Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda cb125e, regal raptor dd150e-2

REKLAM ALANI
    emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese hayırlı akşamlar. Direkt konuya girmek istiyorum. 1100 kilometredir honda cb125e kullanıyorum. Motorumdan çok memnunum. Bana hiçbir sorun çıkartmadı lastik patlaması haricinde ve yakıt konusunda çok çok iyi. Titreşim var fakat asla diğer çin malı motosikletler kadar değil beni rahatsız etmiyor. Yalnız kafamı regal raptorun bu modeli çok kurcaladı. Malum görüntü olarak honda'dan daha yakışıklı. Sizlere sorum hondamı satıp regal slayım mı? Pişman olur muyum? Yedek parça açısından, titreşim açısından, sağlamlık sorun çıkarmama açısından bana hondayı aratır mı ulan keşke satmasaydım dedirtir mi? Özellikle regal kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üzerindeki motor bloğu haojiang tarafından üretilmiş, balansörlü, MONDİAL; KUBA ; ASYA gibi firmaların türkiyede en çok sattığı modellerde bulunan YBR ve CB'den daha performanslı bir motor bloğudur. Yedek parçasını çok rahat temin edebilirsin.

Dİğer parçaları ithalatçı firmadan alacaksın ve pahalılar diye biliyorum. Aynaya 100 TL fiyat biçiyorlar. Sonuçta chopper hobi işi olduğu olduğundan adam acıamdan yaslıyor fiyatı. Hodna ile aynı zamanlarda zam yapıyor motorlara, 1 sene önce 8 bin olan motora 3 bin lira zamn yapmışlar.

2 e. ucuz bulursan dd150 alınır fakat 4600 lira sıfırına para verılecek bır motor değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)