Bajaj Pulsar 200 NS mi yoksa TVS Apache 150 RTR Edge mi Alınır öneri?
Reklamlar
-
BAJAJ PULSAR 200 NS mı yoksa TVS APACHE 150 RTR EDGE ' mi Alınır önerilerinizi bekliyorum bir önceki konumuda sanırım okumussunuzdur bu aradalar sizleri biraz rahatsız edıyorum ama cok kararsızım sanırım dönüp dolasıp tvs alıcam sizin söyledıklerınıze göre öyle olucak neyse önerilerinizi beklıyorum
Reklamlar
-
oyle bir baslik acmissin ki sanki galeridesin iki motorun arasina almislar seni, birini hemen secmessen gidonunu vericez sana der gibi, az ac arastir su forumu iki motor icinde gerekli kiyaslamalar yapilmistir yeteri kadar.
-
manners adlı üyeden alıntı
oyle bir baslik acmissin ki sanki galeridesin iki motorun arasina almislar seni, birini hemen secmessen gidonunu vericez sana der gibi, az ac arastir su forumu iki motor icinde gerekli kiyaslamalar yapilmistir yeteri kadar.
arastırdım kardesım merak etme ama birde topu sıze atmak ıstedım kendı basıma karar vermek ıstemedım.
-
Ben 2014 ocak ayında Sıfır 2013 TVS aldım O zamanlar henuz TR de pulsar yoktu , pulsar ın siyahına bitiyorum zaten olsaydı kesinlikle onu alırdım fakat fuarda gelcek söylentileri vardı ve ben o kadar bekleyemezdim , kaldıki martta bile kapora verenler alamadı motoru yaza sarktı forumda en çok konuşulan konu oldu bu pulsar! Gelelim günümüze , pulsar ın o yanınızdan geçerken dökülüyomuşçasına şangırtılı sesi haricinde bence herşeyi çok güzel, deneme fırsatım olmadı ama TVS Apache konusunda tvs lerini satıp pulsar alan arkadaşlar var onlarla irtibata geçersen seni daha iyi aydınlatabilir kafandaki soru işaretlerini silebilirler sanıyorum ..
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
-
Açıkcası Birazda hizli gitsin istiyorum tvs 'mi daha hızlı yoksa pulsar mı ?
-
ben oyumu pulsara kullanıyorum 20 bg üstü candır (pulsar 24 bg )
-
Merhabalar
Tvs apache tabiki.Adı üzerinde apaçi.
Bilg.
Sayg.
-
-
Ben olsam TVS'i tercih ederdim seri ve sağlam. Pulsar oyuncak gibi ve bence malzeme kaliteside o kadar iyi değil. Ama TVS tam bir canavar her türlü oyna kır dök parçasıda uygun.
-
Sanırım Pulsara göre abartı Egzozda yok örnek ; Tiger ?
-
imtarky adlı üyeden alıntı
Ben olsam TVS'i tercih ederdim seri ve sağlam. Pulsar oyuncak gibi ve bence malzeme kaliteside o kadar iyi değil. Ama TVS tam bir canavar her türlü oyna kır dök parçasıda uygun.
yav he he
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Çok saçma bir kıyaslama olmuş yarın bende ankara bajaj bayine gidip taksitte anlaşacam siyah bajajıma Ekim'in 8 inde falan kavuşmayı planlıyorum
-
Apache nin parcasina ucuz diyen arkadaşlar sadece sürücü basamaginin birinin fiatini sorsunlar yeterli bence .
-
lickup adlı üyeden alıntı
yav he he
"yav he he" kelime haznen bu kadar mı ?
Ayrıca TVS'e laf edenler dışarda kuryelere bir bakın ne kullanıyorlar. Yüzlerce CBF, YBR ve TVS var.
İlla ucuz BAJAJ'ı göklere çıkaracaksınız ya.
-
Kimsenin biseyi göklere cikardigi yok arkadasim Apache de cbf de YBR de yillardir yollarda pulsar daha yeni girdi piyasaya bi satilsin binilsin eskisin bakalim nedir ne değildir anlasilir . Bir gerçek varsa oda hiçbirinin ilk piyasaya ciktiginda pulsar kadar talep görmedigidir. Ben bu yil sonunda bajaj ın satis rekoru aciklamalarini bekliyorum şahsen.
-
imtarky adlı üyeden alıntı
"yav he he" kelime haznen bu kadar mı ?
Ayrıca TVS'e laf edenler dışarda kuryelere bir bakın ne kullanıyorlar. Yüzlerce CBF, YBR ve TVS var.
İlla ucuz BAJAJ'ı göklere çıkaracaksınız ya.
Pulsar zaten kurye motoru olmaya uygun bi tipte değil ki gireli daha 1 sene bile olmamış piyasa bu nasıl kıyaslama. Parça kalitesine gelince tartışılır ama bence pulsar o fiyata çok daha fazlasını sunuyor. Güç konusuna girmeye bile gerek yok 24 hp ~ 15 hp
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Pulsar la apechenin kulvarlari farkli. Karşılaştırmak bile yanlış. Pulsar her anlamda Apache den üstün bir motor. Arkadasin birisi alakasız bir yorum yapmış. Sanırım pulsarri hic görmemiş.apeche ile bajaj discovery karsilastirmaniz lazım.
-
lickup adlı üyeden alıntı
Pulsar zaten kurye motoru olmaya uygun bi tipte değil ki gireli daha 1 sene bile olmamış piyasa bu nasıl kıyaslama. Parça kalitesine gelince tartışılır ama bence pulsar o fiyata çok daha fazlasını sunuyor. Güç konusuna girmeye bile gerek yok 24 hp ~ 15 hp
Aslında o kıyaslamayı yaparkenki amacım şuydu kuryeler bile kullanıyor TVS'i hani karda kışta kullanıyorlar, sürekli yol yapıyorlar amacı ile söylemiştim sonuçta limitlerini zorluyorlar motorun. Hatta motorun canını bile cıkaranlar oluyor gibisinden.
-
Valla buradaki kuryeler cbf ve ybr kullanıyorlar. Sürüş pozisyonu itibariyle gün içinde saatlerce sürüş yapan adam, o oturuş pozisyonuyla tvs seçiyor ve rahat ediyorsa iron butt yarışmasına da girmeli. Cbr 125 parasına cbr dan daha güçlü, sıfır motosiklet sattıkları için bajaj a bilenmek pek doğru değil. Keşke daha çok modeli gelse de 2 kuruşluk malzeme farkına 10 kuruş fark vermesek.
Tvs ve bajaj farklı klasmandaki motorlar, fakat yeni başlayanın dahi kolayca kontrol edebileceği güç ve kıvraklığından ötürü apache-pulsar kıyaslamasında ben kesinlikle bajaj'ı seçerdim. Bu seçimimde de ilk olarak güç, ikinci olarak ise parça fiyatlarını baz alırdım.
Parça bulunabilirliği açısından da bajaj ın, tvs den daha üstün olduğunu düşünüyorum. Daha geçenlerde forumda ne yapıp edip tvs apache ön dişlisini bulamayan birinin konusu vardı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)