Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

R25 vs Ninja 250R vs Cbr 250

REKLAM ALANI
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninja250r bende var darag yapmak isteyen varsa uygun bir vakitte yaparız
    Sizin grupla sürme fırsatını bi türlü yakalayamadım, önümüzdeki hafta boşum ama havalar kelek gibi.
    Karalı bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dyno verilerine bakmak lazim.CBR 250 8500 devirde arka tekerlege atiyorum 23 beygir verirken Yamaha 8500 devirde 20 beygir verebilir.

R25 in one gecmesi icin 10 bin devir uzerine cikmasi lazim guc orada zaten.Buda her zaman fiziksel kosullarin elverisli olacagi anlamina gelmez..Sonucta 400 cc deki 36 HP ile 250 cc deki 36 hp ayni surus performansini vermez.

Bunlar 250 cc makineler aralarinda ucurum olamaz.2 zamanli 250 cc olsaydi durum degisirdi tabiki
    Öyle bir şey mümkün değil. Çok özel üretilmiş bir motosiklet olmadıkça üç aşağı beş yukarı arka tekerleğe ulaşana kadarki kayıplar yüzdesel olarak aynıdır. Bence de R25 sürücüsü eğer devirleri sonuna kadar dayayıp kalksaydı belki 3 - 4 saniye yine Honda önde giderdi ama R25 bu kadar gecikmeden yakalardı. Belki sürücüsü çok zorlamadı motoru.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin grupla sürme fırsatını bi türlü yakalayamadım, önümüzdeki hafta boşum ama havalar kelek gibi.
    Bizde doğru düzgün gazlayamiyoruz ne zamandır anlık telden haberleşip biryerlerde buluşup çay kahve hele bir havalar guzellensin yaparız bişeler
    Sokollu bunu beğendi.
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    https://www.youtube.com/watch?v=Z-QrDaUO9TY

sl olsaydı büyük ihtimal kalkışı hepsinden iyi yapardı..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)