Mondial Xtreme Max - Motoran XV 250 tavsiye
Reklamlar
-
bu 2 motosiklet arasında kaldım. arazide kullanmayı düşünmüyorum, alıp supermoto yaparım elimden geldiğince. mondialin 150 cc 11 hp olması kötü ama sağlamlığını kanıtlamış bi motor. motoran ise 250 cc ve 15-16 hp olması daha cazip geliyor, ama kullanıcı yorumu çok az. sağlamlığı konusunda şüphelerim var. siz ne dersiniz ? hangisini tavsiye edersiniz ? bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz başka cross varsa önerilere de açığım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
?????????????????
Reklamlar
-
Başlangıç için çinli motorlar güzel alternatiflerdir.Sağlamlık derken dış aksamı mı (ayna,sinyal,grenaj)? Araziye felan yeni gireceksen bence yedek parçası en ucuz ve kolay olanı seç derim.
-
Bende cevapları çok merak ettim.
-
yuki 250 olabilir. veya direk asya sm de alabilirsin zaten süper moto. ama ben ikinci el ucuz alıcam kendim toplicam dersen mondial xteme
-
Crf250l alın rahat edin. Çok fark yok fiyat olarak. Ikıncı el de rahatça güzel bir crf bulursunuz
-
arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz ? yukarıya araziye girmicem yazıyorum 'araziye yeni gireceksen yedek parçası ucuz olanı al' diyor. bu fiyatta başka önerisi olan varsa onu alabilirim diyorum 'crf 250l' öneriyorlar. dediğim motorların 3 katı fiyatı var. yazdığımı okumadan mı yazıyosunuz anlamadım
-
Xv 250 motoran yakışıklı ancak, inmi'dir cinmi'dir , detaylı raporlayan yok forumda, mondi extrem max ise kabul görmüş başlangıç için ideal, sanıyorum sorun/problem bazında istikrarlı bi alet, forumda " cenkito " ile iletişime geçin, kendisi cc büyüterek kullanmakta, süpermoto işine gelince 17 inç jant takımı bulmak almak külfetli iş, yok asfalt takımı alırım derseniz o zaman Sm olmuyor, zaten motor kuweti tat vermese hiç bişey olmuyor , arka/ön dişler ile oynanır ise tork kazanıp tadına varmak mümkün olabilir..
-
elimden geldiğince demiştim zaten. jant fiyatları motorun yarısı kadar öne de arkayla aynı bi jant alıp asfalt lastiğiyle kullanmayı düşünüyorum. yani pek sm olmasa da yakın en azından.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
bu arada yuki izci cross da dahil edilmiştir karşılaştırmaya. hakkında bi kaç şey okudum. fena gözükmüyor ama kullanan birisine sormak lazım tabi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)