serilik bakımından 150 cc scootermi yoksa 125 cc olan cbr 125 mi ?,kalkışlarda hangisi daha hızlıdır ?..
serilik bakımından 150 cc scootermi yoksa 125 cc olan cbr 125 mi ?,kalkışlarda hangisi daha hızlıdır ?..
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
cbr 125 i kullanan kişiye göre değişir
CBR 125 R
scooter al daha seri ama markasına gore degısır
bence motora yeni biri değilsen cbr 125 derim çünkü
vitesli motor kullanan biri olarak 3 yıl aradan sonra scooter aldım ve kısa bir süre olmasına rağmen vitesli motor tadını alamadım bir türlü
bence vitesli motor daha iyidir.şöyle bir örnek verebiliriz:
bir bisiklet düşünelim biri vitesli biri vitessiz.vitesli olan daha çabuk kalkar.yokuşlarda filan daaha iyidir.
aama vites atarken çıkan ses bambaşkadır onun keyfi başkadır.
125 cbr ın 1 2 ve 3 uncu vıteslerı muazzam serı .
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sağolun beyler ,zaten cbr 125 almayı düşünüyodum rahatladım şimdi ,yalnız benim boyum 1.80 filan küçük kalmazmı yaws
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
her ne kadar küçük de kalsa cbr 125 almanı tavsiye ederim. bu arada cbr 125 hangi ülkede üretiliyor bi bilgisi olan varmı?
kıyaslaman çok ama çk komik sen nasıl olurda scooterla cbr kıyas yaparsın cbr ara gazda scooteri yer ısırır ham yapar hiç güleceğim yoktu
cbr125 derim ama ondan hızlı olan scooterlarda war he kalkışta
biz arkadaşla denedik,bende 4000kmde honda dylan 150cc,arkadaşımda 8000km de honda cbr 125 ve dylan kalkışta cbr125 i geçti...
Bende Honda Ses Dylan 150,
cbr 125 kafa kafaya gider diyorum hatta dylan geçer bile cbr 125 i
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yahu arkadaşlar geçti diyorum hatta cbrı kullanandan kullanana değişir demeyin diye 8000kmlik cbr deneyimi olan arkadaşı özellikle belirttim...
zaten bizim dylana deneyime gerek yok allah ne verdiyse basıyosun
ama şunu da belirteyim kalkıştan sonra vites avantajlarını kullanan cbr dylanı geçer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)