Anket: Sizce Hangi Motosiklet?
- Katılımcı sayısı
- 122. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Bajaj Pulsar 200NS
-
Suzuki GW250 Inazuma
-
SYM Wolf SB250Ni
SYM Wolf 250 & Bajaj Pulsar 200 & Suzuki GW250 Inazuma
Reklamlar
-
03 Haziran 2015, 22:04
İnazuma alırken pulsara göre 5 bin tl civarı pahalı peki satarken aynı paraya mı satılıyor ikinci eller? Meraktan soruyorum, 14-15 bin lira sıfırı inazumanın, diyelim 10 binde satmaya karar verdiniz, çok mu değer kaybeder? Çünkü hem pulsar hem inazuma değerini koruyorsa sıfır alırken verdiğiniz fazladan beşlik ikinci elde satarken yine cebinize dönecek demektir ki bu paraya atıl olarak bakamazsınız. Ama pulsar değerini korurken inazuma değer kaybediyorsa ona lafım yok.
Reklamlar
-
26 Haziran 2015, 07:39
bugun pulsar sayfasına bir baktım eskisinden daha kötü olmuş.artık neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş .allah sabır versin o motora para verenlere .
-
26 Haziran 2015, 08:09
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bugun pulsar sayfasına bir baktım eskisinden daha kötü olmuş.artık neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş .allah sabır versin o motora para verenlere .
son sayfalara bakıp neredeyse tüm kullanıcıları isyan bayrağını çekmiş demek nasıl bir şeydir yav. abartmayı ne kadar çok seviyor bu insanlar. son 10 sayfada toplasan 3 5 kişi sorunum var demiş bir tane kendini bilmez çıkmış neredeyse hepsi isyan bayrağı çekmiş diyor. azcık bilerek konuşmaya davet ediyorum.
-
26 Haziran 2015, 09:40
Bende pulsar sahibiyim forumu hep takip ederim, pek mesaj yazmam.Benim motorum 2014 model yani hani şu problemli parti denilenlerden, 5000 km.de "hiçbir" sıkıntı yok.
-
26 Haziran 2015, 10:51
eski bir wolf kullanıcısıyım. lastiklerini değiştirimiştim. viraj , freni gazlaması güzel bir motordu. tüketimi 2,9-3,3 lt arasındaydı. gösterişi, heybeti yerindeydi. görenlerden 600 lükmü diye çok soran oldu. motoru satma sebebim 600 lük almakti ama bu düşünceyi aklıma düşüren şey ise parça fiyatları ve bu pahalı parçaların ellerinde olmamasıydı. serviste olmamasından bahsetmiyorum. distribütör de yok. 2 ay bekleyen arkadaşlar vardı. motorun biyerine bişi olursa naparım diye düşünürken sattım motoru. haa şuan sattığıma pişman olduğum tek motor wolf tür. ancak sürekli aklıma gelen parça sıkıntısı motoru sattırdı bana. diğer markalardada vardır belki ama ben bunu wolf te duyduğum için (herhangibir sorun yaşamadığım için parçalık bi durumum olmadı)anlatıyorum. keza sym nin diğer motorların,scooterleri içinde aynı durum geçerli. joymax i xmax le aynı fiyata satıyorlar nerdeyse. parça fiyatlarıda yamahadan aşağı kalır değil. ne o sym ye biniyorsun. aynı paraları vereceksem daha çok rağbet gören yamaha yı tercih ederim. sym ithalatçısının bu durumu gözden geçirmesi gerekli bence. tamam kaliteli motor yapıyorsun ama sonuçta bir yamaha değilsin.
-
26 Haziran 2015, 13:42
ake adlı üyeden alıntı
eski bir wolf kullanıcısıyım. lastiklerini değiştirimiştim. viraj , freni gazlaması güzel bir motordu. tüketimi 2,9-3,3 lt arasındaydı. gösterişi, heybeti yerindeydi. görenlerden 600 lükmü diye çok soran oldu. motoru satma sebebim 600 lük almakti ama bu düşünceyi aklıma düşüren şey ise parça fiyatları ve bu pahalı parçaların ellerinde olmamasıydı. serviste olmamasından bahsetmiyorum. distribütör de yok. 2 ay bekleyen arkadaşlar vardı. motorun biyerine bişi olursa naparım diye düşünürken sattım motoru. haa şuan sattığıma pişman olduğum tek motor wolf tür. ancak sürekli aklıma gelen parça sıkıntısı motoru sattırdı bana. diğer markalardada vardır belki ama ben bunu wolf te duyduğum için (herhangibir sorun yaşamadığım için parçalık bi durumum olmadı)anlatıyorum. keza sym nin diğer motorların,scooterleri içinde aynı durum geçerli. joymax i xmax le aynı fiyata satıyorlar nerdeyse. parça fiyatlarıda yamahadan aşağı kalır değil. ne o sym ye biniyorsun. aynı paraları vereceksem daha çok rağbet gören yamaha yı tercih ederim. sym ithalatçısının bu durumu gözden geçirmesi gerekli bence. tamam kaliteli motor yapıyorsun ama sonuçta bir yamaha değilsin.
Parçalar pahalı haklısın, wolf gidişi ve yakış sarfiyatıyla türünde en iyi motordur, sıfır fiyatı 13 bin tl dayandı, fakat şöylede bişey var aklımda ben bunu satarsam gider yine sıfır bir wolf alırım diye de düşünmüyo değilim çünkü çok gezen biriyim, asla kronik bi sorun da çıkarmadı, mantıken 250 cc kategorideki en isabetli alet, diablo rossolarla viraj kabiliyeti çok yüksek, gücü gidişi yerinde, keşke parça yaygınlığı ve fiyatları iyi olabilseydi. o zaman derdim ki fiyatını hakediyor arkadaş.
fakat inazuma'nın parça fiyatları ise daha da almış başını gitmiş, dikkatini çektirelim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)