Lifan Tay 100 mü diğer modeller mi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yerimizi alalım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
-
Ehliyetsiz kullanma dicek herkes bunu öncelikle bil ama Niksardaysan yada Tokat ın herhangi bi ilçesinde , emniyette tanıdık biri varsa çok rahat ehliyetsiz motor kullanabiliyosun.. yiğenim Turhalda 10 yaşından beri kullanır babası emniyette şuan 17 yaşına geldi.. bunları bi köşeye bırakacak olursak çinlilerin hepsi aşağı yukarı aynıdır.. fiyatı uygun olan ve servisi daha düzgün olana bak ve onu tercih et..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Teşekkürler niksarlıyım ama antalyada yaşıyorum biraz zor antalyada ehliyetsiz kullanmak ama yapıcak birşey yok hergün bisikletle okula 20 km gidiş 20 km geliş yol gidiyorum mecburen alıca cub , lifan tay 100 bulursam alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Arkadaşlar varmı önerisi olan ?
-
Niksarli adlı üyeden alıntı
Teşekkürler niksarlıyım ama antalyada yaşıyorum biraz zor antalyada ehliyetsiz kullanmak ama yapıcak birşey yok hergün bisikletle okula 20 km gidiş 20 km geliş yol gidiyorum mecburen alıca cub , lifan tay 100 bulursam alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Arkadaşlar varmı önerisi olan ?
o zaman 10bin tl ayır köşeye.. 1500tl cub al.. gerisini ehliyetsizlikten yiyeceğin cezalar için kullanırsın.. 1400 küsür ile başlayıp 2ye katlanarak devam ediyor yanlış hatırlamıyorsam..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
Off içime indi bu ehliyetsizlik almasam daha iyi olacak herhalde ben bi ehliyeti alıyımda ondan sonra düşünürüm motoru en iyisi bu olacak
-
Niksarli adlı üyeden alıntı
Off içime indi bu ehliyetsizlik almasam daha iyi olacak herhalde ben bi ehliyeti alıyımda ondan sonra düşünürüm motoru en iyisi bu olacak
ufak yerlerde hadi neyse kaza yapmadıktan sonra ama büyük illerde hiç yakalanmam desen de yakalanırsın.. tecrübeyle sabittir..
-
Anladım teşekkürler en iyisi ehliyeti alıyım bi kafam rahat etsin acaba polis çıkacakmı , çevirmemi ya ordaki derdinden kurtulurum
-
Ehliyet alana kadar ya elektrikli bisiklet ya da toplu taşıma
-
Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. Aranıza yeni katıldım. Forumda araştırdım ancak kullanıcılarından, özellikle hem mondial snappy serisi hem lifan tay 100 Ün her ikisini de kullanmış olan ve tecrübelerini aktaran bir yazı göremedim. Fikirlerden çok deneyimlerinden cublardaki farklılık, Üstünlük ve zayıflıkları anlatabilecek arkadaslardan paylaşımlar olursa sevinirim. Herkese iyi forumlar....
-
lifanın motorları güzeldir, tayı sürme şansım oldu lastikleri çok ince gelmişti bana, bisiklet lastiği gibi neredeyse
ön lastik çok kötüydü, ve motor cılızdı, ama tork ve hız iyiydi, lifan tayı balkondan atsan aşşa iner biner çalıştırırsın,
aynı şekilde çelik de olabilir, esas sorun istediğin motorun dış plastik aksamını satın alabiliyormusun parça sıkıntısı varmı?
misal km saati satıyormu hadi alcam dediğinde verebiliyormu.. yoksa geri kalan aksam her yerde mevcut, yolda kalacağını zannetmiyorum,
belki akü biterse anca öyle. ben devir saatine takılmazdım esasen zaten hız yapamıyorsun ve motorlar hava soğutmalı görüntüden başka bişi değil
bence.. ön tekerin disk fren olsun buna dikkat et, "tel canlı bir motor alma", latikleri direk değiş aldığın gün 2 sinide, onun haricinde
türkiye turu yaparsın bir sıkıntı olmadan lastiğin patlamaz ise... ) hatta bence 3 5bin km de 2. el 2012-13-14 felan bulursan 2. el al
boşuna sıfır almanın bir mantığıda yok.
-
Bende cup ariyorum da işe gitmek için filan ne önerirsiniz?
Yuki paşa
Mondial snappy x
Kuba kee100
Lifan tay 100
Mondial 100 ukh-mfh
Hangisini önerirsiniz?
-
2006 da ramzey 100 kalipso diye bi cupum vardı.gitmediğim dağ tepe kalmaksızın 37 bin km de sıkıntısız olarak bisiklet fiyatına sattım.
-
17 Ağustos 2015, 12:27
Senin ne istediğine bağlı.
SFC nin dış kaportası sağlamdır.
Lifan tay daha seridir ama daha cılız görünüme sahip.
- Ben lifan tay sahibi olaraktan sana öneriyorum çünkü 2. elde çok fazla zarar etmeden satabilirsin.
-
ByUltraslan adlı üyeden alıntı
Bende cup ariyorum da işe gitmek için filan ne önerirsiniz?
Yuki paşa
Mondial snappy x
Kuba kee100
Lifan tay 100
Mondial 100 ukh-mfh
Hangisini önerirsiniz?
yuki, kuba,lifandan seç
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)