yamaha r25 mi kawasaki 250sl mi? r25 i kullanmaya baslayan
-
Forumda ilk konumu yanlis yere acmanin buruklugu icindeyim neyseki buldum burayi anlicaginiz uzere yeniyim yamaha r25 dusunuodum ancak fiyat konusunda artacak yamaha salak yerine koyuyor tarzi yorumlardan sogudum biraz barkin abinin kawasaki 250sl i tanitimini izledim gonlum kaydi biraz tabi tecrubelerin yon vermesini isterim bana r25 e binmeye baslayanlarda destek olursa konuya sevinirim
Kazasiz belasiz en keyifli surusler bizim olsun
Reklamlar
-
Valla boy 1,80 altıysa kawasaki tercih et
-
1.70 boy r25 icin sele yuksekligi ideal dediler ama gerçi hic binemedim
-
R25 in selesi alçak. R125 ile karıştırmayın.170 ile de binersiniz.
-
İkisini de canlı görmedim ama izlediğim videolar ve okuduğum, duyduğum yorumlara göre Ninja 250 SL sınıfındaki diğer rakiplerinden daha cılız, daha küçük ve hafif bir motor. Zaten bildiğim kadarıyla SL'in açılımı da "Slim & Light" (Zayıf & Hafif) imiş. R25 ise, Yamaha ve Honda'nın resmi sitelerindeki verilere göre yeni kasa CBR 250 R ile birebir aynı ölçü ve ebatlara sahip. Yani 250 SL'e göre daha kalıplı bir motor. Keskin hatlara ve daha agresif bir tasarıma sahip. Çift silindirin sağladığı avantaj sayesinde performansı, gücü ve dolayısıyla yakıt tüketimi de 250 SL'den fazla olacaktır. Oturuş pozisyonlarına gelecek olursak, yine Kawasaki ve Yamaha'nın resmi sitelerindeki verilere göre iksinin de sele yüksekliği aynı. Herkesin kullanabilmesi için ideal bir yükseklik var ikisinin selesinde de. Sonuç olarak ikisi de güzel motosiklet ama ben oyumu R25'ten yana kullanıyorum.
Sen tarzına ve bütçene hangisi uygun gelirse onu seç hocam ikisi de üzmez bence.
-
Cok tesekkur ederim hocam dedigin gibi son hamle butceye kalacak buyuk ihtimal r25 olmazsa kawasakininde beni cok mutlu edicegine inaniyorum zaten
-
yama a adlı üyeden alıntı
Forumda ilk konumu yanlis yere acmanin buruklugu icindeyim
neyseki buldum burayi anlicaginiz uzere yeniyim yamaha r25 dusunuodum ancak fiyat konusunda artacak yamaha salak yerine koyuyor tarzi yorumlardan sogudum biraz barkin abinin kawasaki 250sl i tanitimini izledim gonlum kaydi biraz tabi tecrubelerin yon vermesini isterim bana r25 e binmeye baslayanlarda destek olursa konuya sevinirim
Kazasiz belasiz en keyifli surusler bizim olsun
Kawasaki çocukluğumun hayallerinde gezen motoruydu. Allah nasip ederse 150cc den sonra geçeceğim ninja 250sl e.
-
ins hocam kesinlikle fiyatina degecek bi motor bence heleki hayallerindekiyse zaten sana paha bicilmezdir
-
şuanda r25 lansman fiyatı 13500 tl. şuraya yazıyorum yazın bu motor en az 15500 olacak. Sen şimdi al bu motoru bütçene uyuyorsa ki zaten şuanda 250 sl ile arasında fazla bi fiyat farkı yok. Anca 1000 tl oynuyordur. eğer olurda beğenmezsen ki öyle birşey mümkün değil şuan rakipsiz güç tasarım vs.. beğenmezsen yaza satarsın zarar etmezsin kar bile etmen muhtemel. Ozaman kawasaki alabilirsin. Ama herkeze diyorum şu motoru lansman fiyatındayken kaçırmayın yazık günahtır. Yamaha r25 i sürmedim ama üzerine bindim çalıştırdım sesini dinledim. çok güzel tok bir sesi var egzos un. Motor bölümünün seside çok hoş ninja 250r gibi civv civv diye çalışıyor tek silindir motor gibi değil yani.
kawasaki 250 sl yi açıkcası ben pek beğenmedim tasarım hiç olmamış. Farı çok kötü hatları güzel değil arka koltuk çok ince. Yani racing le pek alakası yok. Daha çok bayanlar için yapılmış gibi. Renk kombinasyonuda bana pek güzel gelmedi. Karar senin hakkında hayırlısı olsun
-
dolphin_star adlı üyeden alıntı
şuanda r25 lansman fiyatı 13500 tl. şuraya yazıyorum yazın bu motor en az 15500 olacak. Sen şimdi al bu motoru bütçene uyuyorsa ki zaten şuanda 250 sl ile arasında fazla bi fiyat farkı yok. Anca 1000 tl oynuyordur. eğer olurda beğenmezsen ki öyle birşey mümkün değil şuan rakipsiz güç tasarım vs.. beğenmezsen yaza satarsın zarar etmezsin kar bile etmen muhtemel. Ozaman kawasaki alabilirsin. Ama herkeze diyorum şu motoru lansman fiyatındayken kaçırmayın yazık günahtır. Yamaha r25 i sürmedim ama üzerine bindim çalıştırdım sesini dinledim. çok güzel tok bir sesi var egzos un. Motor bölümünün seside çok hoş ninja 250r gibi civv civv diye çalışıyor tek silindir motor gibi değil yani.
kawasaki 250 sl yi açıkcası ben pek beğenmedim tasarım hiç olmamış. Farı çok kötü hatları güzel değil arka koltuk çok ince. Yani racing le pek alakası yok. Daha çok bayanlar için yapılmış gibi. Renk kombinasyonuda bana pek güzel gelmedi. Karar senin hakkında hayırlısı olsun
Şu an piyasada r25 yok, lansman fiyatından her bayiye 2şer 3er motor geldi, gelmeden satıldı bile hepsi. Bu saatten sonra lansman fiyatından r25 alma işi yalan. Yeni parti zamlı geliyor
-
elma ile armudu kıyaslamak gibi olur bu iki motoru kıyaslar isek. R25in muadili ninja 250R veya 300R dır. SL tek silindir ve Slim Light serisinden olduğundan R25 e rakip değildir. SL adı gibi ince ve hafif dizayn edilmiş, motora yeni başlayacak kişiler düşünülerek tasarlanmış bir makinedir. kullanımı ve hakimiyeti muadil 250cc lere göre daha kolay ve rahattır.
R25 hem fiyatı (zam gelecek deniyor ya)hemde 2 silindir olması nedeni ile Ninja 250R veya 300R ile kıyaslanır ise daha mantıklı sonuçlar alınır.
-
2005 2010 seneleri arasında biz bi tarafımızı yırtarken bu kadar ara jenarasyon 250 cc motor yoktu arkadaşlar vallahi çok şanslı bu nesil çünki motosiklet kültüründe türkiyede mihenk taşları yerine oturdu ama fiyatlar havai orta modellerde o fiyatlara güzel 4 silindirli (apachi terimi)wow wow yapan güzel aletler var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)