Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bajaj pulsar200ns mi Daelim Roadwin 250R mı ?

REKLAM ALANI
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Bencede roadwin daha iyi, ön fren çift disk iyi tutuyor, karenajlı olması da çok avantajlı, 250cc, kalıp olarakta daha iri arada 1000 lira varsa kesinlikle daelim, göz var nizam var daelim daha güzel görünümü var.
    ismeter bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki gn250
    daelim hakkındaki güzel yorumlar beni çok etkiledi daelim alcam gibi bakalım inş. önümüzde ki aya maaşı alınca

Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar bu daelim in nesini beğenmiyosunuz bana bi deyin hele tipten kastınsa yakından bi incele yanına git bak motorun nasıl görünüyo servis sıkıntısı demiş biri herhalde asya motorun sitesinden yedek parçaya girmemiş ayrıca hyo nun kore sitesinde de daelim parçaları mevcut yani bana yedek parça sıkıntısı demeyin haa ama pahalı diyebilirsiniz onda haklısınız bak titreşime gelince ewet titreşim var ama bi çinli gibi değil ayrıca cbr 250 gibide değil parça kalitesini zayıf buluyolar 7 ve ya 8 milyarlık motordan daha ne bekliyosunuz arkadaşlar bana göre olabildiğin ce iyi hız konusuna gelince 165 yaptım ben tabiki yokuş aşşa bajaj da bu hızda gidersen rüzgar seni çok yorar dün 700 km yol yaptık kulüple ortalama hızımız 140 dı hiç yormadı sağolsun yani kardeşim kısacası kendin ölç biç ona göre al eğer ankaradaysan veriyim motorumu bi tur at ben senin yerinde olsam 2.el bi daelim alırdım karar senin
    Sağolasın kardeşim düşünmen yeter konyadayım burdan bi test motoru bulmaya çalışıyorum bulamazsam ankaraya gelirim teşekkür ederim

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Anladığım kadar ekonomik olarak bir sıkıntın yok gibi, öyle ise kesinlikle suzuki inazuma tavsiye ederim aslında, pulsar daha yeni çıktı henüz daha durumu çok net değil, daelim de bugün inceledim gözüm pek tutmadı servis işide sıkıntılı gibi, bence ikinci elde sıkıntı çekmeyeceğin bir motor al çünkü bu motor sevdası çabuk geçebiliyor başka makine peşine düşebilirsin kısa zamanda.

Motosikleti
    Artık Yok...
    daelim ikinci el alınırsa zararı çok olmaz.. zaten alan ilk sahibi maksümum zarar edip sattığı için ikinci alıcının büyük zararı olmaz.. ordan ibr amortisman olur.. servis ayağını bilmiyorum ama asya motor getirtiyorsa asya motorun bütün servislerinin daelime bakması gerekir.. mantık budur en azından.. bunun dışında parçada sıkıntı olucağını hiç sanmam hysoungsource da dahil olmak üzere internette pek çok sitede parçaları satılıyor.. tr de gidip bir dükkandan almak zor olabilir diyicemde asya motorun elinde olması lazım belli bir parça tedariği çünkü zorunluluğu var artık yasalar öyle diyor..

motor da vibarsyon vardır doğaldır tek silindir neticede.. ama o kadar çok deli bir vibrasyon olucağını sanmıyorum .. daelimde iki günlük bir firma değil mühendisler belli izalasyonları yapmıştırlar diye düşünüyorum.. binmedim ama gördüm görüntüsüde hoş bir motor..

fiyatıda çok uçarı kaçarı değil.. aslında şöyle denilebilinir daelim için nasıl hyo ya japona parası yetmiyen gitsin hyo alsın diyoruz daelimede hyo yada parası yetmiyen gitsin çin malı bir şey alıcağına daelim alsın demek doğru düşer bence..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)