arkadaslar bisan senator 150 lik almayı düşünüyoruz. alan yada bilen varmı? yardım pls
arkadaslar bisan senator 150 lik almayı düşünüyoruz. alan yada bilen varmı? yardım pls
Ben gördüm çok büyük ve kaba bir görünüşü var.
Bir de kullanımını bilemiyeceğim. Ben Mondial Zat 150 Tavsiye ederim. Yaklaşık üç ay yaptığım araştırma sonucunde Mondial'de karar kıldım ve pişman değilim. Mondial Al diyorum nedenleri :
Bu motoru imal eden Jincheng Corperation Yamaha ve Suzikilerin motorlarını yapıyor. Yani bu motor Yamaha ve suziki ayarında... Bu motorun AB kabul sertifikası var. Dünya pazarında adı JP150 T olarak biliniyor ve majör motor grubundan. Beygir gücü ayni emsaldeki akranlarından büyük. Kullandığım motorun verimini her halde bilirim. Çeyrek gazda 60 - 80 gören kaç motor var rodaj süresinde. Bu arada iki kişi seyahat ediyoruz. Uzun yolda randımanlı daha ne diyeyim.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
bununla ilgili bir topic açılmışdı ararsan orda bu motor hakkında yorumlar yapılmışdıh-mawi adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)