direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyim
direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyim
bende ehliyet sınavına gireceğim.Takipteyim
İlk sınava girmiş ve kalmis biri olarak , kırmızı ışıkta durduğunda vitesinin 1 de olduğuna emin ol
Sağ şeritten ayrılma
sinyallerini vermeyi unutma
kırmızı ışıkta dur
seritin sağından veya solundan gitme en ortasından git
ve sakın motordan düşme geçersin
Sağolun , ayrıca düz platformda yavaş gitmeyin dengesiz gidersiniz ve platformdan düşersiniz , dubaların arasından istediğiniz gibi donersiniz 8 çizerken geniş alabilirsiniz görevliler geniş almanızı sorun etmiyor.Ayrıca sınav aracı sizi takip edecek şekilde surun yani ışık tam kırmızı olacak basıp gecerim demeyin sınav aracı kırmızıya takılır ve sınavdan gecemezsiniz.
Platformun üzerinden geçerken hep karşıya bak önüne bakma. 8 çizerken bakışın daima gideceğin yere dönük olsun. Sinyalleri unutma. Başarılar
Tabiki bakışlar hep dik olsun kaç ile gittiğinize fazla bakmayın 40,50 aradı gidin.
rahat olacaksın,sakin kullanıp 50 üzerine çıkma,sağdan git hep ve ışıklara,viraj dönüşlerine dikkat et.
Tavsiyem normal sınav yokmuş gibi kullan motoru,aynalarıda sürekli takip et buna acayip dikkat ediyorlar.
yaş kac arkadaşlar benim 17 bekleyemedik sabırsızız
Benim yaş 18, bana orta şeritten gitmemi söylemişlerdi bende öyle gittim.Kurs hocan zaten bilgilendirecek kaldırışlarda sorunumuz olmasın diğerlerini hic motosiklet kullanmamis biri yapar (ben öyle girdim sınava )
allah tüm ehliyet alcaklara yardım eylesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)