Eğer yeni basliyosan reyzinge kawasaki h2r de öneririm tam başlangıç motoru artcili kullanıma da çok uygun tavsiye ederim tam bir enduro
Eğer yeni basliyosan reyzinge kawasaki h2r de öneririm tam başlangıç motoru artcili kullanıma da çok uygun tavsiye ederim tam bir enduro
Missss gibi helva kokusu oh..
0-99.9 olmali o. Daha çok satar
Az daha koy h2 al reyzinge bsslangic olarak iyi motordur hem fitesleri ogrenirsin muhaahahah
H2 den asagisi seni kesmez. Zaten rabelrider 67 de yazmis. En iyisi budur. geri kalanindan yakin zamanda sıkılirsin daha fazlasini istersin
az daha koy ybr al reyzing değil ama olsun h2 yi boşver yaa ikinci eli ybr kadar hızlı değilidr h2 nin ,h2 parça pahalı servis olayı sıkıntı ybr nin bakımını sen bile yaparsın
Bak tam zamanı...
Ordudan F4 leri emekli edeceklermiş...
Ucuza kaparsın...
kuba xcg serisine bak derim. motorun üzerine yatarsan 2,5 saniyede 100'e çıkıyormuş.
Onlarin hepsi cok Hizli 3 5 saniye demez ama en hizlisi dersen aralarinda r6 diyebiliriz ve butun motosikletleri bilsek bile aklimiza gelmez
Reyzing'dir o reyzing, racing olsa duramazdın.
abi bu müthişti yaa kahkaha attım resmen..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
abi buda süpermiş yaa,, Siz bir harikasınız dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
hepsi çok iyi ama yaa karnım ağrıdı gülmekten
adam bı soru sormus herkes espri makınası olmus ne kadar cok komedyen varmıs yahu bu forumda ınsanlarla dalga gecmeyınde bılgınız varsa paylasırsınız yoksa veya yorum yapmak ıstemıyorsan yapmassın dalga nıye gecıyorsunuz ınsanlarla anlamıyorum...
Yönetime 2 kez yazdım.Bu işin tek önlemi örnek : 30-50 mesaj atmadan konu açamamak gibi .Anca böyle trölölölö önüne kısmı olarak geçilebilir.
boyle bır onerı de dogru degıl. ınsanlar motosıklet ıle ılgılı her tur soruyu buradakılerın yardım edecegını dusunerek sormalı . cunku merak ettıgı aracların kullanıcılarını buradan bulacagını ve ılk agızdan bılgı edınebılecegını dusunerek soru soruyorlar . bu kısının troll olup olmadıgını da bıraz karsılıklı yazısarak anlasılır hemen saldırmanın anlamı yok helekı dalga gecmek tamamen terbıyesızlık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)