250 cc klasmanınd 3 motor?
Reklamlar
-
En az yakan en çok kaçan wolf. En rahat en pahalı inazuma misal bir tek ön maşa amortisör (tanesi)2500tl.
En ucuzu en rahatsız pulsar.
Bence bu listede fiyat performans olarak pulsar alınır. Ben wolf 10bin lira diye almıştım iyikide almışım. 13 olsa almazdım. Son olarak sorunsuz motosiklet yok üretilmiyor. Bu listede bu fiyatlarla kesinlikle pulsar diyorum.
Reklamlar
-
http://www.kawasaki.com.tr/motosiklet/Z250SL/Z250SL-ozellikler.html
Z250 SL özelliklerine buradan bakabilirsin.
-
-
benim pulsarım var. stop etme sorunum yok. elimde anahtar takım taklavat dolaşmıyorum. allaha şükür servise periyodik bakım için gittim sadece. motora iyi bakıyorum özen gösteriyorum canımı sıkan hiçbir sorun yaşamadım. pulsar türkiyede olmasaydı hayatta 13000 tl verip inazuma,wolf,duke200 cbr250 almazdım ya da alamazdım. biraz da maddiyat işi tabi. inazuma gerçekten kaliteli bir motor. ama sende sorun çıkarmayacağı kesin değil. bmw motorlarda bile sorun yaşanıyor. kimse inazumada sorun yaşanmıyor demesin. pulsarın piyasaya yeni girmiş olmasının getirdiği dezavantajlar var. insanlarımızdaki önyargı ve servis olma bilincinin çoğu servise tam olarak yerleşmemiş olması. zamanla düzeleceğini umuyoruz sonuçta mayısta girdi türkiyeye ve biraz şans vermek gerektiğini düşünüyorum. son olarak 13000 lirayı seni sıkıntıya sokmadan denkleştirdiysen aralarında alınacak motor tabiki de inazuma. ama ben o parayı borç harçla krediyle denkledim diyorsan kendini çok sıkıntıya sokmadan pulsar al başlangıç için. düşersin çamurluğun kırılır 20 liraya yenisi takarsın. eğerki bilgi yanlış değilse bir yedek parçacıda gördüm inazuma ön çamurluk 500 küsür lira. ha yok sıkıntısız 13000 liram var diyorsan o zaman inazuma. ya da marta kadar bekle kawasaki z250sl abs al. €4620. 13000 lira etmiyor. zaten 3 ay kapalı garajda duracak diyorsun. kawasaki de iyi bir alternatif olarak duruyor.
-
1 sene wolf tecrübemin ardından 1 senedir de inazuma kullanıyorum. Wolf görünüm olarak içlerinde en güzeli, yakıt tüketimi de düşüktür. Eksileri malzeme kalitesi nispeten zayıf, artçı konforu düşük, titreşim az da olsa var, cüssesi cılızdır. 10.000 TL fiyatı olsa alınır ama inazuma ile aynı fiyata alınmaz. Suzuki ve sym arasında dağlar kadar fark var kalite açısından. İnazumanın artı ve eksilerine inazuma kullanıcıları forumundan bakabilirsin. Motorda herhangi bir sorun yok, yıllarca kullanırsın. Kaliteli olması nedeniyle parça fiyatları pahalı ama zaten bozulmadığı için ihtiyaç duymuyorsun. Benim en sevdiğim özelliği sürücü ve yolcu konforunun üst düzeyde olması, görüntü ve ses olarak da 650 cc segmentinde hissi vermesi. Yalnız bir tane puig ön cam alman şart. Pulsarı kullanmadım ama yakından gördüğümde çok kalitesiz geldi. Para sıkıntın yoksa pulsara hiç girme. Yeni gelecek olan 250 cc motorlara da bakabilirsin. İnazumanın da grenajlı F versiyonu gelecek.
-
Sürüş keyfi ve rahatlığı açısından = Inazuma.
Görüntü / yakışıklılıkta = SYM Wolf.
-
Inazuma kaliteli motor, sürüşü rahat dengeli, uzun yolda ideal, parçası deli pahalıymış ama!
Wolf, inazumaya göre daha atak, selesi gayet rahat, yakışı az, düşük devir çeviren bir alet, son zammını haketmiyor yine de!
sadece motorları karşılaştırırsak ikisi de üzmeyen motorlar, deneme sürüşlerinde inazumayı gayet beğendim.
wolf fiyat açısından zamdan önce alınabilir bir motordu şuan wolf kullanıyorum.
bir çok kişinin anlattığı hiç bi sorunu yaşamadım. havalar hafif ısınsın, uzun bi seyahat ile günde 1000 km yapmayı düşünüyorum :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bence hiç düşünmeden İnazuma.
-
3 motorda kötü motor değil. ha bazı yönlerden birbirlerinin önde olduğu durumlar var ama seçim yine kullanıcının. maddi durum imkan vermiyorsa pulsar hertürlü alınabilir. keza yeterli bütçe varsa inazumada alınabilir.
-
Öncelikle bu motorların hiçbirini 7-8 sene kullanmazsınız. Planları en fazla 2-3 seneye göre yapın bence. Gönül inazuma diyor ama kilo olarak ilk motor açısından ağırdır. İlk zamanlar yorabilir. Kalite olarak bi tık önde diğerlerinden. Ama o kadar. Rahatlık olarak; 1 hafta kullandım, 200 km kadar. Hakikaten çok konforlu.
Duke 200 bakmanızı da öneririm. Daha hafiftir en azından...
Saygılar...
-
İnazumayi bunlarla kiyaslamayin .beni inazumamdan sogutucaksiniz :D
-
cuma_01 adlı üyeden alıntı
Pulsar 2014 model sifir km. Eski fiyattan (7.400) den Adana da ki bayide 1 tane var.
7.400 nere 13 bin nereee. Nerdeyse 2 katı.
Bence pulsara bin kullan. Kalkışini gidişinI falan bir gör. SonSonra emin ol tercihitercihin Pulsar olacak. .
2014 model eski fiyattan (7350 ) Osmaniye bayisi veriyor haberiniz olsun.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Arkadaş kendisi karar vericek artık. Ben başlığa yönlendirdim kendisini, okudu, hangisini alacağına o karar verecek. Ben de geçiş motoru olarak bu üçlemeden birini değerlendirecektim ama geçiş motorundan vazgeçtim. Fuardan sonra bakıp işime gelen 250 cc bir motor olmazsa biraz daha bekleyip vstorm 650 çekerim artık, o da bana yeter.
rebel_punto adlı üyeden alıntı
2014 model eski fiyattan (7350 ) Osmaniye bayisi veriyor haberiniz olsun.
Sizde pulsar mı var şuan?
-
INAZUMA tabiki bunlarla kıyaslanmaz
-
CBR250R der gecerim kkm nederse desin tektir bitanedir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)