on yıldır mobilet kullanıyorum ve artık vitesli motor alıcam çelik motor 150 lik(crown) düşünüyorum tavsiye edermisiniz sizce başka ne olabilir?..
max bütçe:4000ytl
on yıldır mobilet kullanıyorum ve artık vitesli motor alıcam çelik motor 150 lik(crown) düşünüyorum tavsiye edermisiniz sizce başka ne olabilir?..
max bütçe:4000ytl
çelik motor konusunda olumsuz yorumlar vardı, forumu bir arattır istersen
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
bir kaç iyi marka dışında olumsuz yorumu olmayan motor varmı ki
titan veya ybr al bence. ikisi de güzel motorlar.
arkdaşım sakın alma sakın alma başıma gelenelri oku sonra da ii düşünü paranada yazık olur sanada yazık olur
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eğer sadece vitesli olsun istiyorsan, bütçenin de altına ybr iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
YBR al sorunsuz kal
Çelik motor sakın girme derim ... 4000 vereceksen direkt YBR.. Tartışmasız.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
kesinlikle ybr yada titan.. artan parayada full koruma..
CBR 600F Honda,
herkese teşekkür ediyorum
YBR al işi bitir ama 150 lik otomatik düşünürsen 150 ZAT Mondial al derim
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
ooo abi o kadar paraya çin malına gitme ybr al derim ben
Walla ben suzuki kullanıyorum aynı tarz GN125 . Tavsıye ederim arkadasım bence en dogru secim ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
abi bencede yamaha ybr 125 güzel motor..süper bence
ahhhh ybr ahhhhhhhhhh
çelik motor satış sonrası pek ilgili değil şu başlığı takip et...
http://www.motosiklet.net/forum/show...669#post255669
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok yakında keeway supershadow 250cc geliyor, 4000 ytl, v motorlu...
arkadaşlara katılıyorum 4000 ytl bütçeye çin malı almak hata olur. yamaha ybr125 al. sonra nolan kask al filan falan
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ybr önerebilirim...scooter istersen Honda dyln 150...yarıotomatik istersen honda innova diyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)