5-6 bin arası 2. el ss 250cc
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhabalar aranıza daha yeni katıldım çok fazla bi tecrübem yok motor konusunda ama 0 bilgi tecrübe de değilim yaklaşık 5-6 bin tl lik bi bütçen var ss tarzda bi motor arıyorum bulduklarımın hepsi çin malı. Motorlar içinde tip olarak en çok yuki yi beğendim ama gerek hava soğutması gerek 250cc hissettirmemesi beni düşündürdü bumoto num kronik sorunları ve yedek parça eksikliği hoşuma gitmedi megelli ingiliz ama ondaki titreşim sorunu çok önemli bi nokta ben sizlerin tavsiyelerini merak ediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
dostum eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekirse o rakamlara alabileceğin motorlar ya çin malı olur yada sıkıntılı olur (parça sıkıntısı kronik sorun veya haşat). şimdi bumoto calibrede çin malı onunda parçaları sıkıntılıydı şimdi durumu nedir bilemiyorum. belki eski model hyo filan bulabilirsin ama onlarında büyük ihtimalle ırzına geçilmiştir (geçilmemiş olma ihtimalide var ama daha düşük bir ihtimal). sadece görüntü olsun dersen yuki muki birşeyler alabilirsin yada megelli alacaksın (ingiliz malı deniyorda orasıda karışık bir durum ben hala çözebilmiş değilim) buna ek olarak aldığın yukiydi kadırgaydı o tarz motorlardada eminim en az megelli kadar titreşim olacaktır. bakma megellinin tanıtımları filan yapıldı altınelbiseli adam vs birşeyler oldu zaten ondan sonra megelli = titreşim (tamam motorda titreşim var kabul ediyorum) ama bunun yanında yuki titreşimsiz bir makinemi? bence megellinin dezavantajı boyutları. ne yalan söyleyeyim cücük kadar alet. eminim boyut konusuna kullanıcılarıda benimle aynı fikirdedir ha boyu uzun olmayan biri için normal bir görüntü oluşturur. ayrıca alacağın malın ikinci el piyasasıda önemli. ileride değiştirmek isteyeceksin nekadar sürede satılacak ve nekadara satılacak buda önemli. şimdi burada pulsar var diyenler olacak ben bilerek demiyorum ss görüntüsü demişsin çünkü yoksa bende direk pulsar bak diyecektim.
bu arada şimdi aklıma daelim geldi istersen onuda bir araştır.
-
Bence hiz ve gosteris hevesinizi bir kenara birakin, erteleyin. Daha dusuk hacimli ama kaliteli bir bir motora binin. Hem cebinizi hem de caninizi riske atmayin.
-
zamanında benim geçtiğim yollar, hiç uğraşma ss hevesine hiç gerek yok, git adam gibi pulsar felan al bin.
-
Ah güzel kardeşim ;) Bende SS tarz için çıldırıyordum 3 ay kendimi sıktım yemedim içmedim ama baktımki olmuyor (para tutamıyorum) en iyisi TVS Apachi'ye yöneleyim diyordumki pat abim devreye girmişti. Başlangıç için TVS iyidir üzmez seni.
-
düşük hacim ve ss motor sanıldığı için her viteste yüksek devir çevrilmiş bi motor alırsan onun canı bitmiş olur. salona güzel biblo olur
-
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim açıkçası ben trafikteyken sadece ss tarz motorlara bakıyorum diğerler gram dikkatimi çekmiyo çevremde uzun yıllardır motor kullanan insanların da tavsiyesi pulsar gibi motorlar almam ama üniversite okuyorum ve biraz havam olsun istiyorum aynı zamanda da çok sorun çıkartmasın ki motordan soğumayayım ama şuan malesef ki yapabileceğim tek şey beklemek sanırım r25 in piyasaya girmesiyle cbr ve ninja da çok güzel düşüşler bekliyorum belki ordan bi fırsat yakalarım
-
Uzun yillar kullanan abileriniz bajaj gibi bir marka yerine kiytirik cinlilere yonlendiriyorsa onlara cok guvenmeyin derim.
-
tarz olarak daha naked tarzı sanırım ybr cbr gibilerinden ama hoşuma gitmediği için çok oralı olmadım :D ama yuki çok kafamı kurcalıyo fakat doğru düzgün bilgi zor bulunuyo hakkında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)