DEalim in en büyük handikapı , istikrarsızlığı.
2 sene motor gelir 5 yıl sesi soluğu çıkmaz. Ne getiren olur ne ilgilenen.
Servis desen daha büyük muamma . Kymco nun bile servisleri içler acısıydı. Bir gün internet sitesindeki bir servisine gittim . Adam kymco dememle küfür etmeye başlaması bir oldu. Adamın bile yetkili servis olduğundan haberi yok.
arayandan gelen gidenden bıkmış seyrantepede gariban bi bisikletçi laz amca. Düşün artık bu arada kalmış markaların servis anlayışını.
Ha diğer taraftan yamahanın her yerde servisi varda ne oluyor , parça sıkıntı fiyatlar sıkıntı vs vs .
Eğer servisi ve garantiyi gözden çıkarabiliyorsanız s3 neden olmasın. Ben mutlaka alıcam ama , servis garanti , vs benim tarzım şeyler değil. Ben 15 yıldır kesip yemeyi tercih ediyorum.
Yamahaya vereceğiniz fazladan para , size bir distribitör bir servis bir muhatap , satış kolaylığı ve güvenilir bir marka imajı olarak geri dönücektir.
Birde soranlara dealimin çin malı olmadığını anlatmak durumda kalmak varya , düşmen başına .
Benim majesty e bile çin malımı diyenleri düşününce eyvah eyvah . Bunu en son kymco da yaşamıştım. He abi çin malı diyip kurtarıyordum kendimi