Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Cg 125

REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    abi 3000 ytl bütce ile zorlasam 3500 ytl ben motoru aldın mı 3-4-5 sene kullanmak isterim ama ybr 125 ile titan arasında kaldım titanın kuryeler alıyor bana daha sağlam gibi geldi çünkü ilanlarda cıkma titanlar 50000 km lerde ortalama ybr de gördüm kurye abilerimizde bence en ii cevabı onlar verecektir
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı free_eagles adlı üyeden alıntı
    ybr 125 imin yağını 2300 km değiştirmedim.ilki 850.km de değişti 2.si 3170 te değişti.ne debriyaj sertleşti nede başka bişey.titanı överken ybr dandikmiş gibi konuşmayalım.böle karşılaştıracaksak ybr daha ii oldu bu durumda.anlatabiliyormuyum???
    Kardesim disli aktarimlarinin sertlesmemesi imkansiz tamammi.demekki sen iyi motorcu degilsin ve motorundaki degisiklikleri anlayamiyosun.Akla sadece bu geliyo yani.Cunku iddaa ettigin 2300km cok asiri fazla.zaten 1000 km den sonra yag ozelligini kaybediyo ve su gibi oluyo.o kilometreyi yapman imkansiz gibi.yapmis olsan bile sen simdiden tamircide yerini ayirt.
    Ve bana gore YBR her zaman Titan yaninda dandik kalacak.hadi biz bilmiyoz diyelim,bu kadar moto-kurye titanlari bosunami aliyo.cevap lutfen ???

bu konu defalarca açıldı honda sahipğleri hondayı yamaha severler yamaha diyor hep böyle bende yamaha diyorum
    Kask tak!

gercekten güzel motor yalnız cbr125 çıkınca baya bi ikinci planda kaldı ybr dende kaliteli olduğunu düşünüyorum

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bir yanda 10 tane ybr olsun,diger yanda 1 tane titan.her zaman titani secerim cunku bilirimki YBRyi 1 yilda yerim ve 10 yil sonra motorsuz kalirim ama yine bilirimki titanim beni 10 yil degil 20 yilda goturur

motordan çok fazla anlamam ama
    cg125 için 2500 km dede sorun çıkarmaz demişsin
    ybr cide 2300 km olunca yağı değiştirmiş
    2300 km çok fazla demişsin aynı şey honda içinde geçerli değilmi?
    herşeye rağmen ybr nin piyasası daha iyidir
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı
    farkina varmasam herhalde bi 2500km devirirdi.
    alin iste size fedakar bir titan ornegi...

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı
    Cunku iddaa ettigin 2300km cok asiri fazla.zaten 1000 km den sonra yag ozelligini kaybediyo ve su gibi oluyo.o kilometreyi yapman imkansiz gibi.

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Sen galiba tam okumadin cumleyi.orda 2500 km sorun cikarmaz demiyorum.herhalde 2500 km giderdi diyorum ama motor saglam kalir demiyorum.istersen bi daha oku ve iyi anla yaziyi
    2500 km her 125 cc icin tehlike otesidir ve neredeyse imkansizdir.yukaridaki ''2500 km giderdi herhalde'' cumlesindeki abartmayi anlamadin galiba.Neyse anlayanlar cikmistir herhalde.
    Ve o YBR'nin 2300 km ayni yagla gidebildigine hala inanmiyorum.
    Saygilarimla...

arkadaşlar titanla ybr kesinlikle kıyaslanacak bir motosiklet değil ben 55 binde titan gördüm ama 55 binde hiç ybr göremedim ybr çin malı bunu bir çok usta biliyor ama titan japon malı

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    5,6 sene öncesine kadar Her ecza deposunda 5 er tane honda titan gördüğümü söyleyebilirim veya 301 Mz başlık bayağı eskimiş ama iyi bir topic olduğu için yazdım
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

cafeci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Model Metalik Gri Honda Titan Efsane
    bir titan kullanıcısı olarak söylüyorum 2003 model motorum 51 000 km de daha maaşallah koç gibi . Al bi Titan torununa kalsın derim....
    Ayakları Yere Basmayan İnsanların Yazdıkları Senaryoda Figuran Olunmaz :bounce:

Motosikleti
    sık dişini az kaldı
    vallaha arkadaşlar honda titan ailesine katılmak üzereyim inşallah 2 hafta sonra alıyorum oley oley oley
    kontrolsüz güç güç değildir
    HONDA CBR 1100 XX

kkarabidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc700s
    Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl bulamadınız daha yeni topic açıldı bununla ilgili.Honda Titan diye aratacaksınız.Adı artık Titan değil ama aynı motor.Sitece -sanki bayisiymişiz gibi- sağlamlığıyla bayağı övünürüz.
    arama mototrunun hali içler acısı anya yazıyosun konya çıkıyor

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    alan kesinlikle piman olmaz.bunu idda ederim ve titan için başımı koyarım ortaya.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    MZ 301 - MaCiT - Tiger
    YBR daha modern duruyor..

Motosikleti
    honda cgl 125
    titann derim kardeş ok sağlam motor ybr neymiş

ybr titandan iyimi yaaaa allah allah

Motosikleti
    honda titan
    arkadaşlar daha alamadım ama inşallah yakında 1-2 hafta içinde titan alıyorum kesinlikle titan diyorum abi ybr 2000 olsun cg 3000 olsun gıder cg alırım ankara bır arkadasımın yanına gıtmıstım bır kac gunlugune tıtan bakmaya bır tanesını aradım adamlar geldı bı tıtan bırde ybr 125 tıtanın sahıbıne sordum bu motor kac bınde dıye adam 2 kere rektefe oldu dedi adam sonra konusmaya basladı bunlardan baska sağlam motor yoktur dıe ben zaten bılıyorum sağlamlıgını sen rektefe olup olmadıgına fazla bakma dedı yanındakı adam kuryecıymıs ybrsi 2007 modelmis ve 18798 de rektefe olmus cok sasırdım abi düsünsene tıtan nerde ybr nerde kesınlıkle tıtan al tarihe gececek bir motor
    motosikleti honda titan :bounce:

bende 99 model titan var bugüne kadar debriyaj teli hariç hiçbir orj. parçasını değiştirmedim daha hala ilk aküsünü kullanıyorum 8-9 yıllık yaklaşık tabi kullanamında bağlı .tık etmedi bugüne kadar babamda da 80 lerde varmış bundan o almıştı zaten bana "bak oğlum dedi bu motoru torunun görecek demişti" adam haklıymış valla ybr filan bilmem kullnamadım ama titan diyorum başka da bişey diyemiyorum..

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Yamaha YBR125 .....
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler