Başarırsa ilerde teşekkür edersinNot: Habil Bey (Gelişim Sürücü Kursu) aklıma Hyosung GT 250R'ı sokmaya çalışıyor bilginize.
Başarırsa ilerde teşekkür edersinNot: Habil Bey (Gelişim Sürücü Kursu) aklıma Hyosung GT 250R'ı sokmaya çalışıyor bilginize.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
arkadaşlar bir motorun üzerindeki grenajın geniş olması o motorun yüksek hıza çıkıldığında tehlikeli olmaması anlamına mı geliyor Aprilla 125 rs 210 km/h mx hız yazıyor millet doğrudur hemen yapar falan diyor ama demekki koskoca Honda daha Aprillanın teknolojisine ulaşamamış motorun rodajı biter bitmez kendi motosikletimle otobanda motora binmeden önce bütün parçaları videoda gösterip sonra motora atlayacağım bakalım kaç basacak o zaman hep beraber görürüz belkide dediğiniz gibi internetteki video sallamadır belkide 120 km/h zor görüyodur haybiye idda etmenin mantığı yok sizde haklısınız
CBR 125 R
volkan alınırmı 125 ayıp, yakışırmı sana naylon motorcumusun bilader
bu arada sağol be beni deşifre ettiğn için
Ya kusura bakma ama çok mantıksız konuşuyorsun. ne demek şimdi honda aprillanın teknolojisine ulaşamamış. Elma ile armutları karıştırıyorsun sen.H@S@N adlı üyeden alıntı
Bir tarafta gerçek bir 125 cc lik racing motorsiklet olan Aprilla Rs , Diğer tarafta ise Replica bir motor olan Cbr 125
Honda eğer ki gerçek bir 125 cc lik racing yapmak istese bunu yapacak kabiliyete ve teknolojiye sahiptir. Senin motorunun abisi olan NSR 125 gerçek birer 125 cc racing tir.
Ancak Nsr gibi bir racing yapsa sen o motoru 4500 ytl ye alamazdın. Fiyatı en aşağı derbi fiyatı veda daha yukarı olurdu.
Cbr ın üretim amacı düşük cc li güzel görünüşlü ve ucuz bir başlangıç makinası olmasıdır. Bizim milletimiz dışında hiç bir millet Cbr a haddinden fazla paye vermemiştir.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Rica ederim görevimiz, kimsenin kimliği gizli kalmayacak bundan sonra.Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Derbi'nin sesini merak edenlere...
http://video.google.com/videoplay?do...=derbi&pl=true
ses kulakları tırmaladığı için fazla izleyemedim.
6 Mayıs'ta Ferco Motorun Parkorman test merkezinde Derbi Gpr 125 Nude'u kullandım. Ferco Motor'dan Engin Bey'e yardımların dolayı çok teşekkür ederim. Aslında racing olanı denemek istiyordum fakat bir dergiye test sürüşüne gönderdiklerinden dolayı nude versiyonunu kullanmak zorunda kaldım. Aslında aralarındaki farklar sadece gidon ve grenajlar. Motor çalıştığında ilk göze çarpan duman oluyor. Motor ısındıktan sonra duman azalıyor. Oldukça agresif bir motor hızlı kalkıyor iyi kaçıyor hoşuma gitti. Boyum 168cm ve malesef bir ayağımın ucu yere değerken diğer ayağımın ucu 2-3 cm havada kalıyor. Benim gibi acemi birisi için büyük bir dezavantaj olduğunu düşündüğümden sanırım Derbi'yi eleyip ya Cbr 125'i alıcam yada Aprilia'yı bekleyip onu denicem.:( Servis olarak Vespa, Piaggio servisleri kullanılıyor ve yedek parça Ferco güvencesinde, parça fiyatlarıyla ilgili bir bilgi henüz verilmiyor. Geç saatte gittiğimden resimler biraz karanlık.
Benim gibi almayı düşünüp merak edenler test sürüşüne katılabilirler. Test sürüşü için A2 ehliyet ve biraz tecrübe isteniyor.
İletişim bilgileri...
Engin ENÇETİN
Ferco Motor ve Tic. Ltd. Şti.
Vespa Showroom
Büyükdere cd. Parkorman
Maslak-İstanbul
Tel :0212 286 71 14-15
Gsm:0532 735 81 71
engin.encetin@tr-ferco.com
1,82 boyum var çok yapılı biri sayılmam ama cbr 125 altımda bmx gibi kaldı. o yüzden kesin bi kanıya varmadan önce almayı düşündüğünüz alternatif tüm motorları "canlı" görün binin hatta imkan varsa kullanın
0 Rh +
arkadaşlar benim honda cbr 125 im vardı ve 5 ay kadar kullandım. ama bir yanıltmaca var ortada 200 ibre koymuşlar 130 zor yapıyordu.artık mobillet gibi gelmeye başlayınca sattım.1ay kadar önce derbi 125 gpr aldım ve budur dedim.önemli olan bence 600cc motorla 200 yaptım demek değil 125 cc motorla yapabilmek bunun zevki ap ayrı bişey motor ilk bindiğin zaman rahatsızlık veriyor olabilir ama alışınca başka bir şeye binesim gelmiyor şimdi. benzin sandığınız kadar yakmıyor 25 ytl ile 250 km.yol yapıyor .basarsan bu rakam 220 km.ye düşüyor ama bence değer.rodaj süresince motor 140 geçmedi fakat 1000km yol yapıp servis bakımı yapıldıktan sonra motordaki sigorta sökülüyor ve asıl derbi ozaman ortaya çıkıyor .sigorta sökülmeden önce 15 hp kullanabiliyorsun bu sigorta söküldükten sonra 25 hp oluyor tabi iki zamanlı hp sinden bağsediyorum türkiyede bu stadüde hangi motor var ? 301 mz 135 king 250 cbf ile kıyaslayın bence hepsinin üstünden atlıyo makine başka söze gerek yok motordan anlayan derbinin farkını da kolaylıkla anlar
vasuki kardeşim mayısın ilk haftası alcam yazmıştın ilk mesaja ne aldın merak ettim
CBR 125 R
H@S@N adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum çok güzel açıklamış
Yapma abi.
Sen demiyor muydun cbr 130 dan fazla gitmez diye. Şimdi 160+ diyen arkadaşa katılmışsın (Diğer kısımlarına bende katılıyorum tabi)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Haklısın Akira kardeşim ben yine sözümdeyim CBR 125 130 dan fazla gitmiyor..Ama diyer yönleri İşçilik kalitesi Radyatör sistemi Grenajları,,Özellikle şanzumanı,,sele ,,yani oturum rahatlığı..çok ekonomik olması..gerçekten az yakıyor..125 lerin en az yakanı..160 yaparmı yapmazmı tartışamam ama benim makina tam orjinal ve 130 son nokta..Ayrıca bu makina hız için değil ekonomik ve kullanım rahatlığı için olan bir makina...Mesala YBR 125 Keçi gibi her yere gider..Ama hondanın rahatlığının yarısı yok..
ben hondağı sevdiğim için cbr 125 diyom
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Araştırıp düşünürken bir baktım ki zaman hızla geçmiş, 27 Mayıs'ta Honda'nın eğitimine katılacağımdan beklemeye karar verdim. Kaldı şurada 10 gün.H@S@N adlı üyeden alıntı
Acemi olduğumdan, belki eğitim sonrasında daha iyi bir seçim yapabilirim. Boyum yüzünden şuan için Derbi'yi elemiş bulunuyorum. CBR 125 R daha yakın görünüyor. Bu akşam Nolan N61 almaya gidiyorum, bulursam Richa Airstrike montda alıcam. Koruyucu ekipmanları almanın zamanı geldi. :D
Nolan N61 (M) ve Richa Airstrike (M) bulamadım :(
Bu haftasonu gelebilirmiş yetişmezse haftabaşına...
baya karışmış ortalık ama derbi derim 5 milyar verinceye kadar 1,850 daha koy gerçeğine bin. ama siz yine alın ve görün çabuk sıkılacağınızdan eminim
arkadaşlar kompleks yapmayın cbr 125 in ayrı bi havası var gpr 125 ayrı bi havası var.eğer gpr 125 almayı düşünen arkadaşlar varsa o motora o kadaar para bağlamasın temiz bi racig bulabilir o fiyata, ayrıca bende bi cbr 125 kullanıcısıyım ve motor nekadar hız meraklısı görünsede şehir içinde kendinden emin, güvenli ve cesur ayrıca fiyatınıda çok pahalı bulmuyorum honda markası böle bi ürünü daha ucuza sunamazdı. etiketlerde herzaman psikolojik fiyatlandırma diye birşey vardır işte honda nın fiyat politikası da bu . ek bilgi honda cbr 125 in bayi ye geliş fiyatı 3.5 binytl malesef türkiye ekonomisi ve ötv fiyatlarda baya bi artış yaşatıyo... ( hız sadece adrenelani arttırır ,dikkat ise güvenliği arttırır )bir anlık heycan için kendinizi tehlikeye atmayın ....
Arkadaşlar GPR 125 'i bahçelievlerde bayiide görme şansım oldu ve bir kerede e-5 te gördüm tamamen facia bence.Görüntü+ses berbat.Sesi aynı sivri sinek vızıltısı gibi.FACİAAA
Bir gün mutlaka ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)