Ramzey QM250 - Kuba Superlight 200
Reklamlar
-
Kendi bildiklerimi yazayım ilk başta
qm250 2006da üretildi ve sonrasında üretimi kesildi yedek parça sıkıntısı yok diye biliyorum çünkü mondialin bir modeliyle parçaları uyuşuyormuş. fiyatına 2000 diyen de var 5000 diyende hava soğutmalı 233cc yaklasık olarak 2 ile 3 lt arasında yakıyor 100kmde
superlight 200 hala üretim devam ediyor. Görüntüsü cidden çok güzel. 197 cc hava soğutmalı buda yaklaşık 3 lt civarı yakıyormuş. Sıfır fiyatı yanlış hatırlamıyosum 5.500 civarıydı.
Bu makinaları kullanan arkadaşlardan ricam bir kıyaslama yapabilir mi ? Sizce hangisini almalıyım. Bütçem düşük ama kuba derseniz kredi kartına taksitle sıfırını alabilirim her ne kadar zorlanacak olsam da
Söz sizde şimdiden teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
Tabi ki Kuba. Diğeri bana göre çöp sayılır. Çin motorlarının adının kötüye çıkmasına sebep olan modeller bunlar. Tümü aynı kasaya sahip, farklı markalar altında satılmış motorlar... Ramzey'i aklından bile geçirme.
-
Üretimi durmuş, 9 yaşında, nasıl kullanıldığını bilmediğim bir motor mu yoksa model yılı ona göre çok yeni, üretimi devam eden bir motor mu almalıyım diye soruyorsun sanırım. Bence SL200 mantıklı. Hem model yılı yeni, hem de üretimi devam ediyor.
-
Kuba 6000 civarı. 2.el 4000den aşağı temizi zor. Ramzey 2500e temizi alınır. Kaç paran varsa ona gore işler değişir. Kaç yıllık olduğu çok onemli değil, 600 700 liraya motor kısmı komple yenilenir ramzeyin. Diğerine kotu demiyorum, daha iyi daha pahalı. Herşeyi para belirler, yoksa suzuki intruder 1800 varken bunlar alınmazdı değil mi
-
Son gelişme olarak gidip daelim daystar 250 almış bulunmaktayım 0 km kredi kartına 9 taksit. Biraz daha borçlandık ama sağlam motora binelim
-
austere adlı üyeden alıntı
Son gelişme olarak gidip daelim daystar 250 almış bulunmaktayım
0 km kredi kartına 9 taksit. Biraz daha borçlandık ama sağlam motora binelim
nereden nereye olmus biraz =)) 5000 binlik motordan 9000 lik motora terfi etmişsiniz...
hayırlı olsunn kazasız belasız surusler...
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
nereden nereye olmus biraz =)) 5000 binlik motordan 9000 lik motora terfi etmişsiniz...
hayırlı olsunn kazasız belasız surusler...
birazcık öyle oldu parasını vermişken iyisine binelim. Uğraşmayalım istedim. Scooterım çinliydi çok uğraştırdı beni bi daha böyle olsun istemedim
-
12:50 de ne alıyım demişsin.. (ramzeyqm250 - kuba sl200)
16:18 de sıfır daelim daystar 250 aldım demişsin..
keşke senin kadar hızlı karar verebilsem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
austere adlı üyeden alıntı
Son gelişme olarak gidip daelim daystar 250 almış bulunmaktayım
0 km kredi kartına 9 taksit. Biraz daha borçlandık ama sağlam motora binelim
Hayırlı olsun, en iyisini yapmışsın. Adam gibi motora bineceksin. Rodajını düzgün yap, bir de titreşimi nasıl onu da yazarsan çok makbule geçer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)