Bajaj pulsar200ns mi Daelim Roadwin 250R mı ?
Reklamlar
-
15 Haziran 2014, 11:11
Siz olsanız bu iki motordan hangisini seçerdiniz?
Lütfen marka fanatikliği yapmadan yorum yapınız...
Naked ve racing tarzı motorları seviyorum şekil şemal olarak ikiside bana çok uygun..
İki modelide sıfır olarak almayı düşünüyorum aralarında 1000 lira gibi bi fark var bu fark çokta mühim değil yeterki verdiğim para yerini bulsun...
Fiyat performans Sağlamlık yedek parça kronik sorun olarak bu iki modeli karşılaştırabilecek var mı?
Reklamlar
-
15 Haziran 2014, 11:39
marka fanatikliği yapmadan iki motosikletten beklentiler belli. roadwini çok aratırdım almaya niyetlendim ama kullanıp da değiştiren arkadaslar aldırmadılar. vibrasyondan şikayetçilerdi. malzeme kalitesi çinli gibi. gördüm baktım. veeee işin en kötüsü servis sıkıntısı mevcut. daelim kullanan kuzenim ANKARADA yedek parça sıkıntısı ve servisten şikyaetçiydi. bizim daelimler öksüz derdi hep o da sattı sırf bu yüzden. ikinci elde çok kaybettirdi. gerçi onunki s3 modeli idi. pulsara gelirsek ben gördüm binmedim. yakından inceledim markaya göre güzel alet. kullanıcı yorumlarını gör ve test sürüşü mutlaka yap. ezbere alma. ama kuralkan malum hyosungu yetim bıraktığından kendi makinemizle biz ilgilendiğimizden tanıyorum. ama firmanın bu modelde istikbali belirsiz diyorum. birgün pulsarı da yetim bırakabilir. yada gözbebeği olur. güzel atılım pulsar. değişik bir motor dizaynı var. ikinci elde de çok patlamaz gibi duruyor.fiyatı da çok abartılı değil. herşeyi boşver dene beğenirsen al. şimdiden hayırlı olsun. illa roadwin dersen arkadasımızınkini 5300 tlye zorla sattık tam 6 ay bekledi. sıfırı 8 binden almıştı. alet 2013 1200 km idi.işin mali tarafı önemli değilse bunları düşünmezsin zaten.
-
15 Haziran 2014, 11:43
drfettah adlı üyeden alıntı
marka fanatikliği yapmadan iki motosikletten beklentiler belli. roadwini çok aratırdım almaya niyetlendim ama kullanıp da değiştiren arkadaslar aldırmadılar. vibrasyondan şikayetçilerdi. malzeme kalitesi çinli gibi. gördüm baktım. veeee işin en kötüsü servis sıkıntısı mevcut. daelim kullanan kuzenim ANKARADA yedek parça sıkıntısı ve servisten şikyaetçiydi. bizim daelimler öksüz derdi hep o da sattı sırf bu yüzden. ikinci elde çok kaybettirdi. gerçi onunki s3 modeli idi. pulsara gelirsek ben gördüm binmedim. yakından inceledim markaya göre güzel alet. kullanıcı yorumlarını gör ve test sürüşü mutlaka yap. ezbere alma. ama kuralkan malum hyosungu yetim bıraktığından kendi makinemizle biz ilgilendiğimizden tanıyorum. ama firmanın bu modelde istikbali belirsiz diyorum. birgün pulsarı da yetim bırakabilir. yada gözbebeği olur. güzel atılım pulsar. değişik bir motor dizaynı var. ikinci elde de çok patlamaz gibi duruyor.fiyatı da çok abartılı değil. herşeyi boşver dene beğenirsen al. şimdiden hayırlı olsun. illa roadwin dersen arkadasımızınkini 5300 tlye zorla sattık tam 6 ay bekledi. sıfırı 8 binden almıştı. alet 2013 1200 km idi.işin mali tarafı önemli değilse bunları düşünmezsin zaten.
yorumun için çok teşekkürler
5300 liraya 1200km de vay be çok iyimiş keşke banada denkgelse öyle bi alet
-
15 Haziran 2014, 11:55
Altınelbiseli adamın vidyolarından "250cc karşılaştırma"sını izle. Kullanıcıların daelim için yaptığı yorumlar var. vidyo az da olsa fikir vericektir. 200ns zaten forumda kendi başlığında tartışılıyor.
-
15 Haziran 2014, 12:00
denk gelir takip et aceleye getirme 6000 den alta sıfır gibi makine buulursun ki. sahibindene gir her gün bak acele edersen fazla ödersin.
-
15 Haziran 2014, 13:21
Kocaeli İl Temsilcisi
ismeter adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/ml9qBV.jpg
Siz olsanız bu iki motordan hangisini seçerdiniz?
Lütfen marka fanatikliği yapmadan yorum yapınız...
Naked ve racing tarzı motorları seviyorum şekil şemal olarak ikiside bana çok uygun..
İki modelide sıfır olarak almayı düşünüyorum aralarında 1000 lira gibi bi fark var bu fark çokta mühim değil yeterki verdiğim para yerini bulsun...
Fiyat performans Sağlamlık yedek parça kronik sorun olarak bu iki modeli karşılaştırabilecek var mı?
Pulsar alman daha mantıklı bana göre .
-
15 Haziran 2014, 13:26
maktama adlı üyeden alıntı
Altınelbiseli adamın vidyolarından "250cc karşılaştırma"sını izle. Kullanıcıların daelim için yaptığı yorumlar var. vidyo az da olsa fikir vericektir. 200ns zaten forumda kendi başlığında tartışılıyor.
evet o videoyu izledim daelim hakkında pekte olumlu birşey yok lakin pulsar da iyi sayılmaz alanlar hemen 2. ele düşürdüler budademek oluyor ki motor beğenilmedi ayrıca titreşim varmış pekte rahat değilmiş daelimin rahatlığı daha çok beğenildi kararsız kaldım.
drfettah adlı üyeden alıntı
denk gelir takip et aceleye getirme 6000 den alta sıfır gibi makine buulursun ki. sahibindene gir her gün bak acele edersen fazla ödersin.
takipte kalıcam öneri için çok teşekkür ederim.
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Pulsar alman daha mantıklı bana göre .
değerlendireceğim öneri için sağol
-
15 Haziran 2014, 15:56
Her iki motoruda ne yap ne et kullanma deneme fırsatını bul, sonra artı ve eksilerini değerlendirirsin
-
15 Haziran 2014, 17:11
pulsar canlı inceleyince gerçekten güzel ve kaliteli duruyor , ben pulsarı tercih ederdim.
-
15 Haziran 2014, 19:19
biri naked biri racing bence daelim
-
15 Haziran 2014, 21:40
yorumlar için herkese teşekkür ederim değerlendireceğim
-
15 Haziran 2014, 21:48
Hocam illaki 2 si arasında kaldıysan bence pulsar hem görünüş olarak hem kalite açısından daha iyi, 2 sinide kullanmadım ama daelim bana hiç çekici gelmiyor
-
16 Haziran 2014, 00:08
daelim mi ben koşarak kaçarım burdan
-
16 Haziran 2014, 11:41
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
daelim mi ben koşarak kaçarım burdan
neden ? onkarakter
-
16 Haziran 2014, 12:46
PULSAR DAHA YAKIŞIKLI ARKADAŞIM
-
16 Haziran 2014, 13:09
Benim fikrime göre de Pulsar daha iyi bir çok yönden. Gerek duruş, gerek kalite, gerekse piyasada tutunma yönünden.
-
16 Haziran 2014, 13:35
-
16 Haziran 2014, 13:56
daelimi bilmem de pulsarr cirt yakından inceledim balon şişrme duke200 ayağı yapıyorlar o fiyatlara 2.el japon al daha iyi illa ikisinden biri dersen daelim koreli en azından 2.sinide test et öle karar ver ve tarz olarakta farklılar daelim cbr la ninja yla falan karşılaştırıldıgı için onların yanında adı okunmaz normal ama bajaj dan kötü değildir bence
-
16 Haziran 2014, 14:32
pulsar candır
-
16 Haziran 2014, 14:39
Ya arkadaşlar bu daelim in nesini beğenmiyosunuz bana bi deyin hele tipten kastınsa yakından bi incele yanına git bak motorun nasıl görünüyo servis sıkıntısı demiş biri herhalde asya motorun sitesinden yedek parçaya girmemiş ayrıca hyo nun kore sitesinde de daelim parçaları mevcut yani bana yedek parça sıkıntısı demeyin haa ama pahalı diyebilirsiniz onda haklısınız bak titreşime gelince ewet titreşim var ama bi çinli gibi değil ayrıca cbr 250 gibide değil parça kalitesini zayıf buluyolar 7 ve ya 8 milyarlık motordan daha ne bekliyosunuz arkadaşlar bana göre olabildiğin ce iyi hız konusuna gelince 165 yaptım ben tabiki yokuş aşşa bajaj da bu hızda gidersen rüzgar seni çok yorar dün 700 km yol yaptık kulüple ortalama hızımız 140 dı hiç yormadı sağolsun yani kardeşim kısacası kendin ölç biç ona göre al eğer ankaradaysan veriyim motorumu bi tur at ben senin yerinde olsam 2.el bi daelim alırdım karar senin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)