Honda Innova 125i - Wave 110i - CB125e
Reklamlar
-
Reklamlar
-
honda cb kullanan biri olarak diğer modelleri sürmedim, diyebilirimki, şehir içinde az yakması, kıvrak olması, far aydınlatmasının iyi olması beklentilerini karşılayacaktır. 80-90 km hızlarda rahatsız edici bi durum göremiyorum.
şahsen günde 320 km'ye kadar yüksek devirli kullanarak yolculuklar yaptım, aşırı bir yorgunluk yaşamadım, fabrikasyon bi hatası yoksa yolda bırakmayacaktır.
kısaca yağına bak, zinciri ayarla, benzini koy devam et aga :D
-
Wave 110i ve innova 125i yakıtta ekonomik motorlar.Konfor yakıt ve düşük devirdeki torkundan dolayı benim fikrim innova 125i.
-
Kesinlikle innova. Cb125 in koltuğu taş gibi ve kaba etini acıtıyor. wave 110, cb 125 den daha atak ve son hiz olarak ondedir. Fakat innova hepsini tokatlar. Avatar resmimdeki motor innova. Otobanda giderken cekmistim. 135 i gördüm.
-
Cevaplar için teşekkürler.
Ilanlara bakarken Yamaha Cryptonun sıfırının benim aradıgım fiyat içinde olduğunu gördüm. Hondalarla çok farklımıdır? Sıfır olması aslında daha avantajlı gibi üstelik Hondanın ikinci el fiyatına bu sıfır? Yamaha hakkında da yorumlarınızı alabilir miyim?
-
honda cbf 150 en iyi seçim olcaktır senin için usta
-
Wave 110i kulanıyorum. uzun yolda 100km de 1.56l, sehir icinde 1.8-2.1 lt arası yakıyor. diğer iki motoru da hiç bilmiyorum binmedim. tavsiye edermiyim? evet kesinlikle ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)