Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hem iri olucak hemde kelebek olucak motor tavsiyesi

REKLAM ALANI
    huseyin45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250R
    Merhaba arkadaşlar
    Daha önce çeşitli bir çok motosiklet tecrübem oldu ancak uzun süredir burgman 650 kullanıcısıydım ve burgmanım artık yeni sahibine kavuştu
    Ben 176cm boyunda 103 kilo 30 yaşında hafiften kelli felli biriyim %80 şehiriçi %20 şehirdışı kullanım alışkanlığına sahip 10 yıllık bir motosiklet kullanıcısıyım velhasıl gelelim soruma
    Sele yüksekliğinin 75cm i geçmeyeceği biri vitesli motosiklet arıyorum maks fiyatım ise 30.000tl dir
    Kafamdakiler ise
    Harley street 750
    Kawasaki vn900 custom special
    Hayalimdeki
    Honda ctx 1300
    Sizin önerileriniz kafamdakilere eleştiriniz veya tavsiyeniz neler olur şimdiden yardımlarınıza teşekkürler

not: honda ctx gibi yan çantalı motorları çok seviyorum ancak fiyatları yüksek geliyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kelebekten kasıt nedir? bunlar nasıl kelebek?

yamaha xv950 bolt öneririm.

Motosikleti
    Honda Cbr 250R
    Kelebekten kasıt şehiriçi kullanımda Muhammed alinin kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım lafından ilham aldım

Kıvraklık yani )

Yamaha xv 950 deposu hoşuma gitmiyor mlsf ama aklımdaki motorlardan ayırıca 2 kişi binilsin istiyorum chooper olmak zorunda değil ayrıca

Klasik çizgiler tercihiniz sanırım , Triumph modellere'de göz atın derim (performans nasıldır bilemem.)

Motosikleti
    Honda Cbr 250R
    Triumph çok güzel motosiklet ancak ikincieli hiç oturmuş değil bu sebebten ikinciel motosikleti yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Harley in yeni çıkardığı street 750 için ne diyorsunuz? 883 kadar basiretsiz midir bilmiyorum çünkü 883 ü kullandığımda kütük gibi bir makina olduğunu gördüm..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)