mithrelios adlı üyeden alıntı
Cager on Two Wheels'i ben de kesinlikle öneririm. Çok samimi ve aslında çok tecrübeli olmasa da pek çok motoru test için kullandığından güzel fikir verebilen açık sözlü birisi.
bu cb500 motorunun (cb500f,x ve cbr500r'da kullanılan) daha fazla güç üretememesinin tek sebebi AB'deki ehliyet kısıtlamarına göre üretilmiş olması. Yurtdışı kaynaklarda da hep yazan bu, dolayısıyla düz yolda devir kesiciye girmesi de bu sebepten. Yani motor yapay olarak güçsüzleştirilmiş. Herkes düşük devirde bile görece yüksek torktan ve motosikletin limitini zorlamayan son süratten bahsediyor. Tam bilemiyorum yazılımsal bir kısıt mı var yoksa dişli oranlarından mı.
bu aleti çok beğendim, keşke fiyatı biraz daha düşük olsaymış. Okuduğum tüm kaynaklarda herkes, yakıtına, sürüşüne, kullanıcı dostu olmasına övgüler yağdırmış. Her işe gelir güzel bir orta sınıf motosiklet olduğu konusunda fikir birliği var.
bu arada sormak istediğim şey lastikleri. sizce stok lastiklerle kullanılır mı yoksa ülkemiz şartlarına uygun şekilde tutuşu daha iyi daha kolay ısınan bi lastikle değişmek gerekir mi? bir de sesi stok egzost ile çok mu feci, yani 250'lik scooter ile aynı seste olmasını istemem açıkçası.