Yamaha YBR ESD - Mondial MH DRİFT
Reklamlar
-
Motoru değiştirme aşamasında bayağı ilerledim bütün elemeleri yaptık Drift ve Ybr arasında kaldım
Aslında YBR Düşünüyordum ama maks. hızını duyunca soğudum motordan drifte yakınlastım onun hakkında araştırma yaptım mondialden uzak dur falan diyorlar arkadaşlar bütçem 5000 tlye kadar yakışıklı ve güçlü bir motor istiyorum CBF-CBR Tarzı hariç
Teşekkür ederim
Reklamlar
-
ybr ve drift arasındaki maks hız gerçekten çok farklı acayip haklısn kardeeş nabacan sen ybr'yi.
max hızı duyunca motordan soğumak ?!
Mesaj adeti 16 olduğu için hep bu sorular neyse koştur bakalım.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
tvs apache al hem kaliteli hem güçlü hem yakışıklı. 5000e çok temiz yeni kasa bulursun çantalı ve yeni lastikli.
-
-
ben ybr aldım ve şiddetle tavsiye ederim. kalite sağlamlık titreşimsizlik en iyi artıları
-
Bisan toprak aldik 2000 km olmadan 1 ayda tamirciler dostumuz oldu her ay motor degistirmek istemiyorum dogru motoru ariyorum
-
aKinCi. adlı üyeden alıntı
Motoru değiştirme aşamasında bayağı ilerledim bütün elemeleri yaptık
Drift ve Ybr arasında kaldım
Aslında YBR Düşünüyordum ama maks. hızını duyunca soğudum motordan drifte yakınlastım onun hakkında araştırma yaptım mondialden uzak dur falan diyorlar arkadaşlar bütçem 5000 tlye kadar yakışıklı ve güçlü bir motor istiyorum CBF-CBR Tarzı hariç
Teşekkür ederim
- Arkadaşım hiç mi araştırma yapmadın ? Yamaha ile Mondial kıyaslıyorsun.Bu sorunun cevabı belli zaten forumda %95 YBR cevabını alırsın.
Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.
-
tamircileri tanımak istemiyorsan tabikide YBR alacaksın. benim motor 2,900km'de daha bir defa bakım amaçlı servise götürdüm. daha tık demedi. 90km kontak kapatmadan gittiğim uzun yollar oldu hiç boğulma vs sorunlar yaşamadım.
-
-
13 Temmuz 2014, 13:32
Hız istiyorsan Apache, konfor istiyorsan Cbf, sağlamlık ve yakıt tasarrufu istiyorsan Ybr almanı tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler