mrb arkadaslar bajaj pulsar almayı düşünüyorum cbf 150 düsünüyodum ama pulsarın yakıtı ve birazda hızı olduğu için onu düşünmeye basladım sağlam motormudur alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
mrb arkadaslar bajaj pulsar almayı düşünüyorum cbf 150 düsünüyodum ama pulsarın yakıtı ve birazda hızı olduğu için onu düşünmeye basladım sağlam motormudur alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
alınır güzel motor gecen sene içinde geldi ve kendini kanıtladı birde pulsar sayfasına girip yazılanları vaktiniz varsa okursanız daha fazla fikir sahibi olursunuz
uzun yıllar kullanmak istiyorsan hondanın motorunu al kardeşim he bu bana yetmez daha güçlü ve tipi olsun diye beklentilerin varsa macera peşinde isen pulsara yönelebilirsin ama pulsarı almadan önce motor park halindeyken gaz ver elektirik kesme tuşunun alt gövdesi gazla birlikte yukarı aşağıya oynuyor mu deposu plastik mi kafa karenajı ellediğinde yukarı aşağıya dans ediyor mu bir bak .senin için hala önemli gelmediyse gönül rahatlığıyla satın alabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)