İkisinden hangisi : Kanuni Racer 200 , XGJ150-23 Thunder 150 ??
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu iki motor arasında karar veremiyorum acabaa hangisini önerirsiniz kullananlar yada inceleyenler....
Birisi Çelik Motorun sattığı Thunder 150 XGJ150-23
Diğeri Kanuni Racer 200
İkisi arasında cc ve fren sistemlerinden başka ne fark vardır..
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Kesinlikle kanuniyi öneririm..
bence kesinlikle kanuni....motor olarak bi kere kanuni çok üstün kaliteside tartisilmaz..ama görünüs dersen orasi senin bilecegin is..ama bence kanuni görünüs olarak ta thunderden üstün çünkü genis bi gövdesi var...thunder yan1nda daha zayif kaliyo.fiyAT olarakta kanuni 200 milyon daha fazla bence bu paraya racer deger
-
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
-
ikiside değil bence zeulsan zs200gs ama tabi zevk senin
nie zeulsan çünkü
1)daha güzel görünüyo nerdeyse 600cc lik gibi ama nerdeyse
2)19 hp
3)arka tek ön çift disk
4)fiyatıda 3100
5)zeılsan katitesi(çinlilerin içinde en iyisi galiba)
-
nerden biliyorsun kanuni kullanıcısıyım 3000 km yaptım hiçte o söylediğin kalite ve üstünlüğü göremedim 3000 km ye kadar değişen parçaları sayimde anlarsın kalitesini....
kaan_dd adlı üyeden alıntı
bence kesinlikle kanuni....motor olarak bi kere kanuni çok üstün kaliteside tartisilmaz..ama görünüs dersen orasi senin bilecegin is..ama bence kanuni görünüs olarak ta thunderden üstün çünkü genis bi gövdesi var...thunder yan1nda daha zayif kaliyo.fiyAT olarakta kanuni 200 milyon daha fazla bence bu paraya racer deger
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
yardım
slm arkadaşlar bayadan beri bu forma üye olup olmamakta kararsız kaldım ama sonun da üye oldum inşllah bilgilerinizi bizden esirgemezsiniz... ben sizin gibi motor tutkusu var ama nezamandan beri ne alacağıma karar veremedim ama şimdi aklımda kanuni racer200 var. özelliklerini biliyorum ve şimdi eski yazıları okudum.tabi kullanıcılar motor yeni olduğu için fazla sorunlardan bahsetmemiş yada ben anlamadım... bayadan beri kullanıpta sorunları olan varmmı yani motor kullandıkça dağılıyor mu?? şimdiden teşekkür ederim....
saygılar...
-
Hoşgeldin. Tanışma başlığına konu aç istersen bir
Kanuni için dağılıyor diyen birçok kişi var forumda.
-
gebere_jackson adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bayadan beri bu forma üye olup olmamakta kararsız kaldım ama sonun da üye oldum inşllah bilgilerinizi bizden esirgemezsiniz... ben sizin gibi motor tutkusu var ama nezamandan beri ne alacağıma karar veremedim ama şimdi aklımda kanuni racer200 var. özelliklerini biliyorum ve şimdi eski yazıları okudum.tabi kullanıcılar motor yeni olduğu için fazla sorunlardan bahsetmemiş yada ben anlamadım... bayadan beri kullanıpta sorunları olan varmmı yani motor kullandıkça dağılıyor mu?? şimdiden teşekkür ederim....
saygılar...
Kardeş amcamın oğlunda var bir tane Kanuni Racer 200 bakın öyle kötü bir motora binen birsi değil ama motor çok çabuk dağılıyor. Rodajdan çıkınca insan hız yapmak istiyor adı üstünde RACER ben çok biliyorum yolda kaldığını motoru kesinlikle tavsiye etmiyorum ama zevk işi bence Çelik Thunder 150 daha karizma bir motor nasıl olsa CBR 125 e benziyor
-
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah sohbetlerimiz güzel olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 PM ----------
kardeş bençe kanuni yerli malı her yerdede servisi var 2. si ben de kanuni racer 200 var çok memnunum motoru güzel açabilirseniz motor 150- 155 rahat vuruyo şu ana kadarda bi problem yaşamadım
-
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin. Tanışma başlığına konu aç istersen bir
Kanuni için dağılıyor diyen birçok kişi var forumda.
kutucuk sneınle kavga etmekten bıktım ona bakarsan cok ıyı motor dıyende cok kısı var forumda
-
Kanuni racer alıcamda
arkadaslar sitenize yeni üye oldum ben bu ağustosta Kanuni racer alıcam ama sitede bi kac yorum okudum kafam karıstı ben fazla yol yapmıycam en fazla yapıcam yol tekirdağ istan bul arası bi mesafe oda arada bu motor sağlammı hani sürekli arızalara wericek param yok motor parasını ztn kendim zorla topladım TAvsiyeleriniz bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler