Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangisi ?????

Katılımcı sayısı
36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yamaha yzf r125

23 63.89%
  • Honda cbr 125r

13 36.11%

Yamaha YZF R125 Mİ Honda CBR 125R ????? Acill cevap bekliyorum arkadaşlar.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Anketimize oy verirseniz yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.

Yamaha YZF R125

Honda CBR 125R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    2 side sınıfında lider oyuzden seçmekte bile zorlanıyorum
    Apuhan09 bunu beğendi.
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Sıfır alacaksan ve30000km yapacaksan ikiside olur yok 5000den sonra yavaş geliyo diyecekseniz 2.el ybr mbr bişe al boşa para harcama
    Sokollu bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ilk motor mu

Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    evet kardeşim ilk

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Yamaha daha bir çekici geliyor benim gözüme , tabi cbr ında avantajları olabilir ama ben alacak olsaydım cbr değil yzf r 125 alırdım en azından az sayıda gözüküyor yollarda cbr ise çok var , ama bu işin servisi yedek parçası ömrü yakıtı falan var bu konularda fikirsizim

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Ve kesinlikle race blu alırdım sokakta canlı gördüm çok tatlı bi mavisi var

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    yzf r125 sürücüsüyüm. benim ilk motorumdu. boy uzunsa hiç sıkıntı yaşamassın. ben çok rahat alıştım. memnunum. 14 bin km dir sürüyorum. hala sıkılmadım. planım bi 11 bin km daha sürüp ninja 250 veya cbr 250 geçmek. merak ettiğin birşeyler varsa sorabilirsin mesajla. cbr dan daha hızlı yzf r125
    Apuhan09 bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    YZF 125 çok pahalı alınmaz (ayrıca 250 çıktığı zaman oda dibi boylar cazibesini kaybeder seneye)cbr 125 devamı yok stoklar satılıyor çoğu bayide sıfır yok cbr 150 gelirse (seneye gelecek gibi 17.8 bg)ikinci el değeri düşer ikisinide tavsiye etmem açıkça sı

ilk motor tavsiyem herzamanki gibi fix menü 125 lik vitesli çinli 2 3 ay bin sonra istediğin 250 lik ten devam hayırlısı olsun inşallah
    Apuhan09 bunu beğendi.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Bence ilk motorunu daha sonra büyük motor alınca bile zevkle her ortamda kullanabileceğin bakkala manava markete gidebileceğin bir motor al ve satma , daha sonra büyük yakışıklı bir motor aldığın zaman her zaman ihtiyacın olacak.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    cbr 125 in 8500 ettiği yerde bana göre yzf nin fiyatı çok normal. ama genel olarak bakıcak olursak ikiside o fiyatları haketmiyor malesef :( ne bileyim inazuma alınıp 12850 ye evladiyelik binileiblir diye düşünüyorum
    Sokollu bunu beğendi.

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    valla kardeşim bende çok araştırdım sonra cbr almaya karar verdim ve aldım da çok şükür. yeni başladım bende ki zaten yeniş başlayan için özellikle oturuş pozisyonu önemli yamaha rahatsız bence çok yatıyorsun cbr baya rahat. beni dinlersen cbr derim

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Madem 2 motor arasında kaldın öncelikle CBR125r ve YZF125 kullanıcılarının yorumlarını dikkate al, çünkü ömründe bu 2 motora binmemiş ve binemeyecek olan insanların yorumlarına bakma derim.

Bu forumda boş konuşan çok.

CBR 125r kullanıyorum ben, ilk motorum ilk vitesli tecrübem.

2 motorda bana kalırsa çok iyi YZF daha bir Racing.

Çok ateşli bir motor bence durduğu yerde dikkat çekiyor resmen CBR onun kadar dikkat çekmiyor, Ben arkadasımın YZF'sine oturdum 1.75 boyuma rağmen gidona uzanmak beni biraz zorladı onun dışında bir sorun yaşamadım.İkiside sınıfında lider ve kaliteli. Servis konusunda honda'nın 1 adım ileride olduğunu düşünüyorum onun dışında bence birbirlerine karşı pek bir artı veya eksileri yok.
    Sokollu bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Sen bi yzf yi sür şöyle 50-60 km sonra görücem ben seni anam belim anam kolum anam dötüm diye.
    yavuz benli bunu beğendi.

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    sen hondadan şaşma kardeşim hem yamaha bikaç bin daha pahalı o paraya iyisinden bi kaskla montta alırsın

Motosikleti
    R125 >> MT25
    Ben YZF sahibiyim boyum 1.80 motora yatmak zorunda fln kalmıyorum cbr yada yzf düzgün oturduğun sürece yani ağırlığını bacaklarında tuttuğunda seni yormaz. Yzf her bakımdan cbrdan üstün eğer boyun 175 üstü ise hiç düşünmeden yzf seçmeni öneririm

Motosikleti
    yzf r125
    kardeşim gösteriş istiyorsan yzf al. ben yzf aldım. hemde 2 haftalık vitesli motor tecrübemle. boyumda 1.76 çok memnunum. yanımdan 600cc motor geçince hiç içim gitmiyor çünkü benimkinin görünüşüde ondan geri kalmıyor cbr alırsan ilerde keske 1.5 fazla verip yzf alsaydım dersin bence

yzf de cbr a göre öne fazla eğiliyorsun ama hiç kafana takma 1 hafta sonra alışıyorsun eğildiğini hissetmiyorsun

Fyz.01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14 CBR 250R
    yalnız anket işi iyi olmamış çünkü cbr kullanıcıları cok fazla olduğundan düzgün sonuç alamazsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

yani yorumları esas al bence

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YZFR 125 al, seneye de binersin

mtnsyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    cbr 125r üretimi durduruldumu gerçekten

MEHMET A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR
    yanlış biliyosun yzf125 daha hızlı değil daha yavaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

Alıntı __redandblac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yzf r125 sürücüsüyüm. benim ilk motorumdu. boy uzunsa hiç sıkıntı yaşamassın. ben çok rahat alıştım. memnunum. 14 bin km dir sürüyorum. hala sıkılmadım. planım bi 11 bin km daha sürüp ninja 250 veya cbr 250 geçmek. merak ettiğin birşeyler varsa sorabilirsin mesajla. cbr dan daha hızlı yzf r125
    yanlışın var yzf cbr dan yavaş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler