aklımdaki motorlar
yamaha r6
honda 600rr
kawasaki 636
kawasaki z 800
şehir içi kullanıcam o yüzden 600 cc reyzing düşünüyorum
önerilerinizde 0-100 leri de yazarsanız teşekkür ederim 2013 üstü baz alınız
aklımdaki motorlar
yamaha r6
honda 600rr
kawasaki 636
kawasaki z 800
şehir içi kullanıcam o yüzden 600 cc reyzing düşünüyorum
önerilerinizde 0-100 leri de yazarsanız teşekkür ederim 2013 üstü baz alınız
racing motor iste neden dalga geçiyorsun
Dalga filan geçmiyorum. Madem doğrusunu biliyosun öyle yaz.
yamaha 1000rr hepsinden hızlı
yani yazmadan duramadım yine. gelmişsin burdan en hızlısı hangisi, 0-100 hangisi daha iyi diyosun. millet test pilotu, dragçı ve bütün motorları tek tek test eden insanlar mı? tek aradığın kriter hız ve 0-100 ise alayı internette var zaten. Bi zahmet aç bak
Onlaro bilmemde z800 racing değil naked
biliyorum da naked ayrı yazmaya gerek yok diye düşündüm naked olarak tek z800 ü yazdım zaten
Sponsor un kim ? Hangi semt de yarışacaksın. ?
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
hahah:D yarış için sormuyorum bilgi almak için nette aradım 0-100 le alakalı bişey bulamadım olanlarda eski
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
tamm bu konu bir yere varmaz en iyisi netten araştırmaya devam. yok yanlış yazdın yok naked yok bilmem ne yok nerde yarışcan basit bi soru biliyorsan cevaplarsın bilmiyorsan bişey yazmak zorunda değilsin yani :s
İnternette en kolay bulunan şey 0-100'dür.
Yahu adam gibi güçlü motorların 0 - 100'leri sabit yada stabil olmaz.
Güçlü makinelerle ilk gaz açış zordur ayarlayamazsan ya tekere kalkar yada arka teker patinaja düşer.
Bu sebepten dolayı her seferinde 0 - 100 km/h hızlanma süresi farklı çıkar.
Şehir içi '' REYZİNG '' dediğiniz motorlar pek sağlıklı kullanılmaz çünkü trafikte hararet yaparlar
ya iyi diyorsun da herkes bindiği motoru bilir dimi kullananlar yazsa yeterli olurdu.
bu form da küçümseme çok geniş bi kitlesi var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
tt izledin mi hiç adamların nasıl kalktıkları gittikleri ortada pilota bağlı olanı sormuyorum makinaların güçlerini soruyorum
hayabusa al en temizi
Önceden kullandığınız motor kaç cc idi.Onu sormak lazım şimdi.Nikinizde motor var gibi gözükmüyor tecrübe ister 600cc ve üzeri ben tecrübeliyim demiyorum ama herkez böyle söyler.
https://youtube.com/watch?v=7Uty8TXtrsQ
Mobil tarayıcıda bozuk gözüktüğü için videoyu koymadim link verdim.
Sana aprilia rsv 4 sbk alalim 230 hp v4 0dan 300 bir videoda 20 sn di (186 hp olani 20 saniye)
rayzik rayzik rayziiiiiik :D
en hızlısı ambulans :D şehiriçinde kullancakmış o yüzden 600cc rayzik bakıyomuş :D neden 1000lik çok mu güçlü? fazla mı gelir? 600lük öldürmez de 1000lik öldürür mü? :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)