Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mct 250 / Regal dd250e / tiger 250

REKLAM ALANI

Merhabalar, aynı fiyat ortalamasına sahip birkaç model icinden tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Öncelikle 250cc bir chopper arıyorum maksadım ufak tefek oynayim,temizleyim, minik yükseltmeler yapayım haftada bir iki çıkıp gezeyim ayda yılda bir maksimum 100-150 km uzun yol yapayım. Mct 2000-2500 lira arası, Regal 3.000-4.000 lira arası, benim beklentim acısından sizce farka deger mı?

Şimdiye kadar bu klasmanda sadece tiger kullandım, neredeyse yapılabilecek hersey yapılmıştı motorun üzerinde (kapak taslatma, zincir değiştirme, egzos acma, buji degistirme, dişlileri degistirme ve bunun gibi bilmediğim butun yükseltmeler yapılmıştı. Ama hic memnun kalmadım, cok hantaldi, cok titreşim yapıyordu,manevra kabiliyeti inanılmaz kötüydü vs.

Mct250 araştırdığım kadarıyla ucuz yedek parçalı , hafif govdeli, uygun fiyatli ve görüntüsü guzel bir model.

Regal raptor görüntüsü cok guzel, su sogutmali(ki benim icin onemli degil) biraz daha pahalı.

Simdi sonuc olarak fikirlerinize ihtiyacım var 100-110 kmyi titremeden kendinden geçmeden yapabilecek, kullanımı yormayacak, herhangi bir marka bu klasmanda ortalama ayninfiyatlarda bir motor onerebilirseniz sevinirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    kesinlikle regal, o paraya değer
    Hakanakcakil bunu beğendi.

Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle regal, o paraya değer
    Teşekürler, 3.000 liraya birtane buldum, şanzumanında problem varmış 3.vites boşa düşüyormuş ve masrafı 200-250 lira kadar tutarmış, motoru satan arkadaşla irtibata geçip pazarlık talep etmeyi düşünüyorum.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Regal kaç modeldir bilmiyorum fakat eski modellerde çok titreşim vardır. Diğer ikisi zaten bedava verseler alınmaz.

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Hocam maalesef ki saydigin 3 alternatiftende memnun kalma ihtimalin yok

Motosikleti
    Honda crf 250 L
    Benim bi arkadasda senin durumda yeni baslicak surmeye ya skygo yada pioneer bakmalisin chopper grubundan bi abimiz bunlari tavsiye etti kac senelik motorcular vardir herhalde bi bildikleri

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    Bende sizin gibi düşünüyordum.regal çinli gerçi hepsi öyle ama.regal su soğutmalı olmasına rağmen soğutma ve viteslerde boşa düşme arızası veriyormuş.tiger bulmuştum o da sürekli saplama kesiyormuş ve lastikleri iç lastikli.mct hiç düşünmedim.ama alternatif çok.ben biraz daha katıp bu ölü sezonda gv 250 aldım sana da tavsiyem bu saydıklarından başka bişeylerde bakman.

kamsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelim s2 250
    en risksiz model kesinlikle gv250 olacaktır ama yamaha virago klonlarına da bakabilirsiniz (bisan-lifan roadstar,keeway,borelli ledow vb de uygun ve parasının hakkını veren modeller)...
    Salih_T bunu beğendi.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Alıntı Hakanakcakil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekürler, 3.000 liraya birtane buldum, şanzumanında problem varmış 3.vites boşa düşüyormuş ve masrafı 200-250 lira kadar tutarmış, motoru satan arkadaşla irtibata geçip pazarlık talep etmeyi düşünüyorum.
    150,,200 lira sadece işçiliği tutar o motorun,
    yğ,conta keçe vs 300'ü geçecektir,

şanzuman ve VİTES HİLALLERİ fiyatı üzerine eklenir,

500'ü bulur o fiyat aklınızda olsun,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Yeni acabildim siteyi, oneriler icin cok tesekkur ederim regal-mct iptal o zaman, virago klonu tabir ettiginiz modelleri inceliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ölme eşegim ölme durumu 😃

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Mondial mct 250 masaj koltuğunun tekerlekli hali.Ama parçaları feci ucuz .Ben bir süre kullandım yağını değiştirmek harici bir sıkıntı çıkarmamıştı.Orjinal çantalı ve siperlikli süper oluyor .

Motosikleti
    xmax250
    2011 altı regal sanırım bahsettigin ondan dolayı alma derim.. 2011 model sonrasında regallerde balansor var ve cidden titresimsiz..

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    caracal200 de bakabilirsin. modifiyeye açıktır. ustası ve parçası boldur. motoru balansörlü cg motor olduğu için. tipi iyi yani. bana sorun çıkarmadı 7.5 yıldır.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial mct 250 masaj koltuğunun tekerlekli hali.Ama parçaları feci ucuz .Ben bir süre kullandım yağını değiştirmek harici bir sıkıntı çıkarmamıştı.Orjinal çantalı ve siperlikli süper oluyor .
    çözülebiliyor muş titreşim öyle duymuştum. Hatta az eli yatkın kullanıcı kendisi bile çözer diyorlardı?

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Serkan Usta insaflı ustalardan, Regal forumunda bu sorunun minumum 600-650 tutacağını okumuştum..

Alıntı kamsea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en risksiz model kesinlikle gv250 olacaktır ama yamaha virago klonlarına da bakabilirsiniz (bisan-lifan roadstar,keeway,borelli ledow vb de uygun ve parasının hakkını veren modeller)...
    Bu öneriyi dikkate almanı öneririm.. Bu modeller iyi.. kullandım mı hayır.. ama sürekli takip ediyorum.. Parayı denkleştirince cruiser alabilirim..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler