Cbr 250 mi ninja 250 mi gt250 mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar daha önceleri açılmış konular hepsini defalarca okudum ama güncel fiyatlar dolayısıyla tekrar açmak istedim bu ucu arasında kararsız kaldım boyum 1.77 daha önce yıllarca motor kullanmisligim var ama ss motor ilk defa kullanicam şu anda fiyatlar cbr 12500 gt250 de 12750 den basliyor. Istanbul içi kullanicam hiz yapmayı severim ama alacağım motoru en uzun 2 yıl kullanicam bu süre daha kısada olabilir ama kararsız kaldım altın elbiseli aadami izledikten sonra gt250den biraz soğudum açıkçası ama hala kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
Şimdi her kafadan bir ses çıkacak. Kawaya parçası pahalı diyecekler. Hyosung o parayı etmez diyecekler. Honda son üç beş ayda 2000TL zam aldı, o parayı etmez diyecekler... Üzerine bin, özellikleri karşılaştır, yedek parça fiyatları, servis ağı, şikayetler... Bunları göz önünde bulundurarak seçimini yap.
Edit: ninja250 fiyat listesinde gözükmüyor. Kawanın satıp satmayacağı muallaktaydı en son. + hyoda bazı değişikliklere gidildi sanırım. Egzoz vs değiştirdiler... Hyo için test edilmeli diyorum. Honda ise; O sütçü beygirine 13.000TL verilmez
(the bomb has been planted)
-
ben yzf r125 kullanıcısıyım. ustamla konuştuyduk 250 ye geçmeye niyetliyim gibisinden. hyo yu sordum bulaşma boşver dedi. kawasakide parça sıkıntısı çok dedi. en ideali honda cbr 250 dedi. parçası bol piyasası hızlı.
-
Sonuç ? :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
tr_select adlı üyeden alıntı
Şimdi her kafadan bir ses çıkacak. Kawaya parçası pahalı diyecekler. Hyosung o parayı etmez diyecekler. Honda son üç beş ayda 2000TL zam aldı, o parayı etmez diyecekler... Üzerine bin, özellikleri karşılaştır, yedek parça fiyatları, servis ağı, şikayetler... Bunları göz önünde bulundurarak seçimini yap.
Edit: ninja250 fiyat listesinde gözükmüyor. Kawanın satıp satmayacağı muallaktaydı en son. + hyoda bazı değişikliklere gidildi sanırım. Egzoz vs değiştirdiler... Hyo için test edilmeli diyorum. Honda ise; O sütçü beygirine 13.000TL verilmez
(the bomb has been planted)
suanda ninja yok piyasada 0 satan bulamadim. Gt250 de malzeme ve işçiliğini geçtim kullananlarinda dedikleri kriterler uymuyor sadece şekil için almaya değmez o kadar eksisi varken , yedek parçası olsun gidonun dar olması hareket kabiliyeti az oluyor ki ıstanbul ici trafikte kullanicam . Sonucta el mahkum cbr kaliyo işçiliği yedek parçası servisi iyi fakat fiyatı cok aşırı arttı bugün bi bayisine sordum sadece bi adet gelicek dedi sonra mayısta gelicek 2014 ler onlarda 14500 den basliycak dedi cbr ında ışte fiyatı düşündürüyor
-
0 alacakasan uygunu cbr olur .sütcü beygiri ama 5-10 km fark ile sütcü beygiri .5-10 km farka ne kadar ödemek istiyorsun o senin bilceğin iş.
-
2 tane hyosung kullandım.Bir daha 250lik alacak olsam yine hyosung alırdım.Altın elbiseli adamın testi bence biraz talihsiz olmuş. 2011 yılında 2007 model motor test edilmez.Ayrıca o hyosungun geçmişini bu sitedekiler biliyor ne kadar haşat olduğunu.Hyosung'un malzeme kalitesi de bir cbr 250 den aşağı kalmaz kimse abartmasın.Hem sıfır alınacaksa sıkıntı olmaz.Ninjayı direk eledim zaten.Sıfırı yok galiba...
-
ölüyü diriltmişsin resmen, bu başlıktan kan çıkar..
-
CBR 250 kullanıcısı olarak bir yorum yazıyım.
Üzerinde ırc lastikler var ve millet kalitesiz desede o onların yeteneksizliği yatıran yatırır.
Benzin tüketimi tek silindir olmasından dolayı hyosunga göre daha düşük. Istanbul dışında yakıt sorun olmaz ama dur kalkaların buralara göre çok olacağından benzin masrafı seni üzebilir hyosungun cbra göre.
Hyosung v motor sayesinde daha güzel gider evet ama 5-10km dir son hız farkı.
Yedek parça ucuzluğu, teminatının kolaylığından dolayıda cbr önde.
Ayrıca şuan alabilirsen hemen al derim fiyatı çok hızlı artıyor bu sayede 1 yıl sonra az binersen kar ederek bile satabilirsin.
Cbr ile ilgili başka soru takılırsa aklına cbr 250 başlığından sorarsan yardım bulabilirsin kolaylıkla.
-
Bende aynı şeyden muzdaribim aklimi tek karistiran sey hyosungun hondadan pahali olmasi. Kalitesine bisey diyemem ancak honda satis sonrasi destekde daha iyi.
-
Az daha ekle 1000rr al
-
Çok kritik bir soru..düşünmem lazım..
-
CBR 250R pahalandı, Ninja 250R ın üretimi durdu, GT250R ın ne olduğu ortada fazla bir kalite beklememek lazım (ama AEA ın anlattığı GT eski model yeni modelleri düzeltilmiş diolar).
Kısacası hepsinin kusuru var hepsi güzel motorlar. İçine hangisi siniyorsa git onu al 3ü de pişman etmez merak etme. 3ünün de kendince güzel özellikleri var. CBR az yakar, Ninja kaliteli ve performans süper, GT performans süper ama kalitesi düşük.
En güzeli git 3ünüde dene öyle karar ver.
-
Aslında inazumaya baksan cok güzel ama ss degil.
-
Klışeden ölen var
ben sana bir fikir vereyim hocam al bitane 10 bin liraya temiz 2. el cbr 250r zaten bu fiyat artışıyla 2 sene sonra aynı paraya belki üstüne bile satarsın. Şu fiyata sıfır almak saçma bence. Zaten motor sağlam parçasıda bol. Nedir bu sıfır merakı anlamış değilim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)