Bencede roadwin daha iyi, ön fren çift disk iyi tutuyor, karenajlı olması da çok avantajlı, 250cc, kalıp olarakta daha iri arada 1000 lira varsa kesinlikle daelim, göz var nizam var daelim daha güzel görünümü var.
Bencede roadwin daha iyi, ön fren çift disk iyi tutuyor, karenajlı olması da çok avantajlı, 250cc, kalıp olarakta daha iri arada 1000 lira varsa kesinlikle daelim, göz var nizam var daelim daha güzel görünümü var.
Anladığım kadar ekonomik olarak bir sıkıntın yok gibi, öyle ise kesinlikle suzuki inazuma tavsiye ederim aslında, pulsar daha yeni çıktı henüz daha durumu çok net değil, daelim de bugün inceledim gözüm pek tutmadı servis işide sıkıntılı gibi, bence ikinci elde sıkıntı çekmeyeceğin bir motor al çünkü bu motor sevdası çabuk geçebiliyor başka makine peşine düşebilirsin kısa zamanda.
daelim ikinci el alınırsa zararı çok olmaz.. zaten alan ilk sahibi maksümum zarar edip sattığı için ikinci alıcının büyük zararı olmaz.. ordan ibr amortisman olur.. servis ayağını bilmiyorum ama asya motor getirtiyorsa asya motorun bütün servislerinin daelime bakması gerekir.. mantık budur en azından.. bunun dışında parçada sıkıntı olucağını hiç sanmam hysoungsource da dahil olmak üzere internette pek çok sitede parçaları satılıyor.. tr de gidip bir dükkandan almak zor olabilir diyicemde asya motorun elinde olması lazım belli bir parça tedariği çünkü zorunluluğu var artık yasalar öyle diyor..
motor da vibarsyon vardır doğaldır tek silindir neticede.. ama o kadar çok deli bir vibrasyon olucağını sanmıyorum .. daelimde iki günlük bir firma değil mühendisler belli izalasyonları yapmıştırlar diye düşünüyorum.. binmedim ama gördüm görüntüsüde hoş bir motor..
fiyatıda çok uçarı kaçarı değil.. aslında şöyle denilebilinir daelim için nasıl hyo ya japona parası yetmiyen gitsin hyo alsın diyoruz daelimede hyo yada parası yetmiyen gitsin çin malı bir şey alıcağına daelim alsın demek doğru düşer bence..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)