merhaba arkadaşlar.Sizin görüşlerinizede ihtiyacım var.Gerek motor alırken gerekse satış sonrası destek,servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından sizce hangi marka tercih edilmeli?
merhaba arkadaşlar.Sizin görüşlerinizede ihtiyacım var.Gerek motor alırken gerekse satış sonrası destek,servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından sizce hangi marka tercih edilmeli?
Bana göre
Serviste Honda hepsini döver.
Kalitede Suzuki hepsini döver.
Yedek parça fiyatlarında benim Hyosung hepsini önüne katar döve döve kovalar
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
sen zaten başlıkta sıralamayı yapmışsın
Nisan ayı Motor-On dergisinde tam da bu 4 markanın 1000 cc motosikletleriyle ilgili uzun bir test yazısı var. Oradan da yardım alabilirsin sanırım dergiyi bulabilirsen.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
alıcağın motorsikletin ismi ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka japon olsun ufak cc veya büyük cc önemli ama iki tekerde japondan sasma derim ama japonların arasından yazdığın iismlerden hangisi dersen ne için kullanacağına bağlı derim ben yarıs için düşünüyorsan ve 1000 cc olarak düşünüyorsan kawasaki derim servis dersen honda derim sağlamlık dersen suzuki derim tek teker dersen (şov için) yamaha derim ama en önemlisi japon derim
zx12r adlı üyeden alıntı
açıklama yapılmış zaten fazla soze gerek yok
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bencede. sen sıralamışsın zatenashes adlı üyeden alıntı
Fiyat avantajı,Servis ve yedek parça konularında Honda 1 numara.Tavsiyem Honda dır.
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
@zx12r
Valla MotoGP olsun, Türkiye şampiyonası olsun pek Kawasaki motor göremiyoruzben yarıs için düşünüyorsan ve 1000 cc olarak düşünüyorsan kawasaki derim
Diğer markalara göre çok daha iyi servisi var ancak yeterli değil. Özellikle parça problemi her markada yaşanıyor.servis dersen honda derim
En çabuk motor bitiren racinglerin Suzuki olduğunu herkes bilir. Özellikle 2.el Suzuki Srad lar hiç tercih edilmezdi. Sağlamlık olarak (özellikle motor ömrü olarak) Honda'yı tek geçerim. MotoGP'de Rossi'nin Yamaha'sı yine problem çıkarttı. Rossi'nin Honda'yı bırakıp Yamaha'ya geçmiş olduğu için pişmanlığı her halinden belli oluyorsağlamlık dersen suzuki derim
En çok tercih edilen şov makinaları Suzuki'lerdir. Bende DVD'ler dolusu video var, şovlarda çoğunlukla Suzuki gördüm. En çok modifiye edilen motor da Suzuki. Özellikle Almanya bu konuda abartmış durumda.tek teker dersen (şov için) yamaha derim
Bu konuda sana katılıyorum. Bazıları Japonlar teknolojiyi Avrupa'dan çalıyor dese de, Japonlar bu işi biliyor ve hiçbir yerden çaldıklarını sanmıyorum.ama en önemlisi japon derim
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
dünyadaki satış istatistiklerine göre honda/yamaha/suzuki/kawasaki'dir.. ama honda en yakın rakibi yamaha'nın 2 katından daha öndedir..
KAWASAKİ DEN baska marka tanımam
Honda----Yamaha---Suzuki....
Honda - Yamaha - Suzukİ - Kawasakİ - Mondİal
CBR 125 R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)