Çok ilginç ama eline sağlık beah
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Jawayı yapan arkadaş, gidonu ve koltuğu aşağı çekerek race oturuş pozisyonu elde etmiş. Hımm.. zekice tam 70 li yıllardaki cafe racerler ve rat bike ler arası birşey olmuş.
Mz jawadan kuvvetli olsa bile o oturuş pozisyonu ile rüzgara karşı direnirken ve yüksek ağırlık merkeziyle fazla birşey yapamaz gibi geldi.
Jawada herhangi belirgin bir modifiye göremedim. eksozu bile açmamış gibi görünüyor. Modifikasyonları yazabilirmisin?
resimler için teşekkürler fatall. Devam fotoğraflarını bekliyoruz.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Yaa ben bunu RR ye yapayım 500CC olsun motorum... Ne dragstar isterim nede İntruder ehehehe
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
yarına hazır olursa inşallah videoda eklerim
valla elinize sağlık...ne yapmışınız,yıllardı jawalara hastayım videoları ve yapılanları sabırsızlıkla bekliyorum...
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/ polise yakalandıgı hızı 313 km idi buradaki arkadaşlar bunu bir incelesin ne demek istedigimi anlarlar. dogrusu ülkemin böyle insanlara ihtiyacı var.kendilerini kutlamak ve kendilerini geliştirmeleri için bol şans dileklerimle...
modifikasyon olarak ön teker küçük 16"Akira adlı üyeden alıntı
şasi az kesik yere yakın olması bakımından
motorda ise kullanılacabilecek en büyük piston kullanıldı motor son rektefiyede
üst kapak 1- 1,5 milim silik
zincir boyu aynı
arka dişli küçük 250cc dişlisi 47 diş
çıkış dişlisi ise 18 diş
bujiler normal
ateşlemede mekanik avans düzeni var 750cc honda for ların ateşlama dzenegi takılı
bu kadar..sizce daha ne yapabiliz.
egsoz olayına girmedik ihityaç duymadık
sırada 4 piston iki tane 350cc birleştirme kaldı.
Mz nin şanzımanı o torku kaldırmaz bence. Ya debriyaj sıyırır yada dişli kırar ani yüklemede bir gün. Allah korusun yüksek bir sürette motor kitlerse sonu felaket olur. Aman dikkat dostum. Allaha emenet olun...
haberi bulamadım;?asivezor adlı üyeden alıntı
işte chopper boyle bir şey oluyor custom'a kaçmış daha cok ama olsun, MZ alıp biz de mi yapsak acaba yaa?
bu sasenin motor askilarina saglamlastirma yapilmistir umarim.bildigimiz uzere mz cok sarsintili calisan bi motor.biz 125'e 150 mz taktik bi sure sonra baglantilarini catlatti,ben 500 cc'yi dusunemiyorum ne olur
Konuyla biraz alakasız olabilir ama ben en çok çift silindir YAMAHA RX-135'i merak ediyorum.İleride vaktim ve param olursa yapacağım ilk işlerden biri herhalde 400 mt draglarında 600lük makinalara kafa tutar gibime geliyor. (tabii ki +modifikasyonlarla)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)