Anket: Sizin tercihiniz.?
- Katılımcı sayısı
- 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
RKS TİTANİC 150
-
TVS APACHE 150 RTR
-
KANUNİ PHANTOM
-
KANUNİ GT 170
-
MONDİAL Z ONE 180
-
ARORA 180 ARS
-
KANUNİ LEOPART
-
VE BAJAJ 125 ST
150 200 cc motor kıyaslaması.
Reklamlar
-
Bu modeller ile tecrübesi olan arkadaşlardan yorum tavsiye öneri varsa + vee - yanları nelerdir Paylaşabilirmi?
Kafası karışık olan bir çok kullanıcıyada yol gösterecektir.
Tek 125 lik bajaj dıscovery.
Uzun yolda stabil 90 110 gidebilecek titreşim adamı uyuşturmayacak, İlla ki olur da adamı telef etmeyecek.
Max:4000 Tl bütçeye alınabilecek sıfır modeller.
Teşekkürler.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Reklamlar
-
ben mondial 150-mcx kullanıyorum ama bana yukarıdakilerin birisini tercih edeceksin deseler apache'yi tercih ederdim. yalnız apachede titreşim var.
-
Bajaj discover 125 alınabılır.
-
Bajaj Discovery 125 ST 3.800 lira sıfır fiyatı.
Mondial Drift 3.493 lira sıfır fiyatı.
Mondial Drifte zam gelmiş
-
Bu karşılaştırmayı bende yaptım, 4000 TL'ye kadar bütçe ile ne alabilirim diye 1.5 ay önce. Listende yok ama tercihimi görünümü, gücü, tarzıma(sportster chopper &cafe racer) hitap etmesi açısından Mondial Mr Vulture'dan kullandım. O 162cclik blokta çin klasmanında o güç ve torku sadece Türkiye'de Mondial veriyor bu bir gerçek. Mcx'de düşünebilirsin aynı motor bloğu. 2014 yılının ilk yarısının Vulture modelleri hala 3300 civarı bir fiyattan satılıyor. Birde şu var, listendeki bütün motorları git canlı canlı gör üstüne otur. Mesela Rks Titanic modelleri gözüme çok ucuz göründü, rengi beyaz olmasından mı parlamamasından mı bilemedim pek hoşuma gitmedi. Şimdiden hayırlı olsun
-
bende yakın zamanda motor almayı düşünüyorum 125 lik motorum vardı sattım bana güçlü bir motor lazım mondial drift ve tvs apache arasında kaldım yorumları okuduğuma göre mondial drift iyi gidiyormuş 120 felan gitse yeter bana tvs apache fiyatı pahalı 2.el almam gerek mondial driftin parçaları ucuz hemde her yerde bulunabiliyor en azından İstanbul içinde heryerde bulabilirim kullananlar da bayağı memnun artık bütçem yeterse 2sinden birini seçicem ama öteki modellere hiç bakmadım kanuniyi zaten görür görmez eledim şişirme motorlar getiriyor arora zaten sattığı hiç bir motorun arkasında durmaz ondan elektrikli süpürge bile almamak gerek rks yi bilmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)