servis ağlarını da dikkat etmek lazım.istanbulda sorun olmaz belki ama benim gibi akdeniz bölgesinde isen ben hondayı tercih ederdim
servis ağlarını da dikkat etmek lazım.istanbulda sorun olmaz belki ama benim gibi akdeniz bölgesinde isen ben hondayı tercih ederdim
arkadaslar bende aprillia yada derbi düsünüodum...bi gün aprillianın ankaradakı bayiisine gittim adamla konştuk biraz motor hakkında.bana dediki cadde için alıosan yazık parana bu motorun ömrü 2 zamanlı oldugu ıcın saatlerle olçulur dedı...derbide aynı özelliklere sahip bende bunu göz önune alarak cbr almaya karar verdım seçim yinede sizin hız acısından aprillia ve derbi ama uzun kullanım sorunsuz kullanım yakıt tüketimi servisi ve 2. eli için cbr 125.herkesin sölediği gibi bunlar geçiş makinalari derbi ve aprillia yı ilan verdiğinde hemen satamazsın parçası pahalı cok tercih edilmior ve degerinin altına gidiyor
Arkadaşlar bu iki motor arasında o kadar kararsız kaldımki anlatamam. Hangisini almalıyım sizce? Bi tarafda şuan kampanyada olan sıfır kilometre ama 2006 model Derbi GPR125 Mİ (6.500 YTL) yoksa 2007 model Honda CBR125 Mİ (5.500 YTL) ? Gece gündüz artık düşünür oldum sizce hangisini almam daha mantıklı olur ve Allah korusun ilerde sıkıştığım zaman motoru satmam gerektiğinde sıkıntı çekmemiş olurum. Bu arada bu iki motor için peşinat olarak 1000 ytl verilecek, geri kalanı ise kredi çekiliecek. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler..
bence cbr125 al.neden dersen hepimizin bildiği gibi zamanla bu motordan sıkılıcaksın ve büyük bir istekle değiştirmek istiyeceksin.bu hangi motoru alırsan al aynı.onun için ucuzunu al tecrübeni kazan ondan sonra rahat rahat büyüt motorunu.şimdiden hayırlı olsun.
Drift Religion
Kullandığın motosiklet yamaha ybr
Bence honda cbr125 sana tad vermiycektir..
1-2 ay kadar gezersin sonra sıkılırsın güç olarak yakınlar ybr ile birbirlerine..
Derbi dersen 2 zamanlı seri bir alet cbr ile aralarında güç farklı var
Derbi isteklerine daha iyi cevap verir fakat 5-6 sonra ondan da sıkılırsın..
Alım satıma gelince piyasada çok fazla honda cbr125 var hemen alıcı bulurmusun bilmiyorum..
Derbi cbr kadar yok ama cbra göre daha zor alıcı bulabilirsin gibime geliyo tabi bu şans meselesi satamazsın deselerde 1 günde de gider 1 yıldada..
Bence paran yeterse hyo gtr250 al..
Olmazsa gpr derim
ybr den sonra cbr125 ıı ıhh...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Arkadasların dedıklerı mantıklı bence hyo al ama cbr ile derbi yi kıyaslama bıle Derbi cüsse yakışıklılık performan olarak CBr125 le karsılastırlıamıcak kadar ıyı ama satarken sans ısıde olsa CBr satman daha kolay olabılır gıbımı gelıo cunku hem Derbı olmasından ( her yerde bayısı yok yedek parcada bol degıl) hemde 2 zamanlı olmasından hastasını bulman gerekcek.Ama para sıkıntım olmasa hıc dusunmem derbı alırdım o bambaska bırsey.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hyo al pisman olmazsın gibime gelioo çünkü alıcağın motorlar senin motorla hemen hemen aynıı satarkende cbr daha ön planda karar senin
tabiki gpr125.cbr 4 zamanlı ybr den sonra ona binersen cok cabuk sıkılırsın bir süre sonra senin için sadece şekil farklılıgı olur.
.....
kafanızda en az 600 lük ss varsa geçiş motoru olarak honda. 125 le yola devam diyosanız derbi... şimdi bide yamaha r 125 var
Yeni başlayacaksan Derbi'yi yada Aprilia'yı tavsiye etmem. 2 zamanlı motor psikopat olur Tork yoktur. Yüksek devirde kullanmak zorunda olacaksın. Devir arttığında birden güç patlaması yaşayacak ve yeni başlayan birisi için zaptetmesi biraz zor. Yakıtıda fazladır. Yaklaşık 20.000 kmde bir segman piston attırman gerekir ve her benzin aldığında onun oranı var o orandada yağ koyman gerekiyor. Tek tavsiyem Honda Cbr'dır. Ondan sonrada Hyosung 250 gt r olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)