Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar kıyaslamadan ziyade tavsiye bekliyorum.

REKLAM ALANI

eylül ayından bu yana 2008 model bi cbf 150 kullanıyorum. Acemilikle aldıgım ıcın vıtes gostergesı olması ve çinli olmaması beni bu modeli almaya kendiliğinden ikna etti. Amacına uygun biçimde kullanılan yeterli ne istediğine bağlı olarak istekleri karsılayan bi motormuş dendi. Hakikaten de öyleymiş. Zaten satıs rekorları kırdıgı ıcın ben de cok kurdalamadan aldım. Çümkü o arada boş boş cbf 150 yi kurdalamak yerıne hayalim olan daha büyük çeşit çeşit motorları altın elbiseli abimizden dinleyip ağzımı ayırmakla meşguldüm

Herneyse hukukçu olmanın verdiği etkiyle bıdı bıdı etmeye bayılıyorum konumuza gelelim Aylar geçti kullandık kaza da yaptık gorduk ki 2008 model cbf değilmiş benim olayım. Aldığımda aynaları dahi yoktu debriyajı hissizdi rölanti ayarı dahi düşüktü inanır mısınız. benle geçen sürede farının yanmadıgı oldu koltugunun yerine oturmadıgı oldu. Hele bir de kaza yaptıktan sonra psikolojik olarak hiç anlaşamadık benimkiyle. 3600 lira bi param vardı 3000 liraya anlaştık aldık. Gerek görünüşü gerekse 140 kg gibi acayip ağır kilosu motoru park ederken bile zorlanan birisi için pek de uygun değilmiş. e hala zorunsuz kullanıyorum gidip geliyorum 0 sıkıntı ama aşk yaşayamıyoruz altımdaki ile.

Şimdi ise değişiklik istiyorum. Baktıgım zaman bende mutluluk uyandıraca,seveceğim ki kendisini üzerinde mini mini değişiklikler yapmaya kendimde enerji bulacagım bi motor istiyorum. maximum 4000 bütçeyle crossundan tut,çinlisine,commuterinden al skuterine farketmez. Al bu seni hem üzmez hem de farklı bi görüntü ile herkesin binmediği bi motora binmiş olursun diyeceğiniz öneriniz bi model var mı ya da kendi motosikletinizi atıp bak ben bu sekılde ılgılenıyorum benımkiyle diye fotograf da atabilirsiniz hem çeşitlilik olur

benim aklıma gelen marjinaller mondial xtreme max,sym fiddle skuter ve dijital göstergeli rks titanic 150. Ciddi manada bütçe yüksek olan şeyler önerirseniz pek mümkün olmaz malum öğrencilik Yorumları bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebelrider67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sym fiddle al biraz yakıt içiyodu rakiplerine göre yanlış hatırlamıyorsam ama güzel bir motor diye biliyorum hem şehir içinde vitesle uğraşmamış olursun hem tatlı haylaz bi cazibesi de var :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)