Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Fiyat farkını önemsemeden hangisini alırdınız?

Katılımcı sayısı
280. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda Cbr125 alırdım...

102 36.43%
  • Derbi Gpr125 alırdım...

178 63.57%
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

CBR 125 vs GPR 125

REKLAM ALANI
    2019 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi GPR Nude
    bugün bütün gün derbi 125 nude kullandım. başta duman beni rahatsız etti ama belli bir zaman sonra duman falan kalmıyor. derbi kaslı bir alet. cbr bisiklet gibi geliyor bana malesef. 2 zamanlı olması performans açısından daha atak. sesi bence gayet güzel. ayrıca tipide gayet ilgi çekici ve yakışıklı. ben derbi diyorum. bir kaç video çektim onlarıda yakında forumlara gönderirim.

ayrıntılı bilgiyi www.derbiturkiye.com adresindede görebilirsiniz.
    ayrıca ferco motor feneryolu'ndan İnal bey'de size yardımcı olabilir.

teşekkürler.
    [COLOR="Red"][B][SIZE="2"]DERBI [COLOR="Black"]RACING TEAM[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    125 cc nin havası olsa ne olacak?bence ikisi de boş,başlangıç motoru olarak şekil olarak da ss a benzediği için alacaksınız 2 ay sonra size yetmiyecek,125 cc makina ile başlamak fazla temkinli bir başlangıç oluyor, bence para durumunuza göre 250 cc lik bir japon la başlayabilirsiniz.twister,rebel,dragstar250 olur.en azından sezonu tek motorla geçirirsiniz.bu arada çin motoru japon motoru ayrımı burada 100 lerce kez konuşulmuştur herhalde,honda da yamahada çinde mal yaptırıyorYBR,CGL,TODAY50,ACTİVA),Çinli olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    peacesea kimseyi küçümseyecek yazılar yazamazsın ...isteyen istediği motoru maddi gücü doğrultusunda alır....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

peacesea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    peacesea kimseyi küçümseyecek yazılar yazamazsın ...isteyen istediği motoru maddi gücü doğrultusunda alır....
    arkadaşım önceki yazılarımı ve alıntılarımı okudu isen kimseyi küçümseyecek veya aşalıyacak sözlerimi genele hitap etmedim iyi niyetimi suistimal eden ve yorumlarımı dalga geçen arkadaşa kişisel yazılarımı yazdım evetbunun yeri burası değil ama bani aşalayıcı yazılar da burada yazıldı
    yazılarım yazarken sözüm kendisine ben ona hitap ettim,
    özürlerimi iletir keyifli sohbetler dilerim....saygılarla

bayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 zamanlı ile 2 zamanlı tartışılmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bende bu ay gpr 125 veya cbr 125 almayı düşünüyordum,bana ekonomi lazım,o yüzden cbr 125 alacağım.2 zamanlı bir motorun yakıtıyla uğraşamam hondadan şaşmam ;)

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bence cbr 125 daha ideal hem fiyat hem de kulanım açısından
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    arkadaşlar 2007 gpr 4 zamanlı duyduma göre doğru mu

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Görüntü ve beygir gücü açısından Derbi doğru bir seçim..
    Fiyat ve servis ağına bakarsak Honda doğru gibi görünüyor..
    Ducatista:)

bence honda cbr 125 başkasını bilmem

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    ii hortlatmışın helal valla ... hheh
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    beyler bu topiği açan adam galiba kaza geçirdi , birde son mesajında bir tane YAMAHA dan bahsetmiş ve en son 15 mayısta girmiş siteye
    Alıntı Vasuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Yamaha FZ 250 (1999 model) motosikleti bilen, artisini eksisini soyleyebilecek kadar taniyan var mi? Neden bu kadar eski motor? Anlatayim...

Saudi Arabia tuhaf bir memleket ciplak yada dusuk hacimli motosiklet bulmak hic kolay bir is degil. Honda bayisine gittiginizde sizi sadece 600RR ve 1000RR karsiliyor 600F bile yok. Fiyatlar uygun ama (2006 model 600RR 12.500YTL) 600cc'lik super sport icin kendimi henuz hazir hissetmedigimden basladim az sayidaki 2.el motosiklet saticilarini gezmeye... Gezdik gordukki 2.el saticilarinin da tamami yine 600cc SS ve ustu motorlar satiyor (genelde hayabusa). En sonunda bir arkadas kazara FZ250 gormus, gittim baktim saticinin soyledigine gore 7 yasinda bir motora gore gayet iyiymis.
    Dusuncem sudurki bu motoru alayim 2-3 ay kullanayim buranin trafigine alisma surecini doldurayim, yada doldurmayayim 'burada motor kullanilmaz diyeyim' param cebimde kalsin.
    Almadan once sizlerede sorayim dedim. Ne dersiniz? Alsam basim agrir mi?..

Bu 0 Km galiba (sonucta temiz)
    http://www.motorcyclespecs.co.za/vs..vs..

Bu da tamircinin sattigi
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Vasuki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R '11 Beyaz
    Ilgin icin tesekkur ederim bur-k@. 2006 Mayis'ta dikkatsizlikten dolayi bir dusme yasamistim. Su anda sagligim yerinde ve artik daha tecrubeliyim, 2007 600rr pesinde kosturuyorum hayirlisiyla alicam gibi gorunuyor.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Vasuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ilgin icin tesekkur ederim bur-k@. 2006 Mayis'ta dikkatsizlikten dolayi bir dusme yasamistim. Su anda sagligim yerinde ve artik daha tecrubeliyim, 2007 600rr pesinde kosturuyorum hayirlisiyla alicam gibi gorunuyor.
    Geçmiş olsunnnnn
    Derbiyi bilmiyorum ama rs125 düşündügümden daha az yakıyormuş forumda bir arkdaş 1o kuruş civarı diyordu.Geriye tek sorun parça sıkıntısı kalıyor

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    özzzzzzzzzzzzzzüüüüü üüüüüüüü&# 252;üüü ben hortladımmmmmmmmm
    yaw kaç ay geçmiş yada 1 yıl geçmiş bu konuyu neden hortlatınız yaw yazık konu sen yat uyu uyu

arkadaşlar yaw bu derbinin 2007 modeli 4 zamanlı galiba ??

Honda Gpr 125

ya Gpr kullanan abiilerım bn daha kuucugum ılede bı racing sııtyorum suan bıatne yarı otomatıkk mmotorum wae bu snende allahın ıznıyle motor almyaı dusnuyorus Derbi Gpr Mı Hyosung Mu bıde Gprr 100 km ne kadar yakar hyosung ne kdar yakar aydınlatırsanız benı sevnırım bıdee son bı soru rodaf ve krenaj ne

Alıntı GPr 125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya Gpr kullanan abiilerım bn daha kuucugum ılede bı racing sııtyorum suan bıatne yarı otomatıkk mmotorum wae bu snende allahın ıznıyle motor almyaı dusnuyorus Derbi Gpr Mı Hyosung Mu bıde Gprr 100 km ne kadar yakar hyosung ne kdar yakar aydınlatırsanız benı sevnırım bıdee son bı soru rodaf ve krenaj ne
    Vasuki motosikletini almış, bir kere düşmüş, yeterince pişmiş hatta şu aralar 600rr'a bile biniyor olabilir. Konu iyi hortlamış valla... Hortlamış fakat madem okuduk vasuki'ye her ne motosiklete biniyorsa binsin hayırlı olsun dileklerimizi iletelim...

Gpr125 nickli arkadaşım; yazından anladığım kadarıyla henüz 7 yaşındasın yani ilkokul 1'e gidiyorsun çünkü bu yazıyı ancak ya okuma yazmayı yeni öğrenen biri yazar ya da yazmayı öğrenmeden grenajı ve rodajı öğrenmeye çalışan biri... Ben senin öğrenmeye açık biri olduğuna eminim o yüzden tahminim 7-8 yaşlarındasın, o yüzden bırak şimdi piyasadaki motosikletleri sen ehliyet alıp yollara çıkana kadar onlar gider yenileri gelir. Sen ağırlığı derslerine ver ve şu yazını düzelt evvela grenajı rodajıda işine yarayacağı zaman öğrenirsin. Bana da alınma darılma bunları bir abi tavsiyesi olarak gör kendine dikkat et... Yabancı bir ülkede doğmuş/yaşıyorsan yaşında büyükse dediklerimi unut ama yine de öz dilini öğrenmeye ve hakkını vermeye gayret et.

Motosikleti
    KISMETSE HYSOUNG GT 250 R
    Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vasuki motosikletini almış, bir kere düşmüş, yeterince pişmiş hatta şu aralar 600rr'a bile biniyor olabilir. Konu iyi hortlamış valla... Hortlamış fakat madem okuduk vasuki'ye her ne motosiklete biniyorsa binsin hayırlı olsun dileklerimizi iletelim...

Gpr125 nickli arkadaşım; yazından anladığım kadarıyla henüz 7 yaşındasın yani ilkokul 1'e gidiyorsun çünkü bu yazıyı ancak ya okuma yazmayı yeni öğrenen biri yazar ya da yazmayı öğrenmeden grenajı ve rodajı öğrenmeye çalışan biri... Ben senin öğrenmeye açık biri olduğuna eminim o yüzden tahminim 7-8 yaşlarındasın, o yüzden bırak şimdi piyasadaki motosikletleri sen ehliyet alıp yollara çıkana kadar onlar gider yenileri gelir. Sen ağırlığı derslerine ver ve şu yazını düzelt evvela grenajı rodajıda işine yarayacağı zaman öğrenirsin. Bana da alınma darılma bunları bir abi tavsiyesi olarak gör kendine dikkat et... Yabancı bir ülkede doğmuş/yaşıyorsan yaşında büyükse dediklerimi unut ama yine de öz dilini öğrenmeye ve hakkını vermeye gayret et.

abi çocuk yazmış zaten ben daha ufağum küçüğüm diye
    Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...

Alıntı rhaurk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çocuk yazmış zaten ben daha ufağum küçüğüm diye
    Orasını okudum zaten de Türkçe'yi Türkiye'de öğrenmiş 13-16 yaşlarında bir çocuksa bu yani orta son veya lise talebesi olacak yaştaysa vah ki vah halimize. Bu nasıl yazmaktır nasıl derdini anlatmaktır. He 13-14 yaşında olur yabancı ülkede doğup büyümüştür ona pek birşey diyemem sonuçta okulda Türkçe görmeyecek. O sebepten dipnot yazdım kalbini kırmayayım diye... 13-16 yaş arası biri için bu yazı oldukça felaket e takdir edesinki 13-16 yaş da bana ve site ortalamasına göre küçük denecek kadar küçük bir yaş yani

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bisikletle motosiklet kıyaslanması yapılıyormuydu yaw?
    Tabii ki GPR125R!!!

~ Bütün mesele yolda olmak... ~

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler