Evet, fiyat normal aslında. Ama Yamaha'lar bildiğim kadarıyla neredeyse sıfır fiyatına gidiyor. Daelim'de kaybın daha çok olduğunun altını çizmek istedim.
Açıkçası 10 yaşında Scooter veya 250-400'lük bir motor almayı tercih etmem. Ama illa almam gerekiyorsa, tabii ki bir Japon malını Kore malına tercih ederim. Belki görüşüm 8-9 yıl sonra 10 yaşında bir Daelim gördüğüm zaman değişir
Ama şimdilik düşüncem bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Kesinlikle 2 tam kask almaz. 1 yarım kask ve mont alır. Şu anda Nolan N44 kullanıyorum, çenesini çıkarttığım zaman bile almıyor. Ama benim kaskım XL, bunu da göz önünde bulundurun. L olsa veya başka bir marka/model olsa alır mı bilmiyorum.
Yine de 1 tam kaskı sığdırsanız bile 2.si kesinlikle sığmaz
Hatta 2 yarım kask da sığmaz. Çok net.
İlk aldığım günden beri bütün benzin kayıtlarını tutuyorum.
Sadece ilk depoda çok yaktı (5LT/100KM) ki ilk depo için normal sanırım. Bunun dışında şehir içinde maksimum 3.2LT, minimum 2.9LT gördüm.
Şehir dışında da çok değişmiyor. Minimum 2.8LT, maksimum 3.5LT görmüşüm. Ama 3.5LT olduğu zaman gaz istisnasız sürekli olarak sonuna kadar açıktı.
Kısacası 50TL'lik benzin ile minimum 300KM gidiyorsunuz.
Facebook grubuna üye bir arkadaş full depo testi yapmış. 61TL ile 416KM gitmiş.
Ben hiç o kadar boşaltmadım depoyu. 2 çizgide veya 1'e düşer düşmez alıyorum hep, aşağı yukarı 49-52TL'lik alıyor ve minimum 300-310KM gidiyor.