@Syanur kardeşte haklı, pek çekincek bişi yok aslında çoğu yerde fikirlerimi beyan ederim ama ne bileyim sonra wolf düşmanı olarak anılmakta istemem, o yüzden yine de görüşlerimi belirteyim o zaman !
SYm wolf güzel gidişi olan, keyifli, kullanımı gayet zevkli, ağırlık merkezi ön tarafta olan, ona rağmen tekere gelebilen, yakıtı 250 likler arasında en az yakan, parça kalitesi bir nebze iyi olan, mekanik olarak pek sıkıntısı olmayan, torklu çekişi güzel bir motordur. Yaşadağım sorunlar oldu, benim canımı sıkan sorunlar olması değilde çözümü olmamasıydı, 1800 kmde ve 2500 km de iki kez debriyaj tası değişmeme rağmen motoru satarken 9000 km de bile o kadar nazik kullanmama rağmen debriyaj tası yine ötüyordu, aslında benim görüşlerime göre sorun debriyaj tasında desekte maalesef motorun az yakması için dişli aralık ayarları motora kalkışta aşırı yük bindirdiği için debriyajın zorlanmasıydı diye düşünüyorum. Şunu bilmenizde fayda var ki, debriyaj kısmı maalesef hassas bir motor, 4 arkadaş aynı bayiden sıfır olark aldık, ikimiz sattık, ikimiz halen kullanıyor ve hepsinde de debriyaj ötüyor, arka amortisörlerimiz patladı ve rolanti sorunlarımız mevcuttu. Halende diğer arkadaşlarımda da mevcut. Motor güzel ama parçaları maalesef pahalı, hele mekanik aksam çok daha pahalı, debriyaj tası 370 lira amortisör arka tek zate 670 lira. Eğer motorum garantili olmasa maalesef yaptıramazdım. devir ibresi hiçbir darbe olmaksızın iç kısımdan çatlamıştı. Garantiden değişmedi ve camı yurt dışından sipariş verilmiş ama gelmemişti
sabahları çalıştırmada olsun gün içindeki çalıştırmalarda olsun tek marşta calısmama sorunu, çalışsa bile düşük rolantide çalışma sorunları vardı. Göstergede kronik hatalar vardı, Yan ayaklık üzerinde iken kontağı açtığınızda benzin az gösteriyor, kmlerce düzelmiyordu. Ama motoru dikleştirip kontağı açarsanız km doğru gösteriyordu. Hemen hemen hepsinde aynıdır, devir ibresinde saçmalamalar atlamalar mevcuttu aslında bunlar benim için hiç sorun değildi de, Benim yaşadığım sorunlar bunlardı. birde zamanla kazası olmamasına rağmen sağa çekmeye başlamıştı, bununda bana has olduğunu düşünürken diğer satan arkadaşımında motoru kazasız ama zamanla sağa çekme görüldü
yani eğer bu sorunların çözümü olsa yada parçalar makul olsa süper bir motordur. Başka arkadaşlarım daha ne sorunlar yaşadı ama uzunca yazmaya gerek yok
Ama frenleri lastikleri virajı süper bir motordur. Alınacaksa garantili ikinci el uygun fiyata olmasını öneririm.
Pulsar ise 2 hafta kadardır bende, 2000 km yi geçtim, bunda sorunlar yokmu var, wolften daha kalitesizlik hissi vermesine karşın, daha tok geliyor bana, herhangi bir setten geçerken takır tukur gemiyor mesela, iki ses duyarsınız setten geçerken tak tak lastik sesidir
ama denge sensörü zırıldar idare ederim dersiniz ama zamanla o şangırtı bağımlılık yapıyo
benim virajlara girerken kafa sekme yapıyor, motor kısmında yağ filtresinin olduğu yerdeki vidalardan biri kırılıp düşmüştü, ama yağ akıtmamıştı, bugün farkettiğim ibrede belli devirde zırıltı geliyordu, bunlar büyük sorunlar gibi görünsede kesinlikle basit çözümleri olan sorunlar, işte motorda sorun olacaksa böyle olmalı bence, büyük sorunları yaşayınca bunlara böyle yaklaşıyor insan
daha bişi görmedim şimdilik, seri çekişi mükemmel, şimdilik basa basa gitmeme rağmen 16,5 ila 17 kr arasında bir yakıt tüketimim mevcut. Normal diyorum arıza vermesinde yaksın anasını satim
bence parasını hakediyor. 10 000 küsür verip wolf aldım, 1500 lira zararla 3 ayda sattım. 7,300 liraya pulsar aldım şimdilik beni sattıracak bir pişmanlığı olmadı. öyle işte