Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

nasıl oluyoda 125 lık cbr,250 cbf i geçiyor?... mantıklı cvp arıyorum

REKLAM ALANI
    fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 senedir bi sonuca varamamışınız peh....Hala tartışıyonuz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr125 lerde 150 yapıyor
    Evet haklısın 1. viteste 150-155 civarı görür ama performans balata takarsan 180 e kadar yolu var.

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    geçse ne olacak diye sorarlar adama
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçse ne olacak diye sorarlar adama
    Geçmediği motor mu var desene gardaş. Rcv211 in yola çıkabilir(road legal) ve çekiş kontrol sistemi iptal edilmiş versiyonudur biliyorsunuz.

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmediği motor mu var desene gardaş. Rcv211 in yola çıkabilir(road legal) ve çekiş kontrol sistemi iptal edilmiş versiyonudur biliyorsunuz.
    rossi'yle kapışır .....
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Cbr 125 i sattığıma en çok da bu polemiklere taraf olarak katılamadığım için üzülüyorum. Arkadaşlar bu konuları hortlatmaya gerek yok. Cbr 125 en hızlı seri üretim motosiklettir. Tek rakibi Turbo hayabusadır onuda zaten ben bizzat tokatladıydım. Bi kere otobanda cbr125le gidiyodum baktım yanımda 600rr var ara gazı veriyo, hız 60-70 falan. Elimde 4 işareti yaptım adama bu anladı. 4 e salladım bi çöktüm, bu 1-2-3 derken aynada kayboldu. İlerde yavaşladım abi naptın ya rezil olduk 125liğe dedi. Cbr 125 bu dedim. 1000likle gel istersen. Bu arkadaşına telefon açtı, bekledik cbf 1000 le geldi eleman. Bunu geri gönderdim cbr la cbf yarışırmı ya dedim. O da arkadaşına kızdı niye çağırıyosun beni salak cbr a cbf çağırılır mı? dedi. Neyse işte bu bana takas yapalım falan dedi üstü neyse verim, ya kusura bakma da attan inip eşşeğe binemem dedim. Haklısın abi dedi. Ghostrider bunun isveçte yaşayan akrabasının eski karısının karşı komşusuymuş. Bzmki de fakir ödemeli attı. Ghostrider açtı işte bu hal hatır soruyo, adam uzatma dedi ülkeler arası çok yazıyo derdini söyle. Böyle böyle bi cbr 125 var bizi tokat delisi etti falan. Uçağa atla gel dedi. GR da ne uçaa lan sibop burdan atladımmı 7 saate Adana dayım dedi. Neyse bu geldi, bu kadar yolu boşuna mı geldik dedi 'bahse girek' dedi. Baktım hemen de adana ağızlarını kapmış. Neyse dedim 1 buçuk adana yanına şalgam varmısın dedim. Tamam dedi ya allah deyip atladı motora. Sonra döndü bak baştan söyliim benim motor ''ŞİKELİ'' dedi. Şikeni yerim dedim cbr125 bu. Baktım bu gaz veriyo lastik yakıyo göz ucuylada beni süzüyo. Hadi git gibisinden işaret yaptım. Morali bozuldu bunun asıldı yanlaya yanlaya gidiyo. Bu toparlayınca ben bi sıktım adam 2nin sonuna gelmiş ben 1 de ensesindeyim. 2 ye attıımda önündeydim zaten. Baktım teker yapıyo arkada, kazanamıyacağını anlayınca işi mavraya vurdu. Gel lan sıpa dedim bunun enseye bi tane kapattım. Abi sağda solda fazla anlatman dimi dedi. Kusura bakma dedim öyle hava atması değil,6 tane DVD çıkardın dünya para yaptın, cbr 125 e bi kafa tuttun aha rezil oldun dedim. Tamam abi napak gel kebapçıya gidek dedi. Dedim yavaş gel misafirsin şurda aldım bunu en kral kebapçıda iyice yedirdim deposunu da doldurttum postladım isveçe.

Yaa işte böyle o yüzden cbr 125 hepsini geçer + alayına gider.

Ohh be şu forumun başından beri herkes attı-tuttu hep içimde uhte kaldı böyle bi mesaj yazmak. Bundan sonra böyle gelişine hopp güm.
    arkadaş turbo busadan bare usluplu anlatta yiyelim bahsediyo cbr 125in eti ne budu ne ne bekliyorsun 600rr 6 7 devirde 60 70 kmde olmasıda şaşırttı:D o zaman millet boşuna 600 1000 cc alıyo degil mi karşılaştırdıgın motorları bilip bilmeden b'k atma cbr 125 rakipleri gpr 125 aprilia rs 125 ;)

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    sorunun cevabı çok basit. 600 rr cbf 1000 i her koşulda gecer. bu da aynen öylr dişli oranları motor aerodinamigi krank yapısı piston uzunlugu bunları etkiler.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Cbr 125 i sattığıma en çok da bu polemiklere taraf olarak katılamadığım için üzülüyorum. Arkadaşlar bu konuları hortlatmaya gerek yok. Cbr 125 en hızlı seri üretim motosiklettir. Tek rakibi Turbo hayabusadır onuda zaten ben bizzat tokatladıydım. Bi kere otobanda cbr125le gidiyodum baktım yanımda 600rr var ara gazı veriyo, hız 60-70 falan. Elimde 4 işareti yaptım adama bu anladı. 4 e salladım bi çöktüm, bu 1-2-3 derken aynada kayboldu. İlerde yavaşladım abi naptın ya rezil olduk 125liğe dedi. Cbr 125 bu dedim. 1000likle gel istersen. Bu arkadaşına telefon açtı, bekledik cbf 1000 le geldi eleman. Bunu geri gönderdim cbr la cbf yarışırmı ya dedim. O da arkadaşına kızdı niye çağırıyosun beni salak cbr a cbf çağırılır mı? dedi. Neyse işte bu bana takas yapalım falan dedi üstü neyse verim, ya kusura bakma da attan inip eşşeğe binemem dedim. Haklısın abi dedi. Ghostrider bunun isveçte yaşayan akrabasının eski karısının karşı komşusuymuş. Bzmki de fakir ödemeli attı. Ghostrider açtı işte bu hal hatır soruyo, adam uzatma dedi ülkeler arası çok yazıyo derdini söyle. Böyle böyle bi cbr 125 var bizi tokat delisi etti falan. Uçağa atla gel dedi. GR da ne uçaa lan sibop burdan atladımmı 7 saate Adana dayım dedi. Neyse bu geldi, bu kadar yolu boşuna mı geldik dedi 'bahse girek' dedi. Baktım hemen de adana ağızlarını kapmış. Neyse dedim 1 buçuk adana yanına şalgam varmısın dedim. Tamam dedi ya allah deyip atladı motora. Sonra döndü bak baştan söyliim benim motor ''ŞİKELİ'' dedi. Şikeni yerim dedim cbr125 bu. Baktım bu gaz veriyo lastik yakıyo göz ucuylada beni süzüyo. Hadi git gibisinden işaret yaptım. Morali bozuldu bunun asıldı yanlaya yanlaya gidiyo. Bu toparlayınca ben bi sıktım adam 2nin sonuna gelmiş ben 1 de ensesindeyim. 2 ye attıımda önündeydim zaten. Baktım teker yapıyo arkada, kazanamıyacağını anlayınca işi mavraya vurdu. Gel lan sıpa dedim bunun enseye bi tane kapattım. Abi sağda solda fazla anlatman dimi dedi. Kusura bakma dedim öyle hava atması değil,6 tane DVD çıkardın dünya para yaptın, cbr 125 e bi kafa tuttun aha rezil oldun dedim. Tamam abi napak gel kebapçıya gidek dedi. Dedim yavaş gel misafirsin şurda aldım bunu en kral kebapçıda iyice yedirdim deposunu da doldurttum postladım isveçe.

Yaa işte böyle o yüzden cbr 125 hepsini geçer + alayına gider.

Ohh be şu forumun başından beri herkes attı-tuttu hep içimde uhte kaldı böyle bi mesaj yazmak. Bundan sonra böyle gelişine hopp güm.
    hiç güleceğim yoktu valla, eline sağlık...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Eee noldu şimid...Geçtimi cbr.........

Olayın açıklığa kavuşmasını bekliyoruz...............
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    gürkan abinin 125 lik monero benim kawasakiyi nasıl geçiyosa öyle geçiyodur

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    içtiklerine bakmak lazım birde.. japon amcalar çekmişlerdir onlara ayarı.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eee noldu şimid...Geçtimi cbr.........

Olayın açıklığa kavuşmasını bekliyoruz...............
    olay acıklıga kavuşmamış

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    evet bu konunun bir açıkga çıkması için bir cbf 250 ve birde cbr 125 motosiklete ihtiyaç vardır.
    cbf 250 benden kimde var cbr 125
    arkadaşlar bu başlıgı ben hortlattım inanın daha önceleri cbf 150 varken sadece okuyordum, ama şimdi başlıgı hortlatan ben düşünmeden edemiyorum,
    ancak bu başlıgı kilitlemek veya konuya bir açıklık getirmek için istanbuldan cbr 125 kullanan arkadaşı bu başlık altında bir akşam buluşmaya davet ediyorum,
    bu bir yarış değildir, üstüne basa basa söylüyorum bu bir yarış değildir,
    sadece test amaçlı boş olan bir yolda test yapacağız.
    kimse yanlış anlamasın ben cbf 250 kullanıyorum diiye ben geçerim demiyorum.
    98 Beygir.....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Onu bunu bilmem de pistte kanuni Cbr ye kök söktürdü... Cbr daha 125 lik kanuniyi geçsin ondan sonra cbf ye baksın...

Isınamadım şu cıbıra oldum olası nedense....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    inanması zor ama kanuni deyip geçmeyeceksin,
    belki beygiri çoktur kanuninin.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Alıntı matrixkamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş turbo busadan bare usluplu anlatta yiyelim bahsediyo cbr 125in eti ne budu ne ne bekliyorsun 600rr 6 7 devirde 60 70 kmde olmasıda şaşırttı:D o zaman millet boşuna 600 1000 cc alıyo degil mi karşılaştırdıgın motorları bilip bilmeden b'k atma cbr 125 rakipleri gpr 125 aprilia rs 125 ;)
    arkadaş şakayı ciddiye almış
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    bu konuya açıklık bir tek benden gelir.
    98 Beygir.....

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Foruma üye olalı 4 yıl oldu unutamadığım bir kaç başlık vardır ahanda biri bu .. arada ciden hortlatılması lazım bu başlığın

bende geçende HYO 125 ile transalpe bi tokat attım akıllara zarar .. yanından geçerken rengi siyahtı kırmızıda bana yetişti utancından rengi kırmızı olmuş o kadar yane
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    evet bu konuya bir açıklık getirmek için bir adet cbr 125 aranıyor istanbul içi olması sevindirici olur.
    98 Beygir.....

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler