim oturma pozisyonu süper rahat geldi. ben chopper kullanamıyorum ayaklarımı yerden kaldıramıyorum. scooter ise ilk motorumdu nasıl binmişim diyorum. ama işte bunlar tecrübe sizde bu tecrübeleri yaşamak ile mükellefsiniz. umarım başınızı ağrıtmamışımdır. gerçek bu herkes soruyor ne alayım "ne istiyorsan onu al" olay bu kendi verdiğin karara bir yandaş arama

  3. #23

    Üyelik
    25 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul/Maltepe
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    İlk olarak tarzını belirlemelisin diyesim geldi ama 170 km yi görünce bu adam scooter almaz dedim.
    Daha önce motor sürdün mü ? Genelde ben aldın mı en iyisini alcılardanım ancak motor durumu biraz farklı telefon, bilgisayar daya fotoğraf makinesi değil, düşünce hayatına mal olabilir, sakat bırakabilir. Bu yüzden bence önce tecrübene göre bir motor tercih etmelisin, başlangıç olarak hız isteyen birine ben mezarını ayırt derim. Trafik boş görünse de boş değildir, yoluna kedi köpek çıksa motor üstündeyken sana zarar verir, onuda geçtim ters ve sert bir rüzgar tecrübesiz bir motorcuyu ters şeride sürükleyebilir yada devirebilir..
    BU yüzden tecrüben yok ise 100 cc bir scooter ile başla uygun ucuz ezik bir şey al trafiğe alış onla sonra 250 mi alırsın 500 mü sana kalmış.

    Yok abi ben zaten sürüyorum trafikteyim scooter baydı birazda heyecan arıyorum diyorsan.

    CBR 250R kullanıcısı olarak, elindeki paraya biraz daha ekleyebilirsen, Bajaj Pulsar 200 ns ler var tavsiye ederim, SS leride var ama aradaki fiyat farkına değmez sadece tipi değişik motor aynı motor.. Pulsar denedim güzel motor almayı 2 hafta önce kafama koymuştum, tek derdi vites geçişleri biraz tuhaf ama iyi bir yağla sanki çözülür gibi.

    İkinci el bir 125 yada 250R da alabilirsin, son süratleri biraz farklı ama sen gel o 170 i 250cc den çok bekleme. en iyi koşullarda yaklaşık 180 yapabildiğim için diyorum.
    He çok yerde konuşuldu tartışıldı çin alınır alınmaz konusunu ben direkt geçiyorum, paranın üstünü ben tamamlamıyacağım için.
    250CC çin işi de alabilirsin, hyosung 250 lik var olabilir.

    Son olarak 250 cc racing alacaksan aklının köşeşinde bulunsun, lastikler 750 tl + 50 tl işçilik.. Fiyatlar biraz tuzlu olabilir.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)