rks titanic 150 mi ? kuba CR1 mi ? Sizce Hangisi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bildiğim kararıyla rks 150 4000 tl civarında. onun yerine ybr125 almanı tavsiye ederim. (illa 2 motordan birini alacağım diyorsan, sadece rks150 test etmiştim, diğerini kullanmadım bişey diyemem. ilk moturum ybr125 idi, bence rks den çok daha iyidir.)
-
3.870 bajaj discover 125st.
-
cr1 diyorum kesinlikle denemelisin sıfır aldım 2 ay oluyor konfor rahatlık sıfır titresim başka birşey demiyorum
-
dostum bu işler burdan olmaz öncelikle bi kuba bayine gidip iki motoruda incele parsı niye elediğinide anlayamadım eğer cr1 de yeşil renk düşünüyorsan cr1 parsın yanında bok yemiş biraz kafanı karıştırıcam ama gerçekten pars bu iki motordan aşşagı değil motor aynı zaten malzemede aynı tek fark görünüş parsada yakından bakarsan fikrin değişir diyorum rksye gelirsek gerçekten muhteşem bi motor çin piyasasını allak bullak etmiş kubaların ensesine ensesine vuran kısa seleli ama yüksek motor eğer ilk motorunsa ve bu 2 motordan biri ise kesinlikle rks derim sen kışa kadar parsada bak cr1 den kat kat iyi
-
[/COLOR]
18891938 adlı üyeden alıntı
bildiğim kararıyla rks 150 4000 tl civarında. onun yerine ybr125 almanı tavsiye ederim. (illa 2 motordan birini alacağım diyorsan, sadece rks150 test etmiştim, diğerini kullanmadım bişey diyemem. ilk moturum ybr125 idi, bence rks den çok daha iyidir.)
biliyorum kardeşim rks den iyi oldugunu ybr nin ama iki tip görüş açısı vardır 1 bi başkasının koltuguna oturmak 2 kendi koltuguna oturmak anlıyorsun demi ben kendi koltuguma oturmak sıfır almak istiyorum ybr nin sıfırınıda alamam ama görüşlerine saygı duyarım teşşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
3.870 bajaj discover 125st.
discovery benimde hoşuma gidiyor ama 125 lik ve aynı fiyat sayılır 150 titanic rks ile rks ninde bajajdan eksik bi tarafı olmadığını düşünüyorum hatta 150 lik olması fazlası oldugunu gösterir fikrine saygı duyarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
isobln adlı üyeden alıntı
cr1 diyorum kesinlikle denemelisin sıfır aldım 2 ay oluyor konfor rahatlık sıfır titresim başka birşey demiyorum
teşekkür ederim suan kaç km desiniz anlatırmısınız uzun yol yaptınız mı herhangi bi sıkıntısı oldu mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Rebulls adlı üyeden alıntı
dostum bu işler burdan olmaz öncelikle bi kuba bayine gidip iki motoruda incele parsı niye elediğinide anlayamadım eğer cr1 de yeşil renk düşünüyorsan cr1 parsın yanında bok yemiş biraz kafanı karıştırıcam ama gerçekten pars bu iki motordan aşşagı değil motor aynı zaten malzemede aynı tek fark görünüş parsada yakından bakarsan fikrin değişir diyorum rksye gelirsek gerçekten muhteşem bi motor çin piyasasını allak bullak etmiş kubaların ensesine ensesine vuran kısa seleli ama yüksek motor eğer ilk motorunsa ve bu 2 motordan biri ise kesinlikle rks derim sen kışa kadar parsada bak cr1 den kat kat iyi
hepsine baktım zaten hepsi tek bayide yakından da inceledim ama heyeccandan öyle en ufak hatasını arar gibi incelemedim inşallah bidahakine öyle yaparım ama dediğin gibi herşeyi aynı tipi farklı cr1 ile parsın ben cr1 in tipini begendim parsı eledim ya rks titanic 150 ya da CR1 ama rks ağır basıyor suanda tip olarak bence en güzeli cr1 ama rks daha kaliteli onun için rks alıcam sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)