250 cc klasmanınd 3 motor?
Reklamlar
-
Bir arkadaşa 250 cc motosiklet almaya karar verdik. Şöyle bir sıkıntı var, 3 model arasında kaldık.
1. SYM Wolf SB 250 (24,5 hp) 13000 TL fiyatıyla en az görünümü kadar iddialı bir fiyat diliminde yer alıyor.
2. Suzuki İnazuma GW 250 (29 hp olması lazım) 13000 TL fiyatını hakediyor. Temel olarak bildirilen bir sıkıntısı yok.
3. Bajaj Pulsar 200 NS (24,5 hp) 8000 TL fiyatı ile aralarındaki en ucuz model. 200 cc olması - bizim için. Bazı arkadaşlar vitajlarda stop ettiğini iddia ediyor, bazılarıda yok öyle birşey diyor.
Bütçe üçünden herhangi birini alır. Şöyle ki bütçe 13000-14000 TL civarı ekipman dahil ancak aldığımız motor en az 3 ay kapalı garajda muhafaza edilecek. Bu 3 aylık zaman diliminde ekipmanları alırım rahat rahat o yüzden ekipman dahil yada hariç farketmez diyor arkadaş. Başlangıç motoru olacak ancak YBR veya CBF tavsiye edecek arkadaşlar, onları düşünmüyoruz. Bu 3 modelden birini alıp 7-8 sene değiştirmeden binmeyi planlıyor arkadaş. Kullanım şekli şehir içi ve uzun yol ağırlıklı olup asfalttan neredeyse hiç çıkmayacak.
SYM ne malıdır ve nasıldır bilmiyorum ama inazumadan kaslı göründüğü kesin. İnazuma bütün suzuki modelleri gibi sorunsuz bir makina. Bajaj ilginç bir şekilde giriyor bu ikisinin arasına. Arkadaş görünümünü beğenmiş. Yoksa fiyat olarak belli diğer ikisiyle aynı ligte olmadığı. Şimdi fiyatlara bakış açımla ilgili yazmayın, hepimiz bu fiyatların fahiş olduğunu biliyoruz da ülke şartları böyle.
Yakıt-Performans-Kalite-Servis Ağı olarak bu 3 modeli bilen arkadaşlar fikir belirtirse seviniriz.
Reklamlar
-
bence inazuma. bütün kullanıcılarından tam not alan, sıkıntıları ile gündeme gelmeyen bir makine. (sıkıntıları varsada en azından kullancıları ciddi anlamda üzmemiş)
bu arada Z250 SL ede bakmanızı öneririm.
-
İnazuma hemen herkes beğenip övüyor ama AEA bir videosunu çekebilirse daha iyi anlarız gibi.
-
Murat.K. adlı üyeden alıntı
bence inazuma. bütün kullanıcılarından tam not alan, sıkıntıları ile gündeme gelmeyen bir makine. (sıkıntıları varsada en azından kullancıları ciddi anlamda üzmemiş)
bu arada Z250 SL ede bakmanızı öneririm.
Ben bu kawasakinin sitesini becerip kullanamıyorum. Arkadaşa söyler fotoğaflarını gösteririm. Muhtemelen beğenir ve onuda ekleriz listeye. Tabi fiyat önemli. Onun bilgilerini siz yazarsanız sevinirim.
Bu SYM Wolfte koruma demiri yahut koruma takozu takacak yer yok mu
Kawasaki Z250 SL'de var mı koruma takozu takacak yer? Takoz önemli malum başlangıç motoru
-
suzuki inazuma harika bir motor.Konfor yönünden çekiş-güç yönünden muhteşem bir makina gaz tepkisi inanılmaz derecede iyi.Benim tek sevmediğim yanı kafa biraz aşağıda kalmış olması sanki havada sürüyormuş hissi veriyor.Vites geçişleri harika debriyaj yumuşacık.Tek kötü yanı var yedek parça fiyatları cep yakar cinsten pahalı parçaları.Ben arkadaşımın motorunu test etmiştim ve böyle bir izlenim bıraktı bende.
-
Klasik suzuki, parçası pahalı ama genelde parçaya ihtiyaç olmuyor çünkü bakarsanız bozulmuyor.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fuarı bekleyin. Modeller çoğalacak. Kawasaki'nin yeni naked modelleri,Yamaha'nın R25'i vs..
Ondan sonra bence fikir yürütün. Bu arada Wolf'u geçen sene fuarda 10.000 liraya alanlar olmuştu. Ne ara 13.000 olmuş ?
Edit; Şimdi sitesine baktım gerçekten 13.000 olmuş
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Fuarı bekleyin. Modeller çoğalacak. Kawasaki'nin yeni naked modelleri,Yamaha'nın R25'i vs..
Ondan sonra bence fikir yürütün. Bu arada Wolf'u geçen sene fuarda 10.000 liraya alanlar olmuştu. Ne ara 13.000 olmuş ?
Edit; Şimdi sitesine baktım gerçekten 13.000 olmuş
Normal üstad böyle şeyler bizim memlekette. Ne giydirsen alıyoz nasıl olsa, eh adamlar bunu keşfedinde döşe de döşe oluyor. Vietnam malıymış sym sanırım. Koruma takozu takacak yer bile yapmamışlar bide inazumayla aynı paraya motor satmaya çalışıyolar. Hemde tek silindir. Yörün gidin derdim yörük şivesiyle. SYM çıktı listeden. Arkadaş aradı az önce la bu vietnem malıymış doğrumu diye, evet öyle görünüyo deyince dedi bana.
-
Kawasaki z250SL, Suzuki inazuma varken sym ye 13.000 verilmez..
Kawasaki ve Suzukiye baksın derim... tabi parça fiyatları pahalıdır elbette.. Biraz ekonomik olsun derse de bajaj pulsar alınabilir. Kullanıcıları bazı küçük problemler harici genel itibari ile memnunlar..
Benim tercihim en azından bir süre pulsar kullanılıp (düşme/yatmaya karşı parça fiyatları açısından).. Tecrübe kazandıktan sonra fazla zarar etmeden satarak, parçası pahalı olan markalara yönelmek mantıklı olabilir..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
bu bütçeyle KTM duke 200 de düşün derim hata istanbul motoya gidersen iyi bi pazarlıkla ABS lisi bi alırsın bu paraya.
-
1- Sym Wolf'a koruma demiri takılmadığı size kim söyledi? Bende mevcut. İrf sym koruma demiri yazarsanız çıkar sitesi.
http://www.irfmotor.com/urunler/moto...-koruma-demiri
2- inazuma'nın bana göre o iğrenç tipine göre çok güzel bir motor wolf.
3- Fiyat 13bin oldu maalesef doğru ancak 2.el temiz çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz 2. El düşünüyorsanız tabi. Benimki 2014 Temmuz çıkışlı 7250 km'de isterseniz satabilirim
4- Kronik sorunu olmayan bir motor sym. Sadece ön diskte bazılarında bozulma oldu 2014 modellerde, o da düzeltildi.
5- sym wolf taiwan malıdır. Çin Vietnam vs değil.
http://www.sym-tr.com/sirket-profili/
-
Burda bilen ve kullananlardan daha çok kafadan sallayanlar daha çok, bence hepsini yakından dene gör öyle karar ver fakat ben inazuma kullanıcısı olarak az kalsın sym wolf ve pulsar almanın kenarından geçtim son anda inazuma aldım ve sanada tavsiye ederim.
-
İnazuma 29 hp değil 24 hp. Ama genede inazuma. Sorunsuz motor.
-
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
bu bütçeyle KTM duke 200 de düşün derim hata istanbul motoya gidersen iyi bi pazarlıkla ABS lisi bi alırsın bu paraya.
Hocam memleket Ankara. Burda parça, servis sıkıntısı yaşarız ktm ile. Sırf o yüzden listeye giremedi. Ankara malum sıkıntılı bu konuda
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Burda bilen ve kullananlardan daha çok kafadan sallayanlar daha çok, bence hepsini yakından dene gör öyle karar ver fakat ben inazuma kullanıcısı olarak az kalsın sym wolf ve pulsar almanın kenarından geçtim son anda inazuma aldım ve sanada tavsiye ederim.
Hocam suzuki her zaman suzukidir. Tamam Wolf çok kaslı çok hoş görünüyor eyvallah ama sırf görüntü için suzukiye rakip olamaz. Aynı fiyata satmaya çalışmak ilginç bir iddia bence.
adem80 adlı üyeden alıntı
İnazuma 29 hp değil 24 hp. Ama genede inazuma. Sorunsuz motor.
Sanırım dedim çünkü sitesinde teknik veriyi bulamadım. Doğrudur, bilgi için teşekkürler.
Evrenalpar adlı üyeden alıntı
1- Sym Wolf'a koruma demiri takılmadığı size kim söyledi? Bende mevcut. İrf sym koruma demiri yazarsanız çıkar sitesi.
http://www.irfmotor.com/urunler/moto...-koruma-demiri
2- inazuma'nın bana göre o iğrenç tipine göre çok güzel bir motor wolf.
3- Fiyat 13bin oldu maalesef doğru ancak 2.el temiz çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz 2. El düşünüyorsanız tabi. Benimki 2014 Temmuz çıkışlı 7250 km'de isterseniz satabilirim
4- Kronik sorunu olmayan bir motor sym. Sadece ön diskte bazılarında bozulma oldu 2014 modellerde, o da düzeltildi.
5- sym wolf taiwan malıdır. Çin Vietnam vs değil.
http://www.sym-tr.com/sirket-profili/
Hocam taivan tabiki vietnamdan daha iyidir ama suzukinin yerini tutacağını düşünmüyorum. Görüntü muhteşem ona lafım yok. Ancak ufak tefek arızalarda bile bizim buralarda yorar sahibini. Burda yolda kalsanız motoru servise götürmek için harcanan paraya 125 cc çin malı motor satıyolar. Koruma konusuna gelince, öyle okudum forumlarda. Hatta dikkat ederseniz ilk mesajımda sordum yokmu harbiden diye. Ben vardır diye düşündüm ama kimseden ses çıkmayınca demekki harbiden yokmuş dedim. İnazuma tamam görsel olarak wolf ile yarışamaz. Hatta bence inazuma nakedden çok commutera benziyor ama yinede kalite konusu da tartışılmaz bir gerçek. Şu benelliler bi girsede piyasaya incelesek. Bu paralara 36 hp olanı bile alınabilir lansman fiyatıyla diye düşünüyorum. Fuara bırakıcaz artık. Orda bakarız neler gelecek diye.
-
Pulsar fiyat/performans ve yedek parca/gorunum vs. Digerlerinden bir adim onde kanimca.. suzuki pahali, herseyiyle pahali (butceye gore tabi). Stop ettigi de dogru ama, her zaman degil, genelde motor sogukken yapabiliyor, bence bir binip de denesin her birini.. benim 10bin nakitim olsa, pulsar alir, 2bin liraya da kask, mont, eldiven, bot alirdim ekonomi sinifindan...
Saygilar.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşa 250 cc motosiklet almaya karar verdik. Şöyle bir sıkıntı var, 3 model arasında kaldık.
1. SYM Wolf SB 250 (24,5 hp) 13000 TL fiyatıyla en az görünümü kadar iddialı bir fiyat diliminde yer alıyor.
2. Suzuki İnazuma GW 250 (29 hp olması lazım) 13000 TL fiyatını hakediyor. Temel olarak bildirilen bir sıkıntısı yok.
3. Bajaj Pulsar 200 NS (24,5 hp) 8000 TL fiyatı ile aralarındaki en ucuz model. 200 cc olması - bizim için. Bazı arkadaşlar vitajlarda stop ettiğini iddia ediyor, bazılarıda yok öyle birşey diyor.
Bütçe üçünden herhangi birini alır. Şöyle ki bütçe 13000-14000 TL civarı ekipman dahil ancak aldığımız motor en az 3 ay kapalı garajda muhafaza edilecek. Bu 3 aylık zaman diliminde ekipmanları alırım rahat rahat o yüzden ekipman dahil yada hariç farketmez diyor arkadaş. Başlangıç motoru olacak ancak YBR veya CBF tavsiye edecek arkadaşlar, onları düşünmüyoruz. Bu 3 modelden birini alıp 7-8 sene değiştirmeden binmeyi planlıyor arkadaş. Kullanım şekli şehir içi ve uzun yol ağırlıklı olup asfalttan neredeyse hiç çıkmayacak.
SYM ne malıdır ve nasıldır bilmiyorum ama inazumadan kaslı göründüğü kesin. İnazuma bütün suzuki modelleri gibi sorunsuz bir makina. Bajaj ilginç bir şekilde giriyor bu ikisinin arasına. Arkadaş görünümünü beğenmiş. Yoksa fiyat olarak belli diğer ikisiyle aynı ligte olmadığı. Şimdi fiyatlara bakış açımla ilgili yazmayın, hepimiz bu fiyatların fahiş olduğunu biliyoruz da ülke şartları böyle.
Yakıt-Performans-Kalite-Servis Ağı olarak bu 3 modeli bilen arkadaşlar fikir belirtirse seviniriz.
Pulsar tabii ki de, her gün forumda arıza/sorun haberi okumaktan bunaltı geldi...elin anahtar (pense-tornavida) tutmak istemiyorsa,diğer 2 seçenek daha uygun olacaktır...
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bu arada ek bir bilgi daha vereyim, ben Çin mallarının tümünün kötü olduğunu düşünenlerden değilim ancak bazıları böyle düşünüyor. inazuma da Çin'de üretiliyor diye biliyorum. Yani safkan bir Japon değil.
Wolf bence iyi bir alternatifti ancak fiyata gelen zamla maalesef bu sene işi zor.
-
Pulsar 2014 model sifir km. Eski fiyattan (7.400) den Adana da ki bayide 1 tane var.
7.400 nere 13 bin nereee. Nerdeyse 2 katı.
Bence pulsara bin kullan. Kalkışini gidişinI falan bir gör. SonSonra emin ol tercihitercihin Pulsar olacak. .
-
Arkadaşlar, wolf sitesinde 13000 tl yazsa da bayilerden daha ucuza alınabilir gibi geliyor. 10 ocak tarihli bir ilan var mesela burada. Tabi İstanbul'da, herkese uymayabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90340053/detay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)