Yamaha ybr 125 mi Bajaj discover 125 st mi
Reklamlar
-
19 Ağustos 2014, 14:28
Hepinize iyi forumlar arkadaslar benim size sorum su iki motor arasinda kaldim...
ilk motorumu alacagim motor tecrubem kendime yetecek kadar var.
ybr125 ve discover st arasinda kaldim ve sizden hangisini almaliyim performans serilik hiz kalite bakimindan hangisini almaliyim aydinlatirsaniz sevinirim.
selametle....
Reklamlar
-
19 Ağustos 2014, 14:42
Öncelikle şunu söyleyeyim 125 cc lik bir makinadan ne gibi güç beklentiniz var bunu bir açıklığa kavuşturmamız lazım. sonuç ta bunlar performans aracı değil şehir içi trafiğinde az yakıp aralara berelere rahat girmesi için tasarlanmış bir communeter. İkisi arasında yamaha ybr daha ağır basar. hem sağlamlık hem kalite açısından. sonuçta kendini kanıtlamış bir motor. bajaj discovery kara kutu. tabi bu onun kötü olduğu anlamına gelmiyor. tercih meselesi
-
19 Ağustos 2014, 14:58
ybr daha mantıklı her yönden macera aramaya gerek yok bence... discovery kötü bir model değil ama tam oturmamış servis+usta faktörü en büyük sorun olabilir
-
19 Ağustos 2014, 18:30
Herkes sizin gibi cevap veriyor beyler tamam simdi yamaha alcam mesela diyelim ybr esd var bide normal ybr var bunlar arasindaki fark ne hangisini onerirsiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
motor gucu bakimindan bajaj 13 beygirlik bir guc saglarken yamaha 9 beygir gibi bir motor gucu sagliyor son hiz bakimindan bajaj daha iyi gibi gozukuyor dogrumudur ?
-
19 Ağustos 2014, 19:07
bence ikisine de bir oturun deneyin öyle karar verin ben ybr kullandım bajaj denedim selesi çok rahat ama bacaklarım depo çıkıtılarına geldi rahat edemedim. ikiside güzel ybr kendini kanıtlamış. servis olarak sıfır alacaksanız garanti açısından servis derdi olur yoksa mesela izmirde ki yamaha servisi de çok tırt. bir de ybr eski model ybr esd yeni model ikisi de aynı motor siz esd olanına bakın
-
19 Ağustos 2014, 19:22
2 sinide deneyin
Hangisi hoşunuza giderse onu alın
Benim tercihim yamaha ybr den yana olurdu
-
20 Ağustos 2014, 19:11
beni bilgilendirdiginiz icin cok sagolun arkadaslar ybryi kullandim bajajida bi test edeyim motoru alinca bilgilerimi sizinle paylasacagim
iyi forumlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)