başlangıç motoru kıyaslama
Reklamlar
-
selam olsun sizlere motor tecrübem azdır mt 7 mi mt 09 mu almalıyım
Reklamlar
-
Selam , madem Yamaha o halde V-Max 1800 ile başlayın
-
beğendim moruk ama 1.8 çok yakar onun yerine honda cbr1000rr tercih ederim tapa gaz sence hangisi
-
-
sağlam makina ama mt 09 oyuncağından bir dal istiyorum siz ne diyorsunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
birde yamaha bayileri herhangi birşey soruyorlarmı mesela şimdi sıfır tecrübeli bir adam binlik bir motor satıyorlarmı bunu cevaplarmısınız
-
türk adlı üyeden alıntı
birde yamaha bayileri herhangi birşey soruyorlarmı mesela şimdi sıfır tecrübeli bir adam binlik bir motor satıyorlarmı bunu cevaplarmısınız
Satıyorlar tabii hemde şuan kampanya var motoru alana aile boyu kefen + pamuk bedava ! İnanabiliyormusunuz ? Bence kaçırmayın fırsatı bir daha böylesi gelmez.
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
türk adlı üyeden alıntı
beğendim moruk ama 1.8 çok yakar onun yerine honda cbr1000rr tercih ederim tapa gaz sence hangisi
Beğendiğine sevindim , inanın arada böyle ziyaret ediyorsunuz, monotonluk'tan kurtarıyorsunuz bizleri, varolun, hangi sözlük/forum?
-
mesela bayiye gidiyorsun moruk bana binlik motor sar deyince ne diyorlar ama tecrübe sıfır tamam deyip geçiyorlarmı yoksa yasakmı
-
türk adlı üyeden alıntı
mesela bayiye gidiyorsun moruk bana binlik motor sar deyince ne diyorlar ama tecrübe sıfır tamam deyip geçiyorlarmı yoksa yasakmı
Bayii'ler bunu diyorlar noktası virgülüne aynen böyle.
-
ahahaha hayabuse sar bana tamam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)