Anket: Hangi Motosiklet?
- Katılımcı sayısı
- 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Yamaha MT-07 veya Yamaha XJ6N
-
Reklamlar
-
Baktığın zaman mt 07 iyi duruyor bayağı
Hafif, 2 silindir az yakar, daha fazla torku düşük devirde veriyor (şehir içi büyük avantaj).
Bu değerlere bakılırsa mt 07 çok önde duruyor. 4 silindir fantazin, ses fantazin yok ise.
mt07 nin dezavantajı, yakıt tankı küçük 3 litre. ne kadar önemli desen benim için sorun değil küçük olması.
Çok kararsız kalırdım ikisinden birini alacak olsam
Tiplerini hariç tuttum, 4 silindir ve ses fantazimi yok ettim. Mantığım tamamen mt07 diyor.
istediğinde delirebilecek demişsin. O zaman mt07 derim. Düşük devirde daha fazla tork. beygir farkı da yok fazla.
50 bin km hiç az değil. Kaza yaparsın; yetersizsin falan demeye hakkımız yok. Baktığın motosikletler zaten orta sınıf. Bence ideal.
Hangisini alsanda adına sevinirim.
-
Hocam teşekkür ederim 4 silindir olarak bir iki kere R1 sürmüştüm yani 4 silindiri kavrayacak kadar süremedim. Öyle ses merakım da yok. MT-07'nin sesi de fazlasıyla güzel bence. Benim çekindiğim bir nokta var iki motosiklette de o da şase. Diamond dedikleri şu omurga şase sanırım? Esneme, burkulma kuvveti vs. şeyler duymuştum. Artısı eksisi nedir bunu da yazayım bilenler yardımcı olur belki Size de teşekkür ederim..
-
Dostum ne yaptın bir karara varabildin mi ?
-
kararım hiç düşünmeden xj6 olurdu
-
Dediginiz sasinin eksisi sanirim pistte motor dengeli gitmiyordu. Yatirmalarda felan sıkıntı doguruyordu. Aea nin videolarindan oyle hatirliyorum. Ama esner kolay kırılır felan onlardan bahsediyosaniz onlar hikaye
-
Henüz karar verip alamadım birini İkisini de bir sürmek istiyorum. MT-07 buldum ama test edecek XJ6N bulamadım. İkisini de sürüp karar vereceğim hayırlısıyla.. Henüz pist fikri yok kafamda E kırılmaz diyorsanız iyi o zaman omurga şasideki korkum o zaten çatlama, kırılma olayı.
-
Eğer karşılaştırma XJ6F ile olsaydı onu seçerdim 10.000km ye yakın kullandım çok güzel bir motor fakat. XJ6N mi mT-07 mi dersen MT derim. Hem kullanım açısından hem fiyat hemde 2. el bakımından mt7 iyidir.
-
diverson f diyorsanız onu da düşündüm fakat naked isteğim daha ağır basıyor Gerçekten f de güzel motora benziyor
-
mt 07...hafifliği,gücü ve tasarımı ile bence 1 adım önce ancak 07 alacaksanız absli versiyonunu alın derim..
-
bence diyerekten yorumuma başlıyorum. mt-07 nin bariz üstünlüğü yok tek üstünlüğü abs opsiyonunun olması, absli almayacaksanız kesinlikle xj6 her konuda daha iyi, bende xj6dan mt-07ye geçecektim ilk çıktığında sonradan kullandığımda rahatlık ve oturuş pozisyonunun xj6dan ne kadar kötü olduğunu anladım vazgeçtim. öyle xj6dan ekonomik falanda değil çok az bir yakıt farkı var onuda rahatlığa tercih etmem. 4 silindirin verdiği sürüş zevkide çabası.
-
bu arada bir düzeltme yapayım. bildiğim kadarıyla diamond şase mt-09da var, yine de yanıltmış olmayayım. siz bir araştırın.
-
konuyu acmaniza vesile olan bu iki model disinda baska model onermek istemem bu tur yorumlarda bulunanlardanda hic haz etmem anca hem sehir icinde fiti fiti hem uzun yolda kullancam deyince aklima direk nc serisi geldi. hem az yakar hem dusuk agirlik merkezi asagida oldugundan kullanimi kolaydir. ister naked ister karenajli secim yapabilirsin. 2. el 700s veya x yada 750 s veya x modellerini dusunebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
mt 07 tambir sehir motorudur. xj6 ise 4 silindiri ile yakitta uzer
-
Hocam biri diamond diğeri diamond tipi diye geçiyor. Farklarını bilmiyorum açıkçası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Estağfurullah hocam konu içinde de belirttim başka model tavsiye edebilirsiniz diye.. Açıkçası NC serisine sıcak bakamıyorum.
-
-
Hocam YBR ve CBF de bakmıyor değilim valla :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler