Anket: Sizce Hangi Motosiklet?
- Katılımcı sayısı
- 122. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Bajaj Pulsar 200NS
-
Suzuki GW250 Inazuma
-
SYM Wolf SB250Ni
SYM Wolf 250 & Bajaj Pulsar 200 & Suzuki GW250 Inazuma
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 17:54
Arkadaşlar,
Nakit alımlarda SYM wolf için kadıköy hasanpaşa'da bana 10.000 tl gibi bir rakam söylediler. Linkte de yazıyor. Nakit alımlar için arayın diye.
175469014/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-istanbul-motor-kampanya-sym-wolf-sb-250-ni-icin-arayiniz-75469014/detay
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 18:03
Kesinlikle inazuma.
Süspansiyon dehşet yumusak.
Kullanın deneyin göreceksiniz.
Sym ve pulsar ı da inceledim.
Parca kalitesi yaklaşamaz inazuma ya.
-
15 Ağustos 2014, 22:25
Sıfır Pulsar almaya karar verdim arkadaşlar.
Hatta bugün bayi ile konuşup motoru da ayırttım.
Her ne kadar Inazuma aklımda kalsa da bütçeyi o kadar zorlamamak daha mantıklı olacak gibi.
-
19 Ağustos 2014, 19:33
SH@RK adlı üyeden alıntı
Sıfır Pulsar almaya karar verdim arkadaşlar.
Hatta bugün bayi ile konuşup motoru da ayırttım.
Her ne kadar Inazuma aklımda kalsa da bütçeyi o kadar zorlamamak daha mantıklı olacak gibi.
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler
-
Hayirli olsun. Pulsari yorumlayabilirmisin? Fanatiklik yapmayan
kullanici yorumuna ihtiyacim var
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
bu karşılaştırmalarından tek yakıta müdahale edebilirim, wolf' ün yakıtı düşüktür. diğer iki modele göre. Bajaj o yakıt değerlerini maalesef 80-90 ı geçmezsen yapıyor, 120 ile pulsar 4 lt ye yakın yakıyor. ama wolf 120 ile 3,5 lt ye anca çıkabiliyor. inazuma kullanan arkadaşlara sorduğumda da 4 lt den fazla yaktığını söylediler o değerler doğru olmayabilir.
yuh desem ayıp olurmu
AEA bile incelemede tapa gaz 3.3 yaktı diyor (adamında boy kilo maşallahı var) sen neredeyse 5 e çıkcan
pulsar yakıt konusunda çok cimri bir makinadır
şahsen ben (ara sıra tapa gaz)2.8ltnin üstüne çıkamadım
-
2move adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun. Pulsari yorumlayabilirmisin? Fanatiklik yapmayan
kullanici yorumuna ihtiyacim var
pulsarı yorumlayacak cümle çok açık.fiyatına göre tartışmasız en iyisi .ort 5 bin daha verecek paran varsa o zaman fanatiklik başlar işte...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
Bu kıyaslama inazuma için hakaret sayılır.
-
Ben pulsarı yorumlayayim.
Yakit konusunda suan icin agrasif kullanimda0.16 kurus yakiyor.. tapa gaz da olsa 0.17 yi geçmiyor. Sakin kullanimda 0.13 kurusa düşüyor. Ancak gercek kullanıcı verisini sorarsan ortalama 0.15 kurus yakit tuketimi var.
Sele sert konfor ozellile artcida cok düşük. Ancak 50 tl karşılığı dosemecide kesin çözüm var.
Güç ve agresiflik konusunda yüzünüzü güldürūr.. Özellikle 0-70 km arası sıçrama güzel.
Her markada oldugu gibi üstünde gelen lastiklar biraz sıkıntılı diyor arkadaşlar. Ancak ben henüz hiç kaydirmadim cok şükür. Idare ediyor.
Servis konusunda kuralkan ve ekrem ata bey sıkıntı olduğunda direk müdahale ediyor. Mallarının arkasında duruyolar. Yedek parca fiyatları da gayet uygun.
Kullanım bakımından araziye bile giriyoruz sıkıntı yok.
Son hiz 156 gördüm.
Bende inzuma ve cbr 250 arasında kararsız kalmıştım. Honda bayisinde cbr yi inceledim tesadüfen yanda duran pulsar bayisine girdim. Pulsari ilk gorudte cok begendim. Cbr de görüntü var, Inzuma cok rahat kabul. Ama okadar fark vermem dedim ve pulsar aldim. Memnunum. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Inzuma cı kardeş pulsarla gittiğin yola giderim. . Gördüğün ilgiyi görürüm. Yaktigin yakıttan az yakarim.. serviz ve parca konusunda daha az ucret öderim. Sifir alırken senin fazladan ödediğin 5.000 tl ye de 2 defa avrupa turuna çıkarım. .
Neden karşılaştırmak hakaret mis onu anlamadım )
-
3 motoruda yakından gördüm, bence görünüş istiyorsan
bajaj derim, fiyat da aslında hepsinde uçuk, bu gün 150cc bir motoru 3,5 4e alırken
200cc ye 7bin vermek helede 250cc ye 10bin vermek, bana mantıklı gelmiyor...
şunuda hesaba katmak lasım yeni motorun parçasını parayla alabiliyormusunuz?
cebimde param var ama parça bulamadığım günler oldu..
ama hakikaten bajaj bağırıyor görüntü açısından. ben olsa 10bine 600cc alırdım.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
nasıl yoksa inazumayı 7000 seviyesine falan mı çektiler? o zaman borç harç bi yerden para bulur yarın alırım hemen...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
fiyat performans açısından pulsarada şu anda zam geldi artık öyle çoka ucuz değil. ikinci el değerlerinde wolf ile pulsarı aynı fiyatlara bulmak mümkün inazuma kullanmadım ama wolf ve pulsar sürdüm .. inazumayı bir köşeye koyarsak ..
wolf ve pulsar arasında seçim olarak yapılıcak tek fark amaç bu kadar basit.. ne amaçla alıyorsunuz. eğer şehir içi yüksek kullanım ve kurye tipi bir işe mensupsanız kesinlikle pulsar derim yakışıklıda alet.. yani hem kuryelik yapıp hemde arkanızdaki heybeyi evinize bırakdığınızda bir cila çekip piyasaya akdığınızda gayet ilgi çekebiliceğiniz bir motor..
wolf bana göre daha çok şahsi kullanımda konfora keyife yönelik bir motor ve seramik yapısı sayesinde uzun yol uzun km ler yapılıcaiblicek bir motor.. zaten 50-60 binde wolfler var.. ve inazumaya oranla kesinlikle ikinci elde öncelikli tercih olabilicek bir motor.. wolfun fiyatları ikinci elde 7-8 lerden başlarken inazumanın 10-11 lerden başlıyor..
o yüzden bu kıyaslamada inazuma ikinci planda kalıyor bende..
pulsarın bana göre konsepti çok farklı..
-
SH@RK adlı üyeden alıntı
Aslında bu listeye Hyosung X5 ve KTM Duke 200 'de eklenebilirmiş.
X5 Wolf'a yakın bir fiyatla satışta. Duke fiyatları ise hala uçuk. :(
ktm duke 200 şuan kampanya fiyatı sıfırı 11500 tl bayilerde. sym wolf ile aynı yani. inazumadanda daha ucuz. eski bi sym wolf sahibiyim uzun yolda rahat motor şayet asfaltın dışına çıkmazsan. dağ yolunda ağırlıgından dolayı çok hırpalıyor insanı. pulsarda güzel motor ama fazla uzun ömürlü bir motor değil. arkadaşımın sıfır motoru iki kez debriyaj sıyırdı. ve km saati su aldı içine. ama garantiden değiştiler. motorun arkasında duruyorlar. tabiki bu garanti süresi boyunca sym wolf ünde parçaları çok pahalı bi egzosu 2600 tl. o fiyata yoshimura akrapowiç egzos alırım..
bajaj pulsarda karar kılmışsın hayırlı olsun, tekerine taş değmesin
-
Aslinda soruya verilecek cevap belli ...
Alip kisa sure binip saticam , ilk motorum olacak diyorsaniz pulsar daha mantikli.(kesinlikle kalite vs. konusunda digerleri ile kiyaslamiyorum , henüz çok yeni , tek avantaji var ; fiyati.)
Satip satmama konusunda kararsizim , alicam 2 yil falan binicem diyorsaniz o zaman tek alternatif suzuki.Bütceyi zorluyorsa 2. El aksesuarli 5000 km civarlarinda bir tane alinir , binilir.
Sym icin ise sunu soyleyebilirim; guzel motor ama o fiyatlara zor be annem .
-
Wolf'ün viraj kabiliyeti çok yüksek, aks mesafesi kısa, güçlüdür, kıvraktır, az yakar hadi bakalım :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
yakıt ve fiyat konusunda inazuma avantajlı duruyor,
artçı konforu kötüdür pulsarın ama parça fiyatları daha uygun olur diğerlerine göre
-
Pisman adlı üyeden alıntı
yakıt ve fiyat konusunda inazuma avantajlı duruyor,
artçı konforu kötüdür pulsarın ama parça fiyatları daha uygun olur diğerlerine göre
dezavantajlı olucaktı herhalde
-
arkadaş seçimini çoktan yapmış başlığı şimdi görüüyorum.hayırlı uğurlu olsun.
tabi bana sorsalar diyeceğim belli
-
Malzeme kalitesi
Inazuma Wolf Pulsar
Yakıt
Pulsar Wolf Inazuma
Konfor
Inazuma Wolf Pulsar
Yedek Parça & Servis
Inazuma Wolf Pulsar ( Yedek parça fiyatları )
Inazuma çift silindir ayrıca wolfun silindiri seramik diyorlar pulsar tek silindir
Son hız olarak inazuma bir tık önde
Wolfun ikinci eli daha rahat diye düşünüyorum çünkü popülaritesi gittikçe artan bi motor
Wolf diğerlerine göre daha kaslı inazuma da biraz estetikten kaçılmış ben pulsara sinek diyorum çünkü çok zayıf görünüş olarak ama güzel motor :D
-
03 Haziran 2015, 18:06
Arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda ciddi bir yanlışlık var. pulsar için yakıt tüketimi 90km hız ile 3lt, 120km hız ile 4lt civarı olduğu bajaj çalışanları tarafından yapılan incelemede belirtiliyor, forumda konusu da var. Bu değerleri bir çok kullanıcı da doğruluyor. Keza boxer 150 nin yakıt tüketimi de çalışanların yaptığı inceleme ile aynı benim ve boxer kullanan arkadaşların tespiti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)